نکات مفید برای تربیت کودک مبتلا به سندرم داون

بسیاری از والدین در مورد تربیت فرزندشان که از سندرم داون رنج می برد سردرگم هستند. . در حالی که افراد مبتلا به سندرم داون اغلب تبعیض و بی توجهی جامعه را تحمل می کنند، اغلب این والدین هستند که با بار اضافی برخورد با جامعه و احساسات شخصی خود مواجه می شوند. در اینجا چند نکته وجود دارد که می تواند کمک کند. کارشناس نکات مفیدی را برای تربیت کودک مبتلا به سندرم داون پیشنهاد می کند.

سندرم داون وضعیتی است که در اثر یک ناهنجاری کروموزومی ایجاد می شود. هنگامی که سلول ها به طور غیر طبیعی تقسیم می شوند، اطلاعات ژنتیکی اضافی از کروموزوم ۲۱ تولید می شود که باعث این اختلال می شود. ظاهر متمایز صورت، اختلال شناختی و به طور کلی تاخیر در رشد از علائم این بیماری هستند.

نکاتی برای والدین برای تربیت کودک مبتلا به سندرم داون

وقتی والدین متوجه می شوند که فرزندانشان به سندرم داون مبتلا هستند، با این سوال مواجه می شوند که چگونه کودک را تربیت کنند. آیا ما قادر به تامین نیازهای کودک هستیم؟ گزینه های تربیتی ما چیست؟ از چه چیزی باید در تربیت این کودکان اجتناب کرد؟ این لیست همینطور ادامه می یابد. در اینجا چند پیشنهاد برای والدین وجود دارد که به شما در تربیت فرزند مبتلا به سندرم داون کمک می کند:

تربیت کودک مبتلا به سندرم داون
در معاینات قبل از تولد، این موضوع معمولاً قبل از تولد نوزاد کشف می شود. در نتیجه، بسیار مهم است که قبل از زایمان به پزشک خود مراجعه کنید، زیرا نوزاد مبتلا به سندرم داون در مسیر تولد به مراقبت های ویژه نیاز دارد. مشاوره با متخصصان پزشکی و متخصصان سندرم داون، اما باید پس از زایمان برای راهنمایی در مورد نحوه تربیت کودک با مراقبت و توجه بیشتر ادامه یابد!

برای تربیت کودک مبتلا به سندرم دان، تحقیق مسئولانه

تحقیق، جمع آوری اطلاعات و حفظ اطلاعات می تواند شما را قادر سازد مراقبت بهتر و کیفیت زندگی بالاتری را به فرزندتان ارائه دهید. با این حال، همیشه مهم است که با یک متخصص مشورت کنید و اطلاعات را برای تأیید صحت ادعاها به اشتراک بگذارید.

برای فرزندتان به دنبال کمک پزشکی باشید

به عنوان والدین، باید بپذیرید که فرزندتان توانایی های متفاوتی دارد و به مراقبت های پزشکی مداوم نیاز دارد. در کنار مسائل مربوط به سلامت جسمی و روانی، فعالیت‌های اساسی مانند خزیدن، راه رفتن و صحبت کردن اغلب برای آنها یک چالش است. در نتیجه، تنظیم معاینات منظم با یک متخصص مورد اعتماد بهترین روش برای به روز ماندن از پیشرفت آنها و تضمین موفقیت آمیز بودن والدین شما است.

 به فرزندتان آزادی مناسب برای تصمیم گیری بدهید

همانطور که کودک بزرگ می شود، ممکن است با محدودیت هایی که در نتیجه موقعیتشان بر او تحمیل شده است و همچنین محدودیت هایی که توسط والدینشان اعمال می شود، احساس محدودیت کنند. این می تواند باعث شود افراد احساس کنند که نمی توانند زندگی خود را مطابق با ترجیحات خود زندگی کنند، که می تواند تأثیر منفی بر سلامت روان داشته باشد.

همیشه بهتر است در تصمیم‌گیری‌های ساده به آنها آزادی مناسب بدهید، مانند اینکه به آنها اجازه دهید هر چیزی را که می‌خواهند لباس بپوشند، بخورند، و بیرون بروند تا از کنترل زندگی‌شان رضایت داشته باشند! از ارتباطات باز حمایت کنید و بدانید چه زمانی به آنها اجازه آزادی در مکان های مناسب داده شود، در حالی که در لحظات نامناسب دستانشان را بگیرید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “افسردگی در نوجوانان از علائم تا درمان” را نیز مطالعه بفرمایید.      

برای تربیت کودک مبتلا به سندرم دان، برنامه ای تنظیم کنید

زمانی که نوزادان مبتلا به سندرم داون برنامه مشخصی داشته باشند و سبک زندگی سالمی داشته باشند، امید به زندگی آنها افزایش می یابد. بیدار شدن و خوابیدن در ساعات منظم، داشتن یک رژیم غذایی مغذی، انجام فعالیت های بدنی متناسب با آسایش و سلامتی، مطالعه و شرکت در فعالیت های فوق برنامه همگی از اقدامات ضروری هستند که کیفیت زندگی بهتری را برای آنها فراهم می کند.

 مراقبت از خود را تمرین کنید

والد یک کودک مبتلا به سندرم داون سفری چالش برانگیز است! فریبکاری در محل کار و زندگی خانگی در حین مراقبت از یک کودک با نیازهای ویژه می تواند خسته کننده باشد. در نتیجه، بسیار مهم است که «زمان من» را برای خود برنامه ریزی کنید و در فعالیت هایی شرکت کنید که برای شما شفابخش هستند. باید متوجه باشید که دوست داشتن و نوازش کردن خود، خودپسندی نیست. شما به آن نیاز دارید! تجربیات خود را به اشتراک بگذارید، معاشرت کنید و در صورت لزوم برای مراقبت از نوزاد به دنبال حمایت خارجی باشید. هنگامی که شرایط برای شما استرس زا می شود، مشاوره را انتخاب کنید زیرا به شما در مدیریت سلامت روان و هر موقعیت دشوار کمک می کند.

مداخله حرفه ای در سندرم داون

متخصصان برنامه ها و منابع تخصصی مختلفی را برای کودکان مبتلا به سندرم داون و خانواده هایشان فراهم می کنند. طبق گزارش‌ها، این مداخلات اولیه به کودکان کمک می‌کند تا به بالاترین پتانسیل، استقلال و بهره‌وری خود در طول زندگی خود دست یابند. معلمان ویژه، گفتاردرمانگران و زبان درمانگران، کاردرمانگران، فیزیوتراپیست ها و مددکاران اجتماعی نمونه هایی از این متخصصان هستند.

تربیت کودک مبتلا به سندرم داون

۱٫ فیزیوتراپی شامل کارها و تمریناتی است که به بهبود مهارت های حرکتی، قدرت عضلانی، وضعیت بدنی و تعادل کمک می کند.

۲٫ گفتار درمانی می تواند به کودکان مبتلا به سندرم داون کمک کند تا توانایی های ارتباطی خود را افزایش دهند و زبان خود را بهبود بخشند.

۳٫ کاردرمانی به تنظیم وظایف و شرایط روزانه برای برآوردن نیازها و توانایی های فرد کمک می کند.

۴٫ رفتار درمانی و عاطفی به یافتن پاسخ های مفید به رفتارهای مطلوب و ناخواسته کمک می کند. کودکان مبتلا به سندرم داون ممکن است به دلیل مشکلات ارتباطی احساس تحریک پذیری کنند، رفتارهای اجباری ایجاد کنند، و از اختلال کمبود توجه بیش فعالی (ADHD) در کنار سایر مشکلات سلامت روان رنج ببرند. درمانگران آموزش دیده روش ها و تاکتیک هایی را برای اجتناب یا جایگزینی آن رفتارها در آینده ابداع می کنند.

برای حمایت کامل از کودک مبتلا به سندرم داون، باید بپذیرید که اشتباه کردن در این سفر و یادگیری اشکالی ندارد. نیاز به زمان و حمایت بسیار زیاد دارد. می‌توانید به گروه‌های پشتیبانی رسانه‌های اجتماعی بپیوندید تا با والدین و خانواده‌های دیگری که با مشکل مشابه دست و پنجه نرم می‌کنند و به امید یک زندگی خوب در ارتباط هستند، ارتباط برقرار کنید. کلید تربیت کودک مبتلا به سندرم داون این است که هم با خودتان و هم با کودک مهربان باشید!

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.