شیربرنج خوشمزه

شیربرنج خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”شیربرنج خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

موادلازم شیربرنج

  • برنج ۲ پیمانه
  • شیر ۸ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • هل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیر برنج

شیربرنج عالی

مرحله اول:

برنج را دو ساعت قب از پخت در ظرفی مناسب خیس کنید.

مرحله دوم:

برنج خیس خورده را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا جایی که برنج به خوبی نرم و له و آب آن کشیده شود.

مرحله سوم:

در این مرحله شیر را اضافه کنیداجازه دهید به خوبی بپزد و لعب بیا ندازد(توجه کنید پس از افزدن شیر در ظرف تقریبا باید بسته باشد چرا که ویتامین B2 بسیار به نور حساس است و به سرعت اکسیده می شود؛ نکته اینکه برای جلوگیری از سر رفتن غذا یک قاشق چوبی دخل آن قرار دهید)

مرحله چهارم:

پس از اینکه شیر برنج لعاب انداخت شکر و هل را اضافه کنید و آن را به مدت یک ربع دم بگذارید.(دقت کنید، کوچکترین شعله را انتخاب کنید، زیر قابلمه حتما شعله پخش کن بگذارید، در این مرحله نمی خواهیم غذا به نقطه جوش برشد که حتما سر خواهد رفت، فقط می خواهیم مواد بهتر جا بیافتد)

مرحله پنجم:

پس از کامل شدن زمان پخت، شیر برنج را از روی شعله بردارید، گلاب را به آن اضافه کنید و در حالی که هنوز داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و بعد به هر صورت که مایل هستید سرو کنید.

(هل و گلابی که به عنوان طعم دهنده در این غذا به کار کار می بریم به نوعی آرامبخش و مقوی اعصاب است  شاید به این دلیل مصرف شیربرنج برای زنان باردار بسیار تجویز می شود.)

نکات کلیدی در طرز تهیه شیر برنج

  •  برای اینکه به شیر برنجتان عطر و طعم بی نظیری بدهیددر مرحله آخر جا افتادن شیر برنج،به آن کمی گلاب اضافه کنید.
  •  در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری نماید.
  •  یکی از ملزومات تهیه شیر برنج استفاده از برنج ایرانی مرغوب و با کیفیت است.
  • برای طبخ شیر برنج باید دانه های برنج خوب از هم باز شوند و با شیر و زمان کافی پخته شوند.
  • زمان اضافه کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر جوشید حرارت را متوسط کنید. همچنین درحین پخت درب قابلمه را باز نگه دارید تا شیربرنج سر نرود .
  • نبات را میتوانید در مقداری آب حل کنید و جایگزین شکر کنید.
  • اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید، باید اجازه دهید آب آن کاملا بخار شده و غلیظ تر از همیشه درست شود. سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید و اجازه دهید چند ساعتی داخل یخچال بماند تا سفت شود.
  • برای تهیه شیر برنج حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید و یا با پشت قاشق برنج ها را له کنید.

 

منبع:نمناک،ایران کوک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.