استرس چگونه بر فشار خون تأثیر می گذارد؟

درک فشار خون و تأثیری که می تواند بر سطح استرس شما داشته باشد، اولین قدم برای کنترل سلامت شما است. فشار خون ما (BP) فشار خونی است که از طریق عروق بدن ما در گردش است. این با ضربان قلب شما متفاوت است , یعنی تعداد دفعاتی که قلب شما می‌زند اما فشار خون فشار به مقدار خونی که به بیرون رانده می شود و با چه قدرتی مربوط می شود.حالا ببینیم ارتباط استرس و فشار خون با یکدیگر چیست؟

این فشار می تواند هم کم و هم زیاد باشد و بین این دو در نوسان باشد و در دو اندازه گیری سیستولیک و دیاستولیک داده می شود. عدد بالایی (سیستولیک) فشاری است که قلب در حال بیرون راندن خون است. عدد پایین (دیاستولیک) فشار بین ضربان قلب است.

اثرات فشار خون بالا

فشار خون بر گردش خون شما تأثیر می گذارد و فشار بالا و پایین می تواند به سلامت شریان شما آسیب برساند. فشار خون بالا می تواند باعث شود که رگ های شما خاصیت ارتجاعی کمتری داشته باشند و بنابراین میزان خون و اکسیژن به قلب کاهش می یابد. اگر فشار خون بالا در طول زمان تداوم یابد، می تواند منجر به بیماری قلبی، آنژین صدری، حمله قلبی و شاید حتی نارسایی قلبی شود.

فشار خون پایین که به عنوان افت فشار خون شناخته می شود، باعث باریک شدن رگ ها می شود و بنابراین می توانید سرگیجه، ضعف، حالت تهوع و گیجی را تجربه کنید.

به طور خلاصه، فشار خون سالم برای حفظ سلامت قلب و عروق و سیستم گردش خون ضروری است. با فشار خون مناسب، بدن شما خون غنی از اکسیژن مورد نیاز برای حفظ سلامتی را دریافت می کند. در حالی که قومیت و نژاد ما می تواند بر حساسیت ما به اختلالات ناشی از فشار خون تأثیر بگذارد، به احتمال زیاد سبک زندگی ما بیشتر مسئول است.

ارتباط استرس و فشار خون

ارتباط استرس و فشار خون

بدن ما برای بقا آماده شده است. بنابراین، زمانی که در یک موقعیت استرس زا قرار می گیریم، فشار خون خود را افزایش می دهد. خون اضافی به ماهیچه های ما به ما کمک می کند تا با تهدید درک شده مبارزه کنیم یا از آن فرار کنیم.

در دوزهای کوچک، این افزایش فشار خون بخشی طبیعی از فیزیولوژی ما هستند – افزایش موقتی است و زمانی که تهدید برطرف شود، به محدوده خوبی باز می گردد.

با این حال، تصور کنید که دائماً در حالت استرس بالا هستید. ممکن است شغل یا زندگی خانگی شما دائماً بدن شما را در موقعیتی قرار دهد که احساس کند نیاز به واکنش فیزیکی دارد تا به شما در بقای شما کمک کند. به همین ترتیب، ممکن است از اضطراب رنج ببرید، جایی که افکار شما برای افزایش فشار خون به دلیل احساس ناامنی کافی است.

در حالی که هیچ شواهد مستقیمی مبنی بر ارتباط این عوامل با فشار خون بالا وجود ندارد، افرادی که با استرس دست و پنجه نرم می کنند بیشتر از مشکلات قلبی عروقی و گردش خون رنج می برند. این احتمال وجود دارد که استرس مداوم این فاکتورها ها در درازمدت تأثیر مضری بر فیزیولوژی شما بگذارد.

اگرچه شواهد علمی برای ارتباط طولانی مدت مشکلات فشار خون و استرس اندک است، رفتارهایی که ما در هنگام استرس از خود نشان دادیم مستقیماً به هم مرتبط هستند.

افرادی که سیگار می کشند و غذاهای ناسالم می خورند، مستعد ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی هستند. بنابراین، یک سبک زندگی سالم که اتفاقاً مسائل استرس را برطرف می کند، بر فشار خون شما نیز تأثیر می گذارد.

سطح همزمانی بین رفتارهای کاهش دهنده استرس و تثبیت فشار خون بسیار بالاست. به عنوان مثال، ساده کردن برنامه خود و انجام مدیتیشن یا تمرکز حواس برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه می شود.

همچنین ایده خوبی است که به اندازه کافی بخوابید و به طور منظم ورزش کنید تا هورمون های استرس را بسوزانید و به شما این امکان را می دهد که احساسات خود را در چشم انداز نگه دارید. هر یک از این مراحل همچنین به حفظ فشار خون سالم کمک می کند زیرا سبک زندگی شما به بهترین وجه با بدن شما سازگار است.

همه ما باید هر پنج سال یا کمتر فشار خون خود را چک کنیم. می توانید این کار را نزد پزشک عمومی خود یا به عنوان بخشی از بررسی سلامت NHS انجام دهید. مانیتورهای خانگی نیز وجود دارد که می توانید خریداری کنید. بررسی‌های منظم می‌تواند جان شما را نجات دهد، زیرا مشکلات فشار خون اغلب می‌تواند شرایط زمینه‌ای را که نیاز به رسیدگی دارند را نشان دهد.

در حالی که ممکن است پزشک شما را برای آزمایش بفرستد و تغییراتی در سبک زندگی شما پیشنهاد دهد، ممکن است مداخلات فوری بیشتری مورد نیاز باشد. ممکن است پزشک شما احساس کند که برای شما نیز باید دارو تجویز شود. ممکن است به شما مهارکننده‌های ACE، مسدودکننده‌های گیرنده آنژیوتانسین-۲، مسدودکننده‌های کانال کلسیم، دیورتیک‌ها یا مسدودکننده‌های بتا پیشنهاد شود.(البته همه این موارد تنها در صورت تجویز پزشک مصرف شود)

        پیشنهاد می کنیم مقاله “کاهش ضربان قلب با رعایت این نکته ها” را نیز مطالعه بفرمایید.      

ارتباط استرس و فشار خون

پیامی درباره استرس

ساده ترین راه برای مدیریت استرس این است که به دنبال تعادل باشید. هنگامی که زندگی ما از تعادل خارج می شود، سلامت جسمانی ما نیز به دنبال آن است. پزشکان ممکن است افزایش فشار خون را زمانی که تحت استرس هستند به عنوان استرس موقت و دائمی بدانند که به ناچار باعث افزایش منظم فشار خون می شود که بر سلامت عروق تأثیر می گذارد.

به همین ترتیب، زمانی که سبک زندگی ما ناسالم است، بیشتر به سراغ محصولاتی می‌رویم که به نظر می‌رسد در کوتاه‌مدت به شما کمک می‌کنند، اما پیامدهای طولانی‌مدت سلامتی دارند – بنابراین – ترک سیگار و افزایش ورزش نیز به ایجاد فشار خون نرمال شما کمک می‌کند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.