بهترین رقیق کننده های طبیعی خون چیست؟

رقیق‌کننده‌های طبیعی خون، موادی هستند که توانایی خون برای تشکیل لخته را کاهش می‌دهند. لخته شدن خون یک فرآیند ضروری است، اما گاهی اوقات خون می تواند بیش از حد لخته شود و منجر به عوارضی شود که می تواند بالقوه خطرناک باشد. افرادی که شرایط پزشکی خاصی دارند، مانند نقص مادرزادی قلب، ممکن است برای کاهش خطر حمله قلبی یا سکته به داروهای رقیق کننده خون نیاز داشته باشند. برخی از خوراکی ها ممکن است به عنوان رقیق کننده طبیعی خون عمل کرده و به کاهش خطر لخته شدن خون کمک کنند، فهرست زیر را شامل می شوند:

بهترین رقیق کننده های طبیعی خون

زردچوبه

مردم از دیرباز از ادویه طلایی معروف به زردچوبه برای مصارف آشپزی و دارویی استفاده می کردند. ماده فعال زردچوبه کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی و رقیق کننده خون یا ضد انعقاد است. مطالعه ای که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد نشان می دهد که مصرف روزانه ادویه زردچوبه ممکن است به افراد کمک کند تا وضعیت ضد انعقادی خون خود را حفظ کنند. مردم می توانند زردچوبه را به سوپ اضافه کنند یا آن را با آب داغ مخلوط کنند تا یک چای آرام بخش درست کنند.

 زنجبیل

زنجبیل یکی دیگر از ادویه های ضد التهابی است که ممکن است لخته شدن خون را متوقف کند. حاوی اسید طبیعی به نام سالیسیلات است. آسپرین (اسید استیل سالیسیلیک) یک مشتق مصنوعی از سالیسیلات و یک رقیق کننده قوی خون است.

برای دریافت اثرات ضد انعقادی سالیسیلات های طبیعی، افراد ممکن است بخواهند به طور منظم از زنجبیل تازه یا خشک شده در پخت، پخت و پز و آبمیوه استفاده کنند.

یک تجزیه و تحلیل سال ۲۰۱۵ از ۱۰ مطالعه نشان می دهد که اثرات زنجبیل بر لخته شدن خون نامشخص است. این نشان می دهد که تحقیقات بیشتری برای درک کامل خواص بالقوه رقیق کننده خون زنجبیل مورد نیاز است.

رقیق کننده طبیعی خون

 سیر

سیر علاوه بر طعم غالباً مطلوب در غذا و پخت و پز، دارای خواص آنتی بیوتیکی و ضد میکروبی طبیعی است.

برخی از تحقیقات گزارش می دهند که پودر سیر بی بو فعالیت ضد ترومبوتیک را نشان می دهد. یک عامل ضد ترومبوتیک ماده ای است که تشکیل لخته خون را کاهش می دهد.

بررسی دیگری از چندین مطالعه روی سیر نشان می دهد که ممکن است خون را رقیق کند، اگرچه اثرات آن کوچک و کوتاه مدت است.

با این وجود، آکادمی پزشکان خانواده آمریکا توصیه می کند که افراد ۷ تا ۱۰ روز قبل از جراحی برنامه ریزی شده مصرف دوزهای بالای سیر را به دلیل خواص ضد ترومبوتیک آن متوقف کنند.

دارچین یکی از رقیق کننده های طبیعی خون

دارچین حاوی کومارین است که یک عامل قوی رقیق کننده خون است. وارفارین، رایج ترین داروی رقیق کننده خون است که از کومارین مشتق می شود.

دارچین حاوی محتوای کومارین منبع مطمئن بسیار بالاتری نسبت به دارچین سیلان است. با این حال، مصرف دارچین غنی از کومارین به صورت طولانی مدت می تواند باعث آسیب کبدی شود.ممکن است بهتر باشد علاوه بر استفاده از سایر رقیق‌کننده‌های خون طبیعی، از مقادیر کمی دارچین در رژیم غذایی استفاده کنید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “کاهش ضربان قلب با رعایت این نکته ها” را نیز مطالعه بفرمایید.      

جینکو بیلوبا

پزشکان طب سنتی چینی هزاران سال است که از برگ درخت جینکو بیلوبا استفاده می کنند. جینکو همچنین یک مکمل گیاهی بسیار محبوب در اروپا است. مردم آن را برای اختلالات خونی، مشکلات حافظه و انرژی کم مصرف می کنند.

بر اساس برخی منابع، جینکو خون را رقیق می کند و اثرات فیبرینولیتیک دارد. این بدان معنی است که ممکن است لخته های خون را حل کند. یک مطالعه منبع معتبر گزارش می دهد که عصاره جینکو دارای اثرات مشابه با استرپتوکیناز، دارویی است که برای درمان لخته های خون استفاده می شود.

با این حال، این تحقیق در آزمایشگاه انجام شد و روی افراد یا حیوانات انجام نشد. تحقیقات بیشتر لازم است تا ببینیم که آیا جینکو اثرات مشابهی در بدن انسان دارد یا خیر.

 عصاره هسته انگور

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد عصاره هسته انگور ممکن است برای چندین بیماری قلبی و خونی فواید بالقوه داشته باشد.

حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است از رگ های خونی محافظت کرده و از فشار خون بالا جلوگیری کند.

عصاره هسته انگور همچنین ممکن است به عنوان یک رقیق کننده طبیعی خون عمل کند. به دلیل این اثرات، مرکز ملی سلامت مکمل و یکپارچه پیشنهاد می کند که افراد مبتلا به اختلالات خونی، کسانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند و افرادی که در شرف انجام عمل هستند، نباید از عصاره هسته انگور استفاده کنند.

رقیق کننده طبیعی خون مثل فلفل کاین

فلفل نیز سرشار از سالیسیلات است و می تواند به عنوان عوامل رقیق کننده خون قوی عمل کند.

فلفل بسیار تند است، با این حال، بسیاری از مردم فقط می توانند آن را در مقادیر کم تحمل کنند.

کپسول های حاوی فلفل کاین در فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی و آنلاین موجود است. از دیگر فواید این ادویه می توان به کاهش فشار خون، افزایش گردش خون و کاهش احساس درد اشاره کرد.

ویتامین E به روش های مختلف لخته شدن خون را کاهش می دهد. این اثرات به مقدار ویتامین E که فرد مصرف می کند بستگی دارد. دفتر مکمل های غذایی مؤسسه ملی بهداشت منبع معتبر پیشنهاد می کند که افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند باید از مصرف دوزهای زیاد ویتامین E خودداری کنند.

ممکن است دریافت ویتامین E از غذاها به جای مکمل ها بی خطرتر باشد. غذاهای حاوی ویتامین E عبارتند از:

بادام ها
روغن گلرنگ
روغن آفتابگردان
دانه های آفتابگردان
روغن جوانه گندم
غلات کامل

رقیق کننده طبیعی خون

بسیاری از مواد طبیعی ممکن است لخته شدن خون را تا حدودی کاهش دهند. اما بعید است داروهای طبیعی به اندازه داروهای رقیق کننده خون موثر باشند و افرادی که در معرض خطر لخته شدن خون هستند نباید از آنها به جای داروهای تجویزی استفاده کنند.

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون با نسخه استفاده می کنند نباید بدون مشورت با پزشک خود از داروهای طبیعی استفاده کنند. حتی اگر آنها طبیعی هستند، برخی از مواد و غذاها ممکن است خون را بیش از حد رقیق کنند، به خصوص زمانی که همراه با دارو مصرف شوند. این می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد.

در حالی که افراد معمولاً می توانند غذاهایی با خواص رقیق کنندگی خون را با خیال راحت در مقادیر معقول مصرف کنند، قبل از امتحان داروهای گیاهی ضروری است که با پزشک صحبت کنند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.