آشپزیدسر

موارد استفاده و دستور پخت کره کدو تنبل

ما قصد داریم در این مقاله فواید اصلی کره کدو حلوایی را برای شما بازگو کنیم و همچنین روشی بسیار ساده برای تهیه آن در خانه را به شما یاد دهیم. می توان کره کدو حلوایی را در خانه تهیه کرد، خوراکی با طعم کمی شیرین که می توانید از آن برای تهیه بسیاری از شیرینی جات استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کره کدو حلوایی

اگر می خواهید یک کره کدو حلوایی عالی در خانه درست کنید، باید مواد زیر را داشته باشید:

۳۰۰ گرم کدو تنبل تفت داده شده.
۱۰۰ گرم کره بادام زمینی طبیعی.
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین.

اگر می خواهید کره بادام زمینی بخرید، مطمئن شوید که داخل آن قند اضافه نشده باشد. باید فقط از آجیل و بدون مواد یا افزودنی های دیگر تهیه شود.

چند تکه کدو تنبل پوست کنده را بدون دانه داخل آن تفت دهید. فقط کافی است آنها را به مدت حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در حالی که این فرآیند در حال انجام است، می توانید کره بادام زمینی را در خانه تهیه کنید. برای این کار آجیل ها را در خردکن خرد کنید تا به حالت خمیری درآیند.
وقتی کدو از فر خارج شد، آن را همراه با کره بادام زمینی در غذاساز قرار دهید.
دارچین را نیز اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا به نتیجه نهایی یکدست و یکدست و بدون گلوله برسید. از اینجا آماده برای مصرف خواهد بود، اگرچه می توان آن را برای روزها در یخچال در یک ظرف شیشه ای نگهداری کرد.

موارد مصرف کره کدو تنبل

کره کدو تنبل یک کره با کارایی بسیار است. می توان آن را با نان و چند تکه شکلات تلخ روی آن سرو کرد. همچنین گزینه ای برای ترکیب آن با پنکیک ذرت یا برنج برای دستیابی به مصرف کربوهیدرات بهینه قبل از یک رویداد ورزشی وجود دارد.

حتی می توان آن را در ماست یا کاسه های مختلف میوه گنجاند تا ارزش غذایی آنها افزایش یابد. با توجه به محتوای ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها، این ماده آماده سازی است که اگر در یک رژیم غذایی متنوع و متعادل گنجانده شود، فواید زیادی برای سلامتی ایجاد می کند.

 

پای کدو تنبل خانگی

از کره کدو حلوایی خانگی ادویه دار، برای پر کردن این کیک های دستی کدو حلوایی کره ای استفاده می شود!

برای کره کدو تنبل

۱ قوطی (۱۵ اونس) پوره کدو تنبل
½ فنجان آب سیب
¾ فنجان شکر قهوه ای روشن
½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
¼ قاشق چایخوری جوز هندی
۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
میخک آسیاب شده بسیار کم

آب یخ
۲ ½ فنجان آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری شکر
۱۴ قاشق غذاخوری کره سرد بدون نمک، به صورت مکعبی خرد شده
۱ تخم مرغ، با ۱ قاشق غذاخوری شیر برای شستن تخم مرغ زده شده
دارچین و شکر برای پاشیدن

طرز پخت برای کره کدو تنبل

آرام پز خود را روی LOW قرار دهید. همه مواد را در آرام پز خود با هم ترکیب کرده و کاملا هم بزنید تا ترکیب شوند. به مدت ۵ ساعت بپزید و گاهی هم بزنید تا کره کدو غلیظ شود. کره کدو حلوایی را به ظرفی بریزید و بگذارید خنک شود. در یخچال نگهداری شود.

 

پای کدو تنبل خانگی
پای کدو تنبل خانگی

 

طرز پخت پای کدو

½ فنجان آب سرد آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید. در غذاساز، آرد، شکر و نمک را بپزید. نیمی از کره را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بپزید. بقیه کره را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا مخلوط شبیه یک وعده غذایی درشت شود. حدود شش قاشق غذاخوری آب سرد روی مخلوط بپاشید و آنقدر بپزید تا خمیر به صورت دسته جمع شود. اگر خشک شد، کمی آب اضافه کنید (هر بار ۱ قاشق چایخوری) تا خمیر جمع شود.

خمیر را از پردازنده خارج کرده و داخل ظرف بزنید. در بسته بندی پلاستیکی بپیچید. حداقل یک ساعت یا یک شب در این حالت قرار دهید. خمیر را می توان تا ۳ روز قبل درست کرد. خنک نگه دارید. بگذارید چند دقیقه قبل از باز کردن در دمای اتاق بماند.

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده به شکل دایره بزرگ باز کنید. با استفاده از یک کاتر بیسکویت گرد ۲ یا ۳ اینچی، حداقل ۲۴ دایره را برش دهید. برای برش دایره های بیشتر باید خمیر اضافی را گرد کنید.

۶ دایره خمیر را روی هر ورقه پخت آماده شده قرار دهید. حدود یک قاشق غذاخوری کره کدو تنبل را به مرکز هر دایره اضافه کنید. یک دایره دیگر خمیر را روی آن قرار دهید و با انگشتان خود فشار دهید تا ببندند. از یک چنگال برای چین دادن لبه ها استفاده کنید.

یک تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. روی خمیر را با برس شستشوی تخم مرغ بمالید. با دارچین و شکر توربینادو بپاشید.
به مدت ۲۰-۲۲ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. قبل از انتقال به ظرف سرو، چند دقیقه روی ورقه پخت خنک کنید.

میله های خرد شده کره کدو حلوایی

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۸ دقیقه
زمان کل: ۴۸ دقیقه
دسته: دسر
روش: پخت
این میله‌های خرده کره کدو تنبل دارای پوسته نرم کره‌ای، لایه‌ای از کره کدو تنبل و کرامبل‌های کره‌ای بیشتری در بالای آن هستند. آنها نیز سریع و آسان هستند!

۱ ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره
۱/۲ فنجان شکر دانه ریز
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ فنجان کره سرد شده و مکعبی شده
۱ عدد تخم مرغ

کره کدو تنبل به اندازه کافی

فر را با دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید.
یک ظرف فر ۸ در ۸ اینچی را کمی چرب کنید.
در یک کاسه متوسط آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را با کاتر شیرینی پزی یا دو چنگال برش دهید. وقتی کره به خرده های آرد پوشیده شده به اندازه نخود خرد شد، تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. در صورت نیاز از دست های تمیز استفاده کنید. خمیر شکننده خواهد بود.
خمیر را به دو نیم کرده و یک نصف را در کف قالب آماده شده فشار دهید.
کره کدو تنبل را به صورت یک لایه روی خمیر بمالید، سپس خمیر باقیمانده را روی خمیر خرد کنید.
به مدت ۲۸ دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی روشن شود بپزید. کاملا خنک کنید و سپس به صورت نوار برش دهید.
روز اول طعم عالی دارد، اما روز دوم که خرده نان کمی نرم شود، حتی بهتر است.

کالری: ۲۵۳ شکر: ۱۹ گرم سدیم: ۱۷۷ میلی گرم چربی: ۱۱ گرم چربی اشباع شده: ۶٫۷ گرم چربی غیر اشباع: ۳٫۵ گرم چربی ترانس: ۰٫۴ گرم کربوهیدرات: ۳۱۶ گرم کربوهیدرات: ۳۱۶ گرم FIROL 8. 3 8 گرم میلی گرم

 

چگونه پف دارترین کیک ها را درست کنیم؟

 

میله های خرد شده کره کدو حلوایی
میله های خرد شده کره کدو حلوایی

 

فواید کره کدو تنبل

در ادامه قصد داریم به شما نشان دهیم که تاثیرات مثبت اصلی مصرف کره کدو تنبل با مقداری منظم چیست. فراموش نکنید که با وجود اینکه یک محصول طبیعی است، نباید در مصرف آن زیاده روی کنید، زیرا ممکن است در معرض خطر قرار گرفتن در یک رژیم غذایی پر کالری باشید.

بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن

کره کدو تنبل مقدار قابل توجهی ویتامین C را در داخل آن غلیظ می کند. طبق تحقیقات منتشر شده در ژورنال Nutrients، این ماده مغذی قادر است عملکرد سیستم ایمنی را با کاهش بروز پاتولوژی های عفونی بهبود بخشد. همچنین حفظ سطح مناسب ویتامین C در بدن باعث کاهش علائم بیماری های مذکور در صورت ابتلا می شود.

برای پوست خوب است

ارزش برجسته کردن غلظت ویتامین A در کره کدو تنبل را دارد. ثابت شده است که این عنصر به ویژه برای سلامت پوست مفید است، زیرا سنتز درون‌زای کلاژن، فراوان‌ترین پروتئین در بدن انسان را افزایش می‌دهد. به همین ترتیب، باعث بهبود زخم و تاخیر در ایجاد چین و چروک می شود.

از یبوست جلوگیری می کند

کدو تنبل، مانند اکثر سبزیجات، مقادیر زیادی فیبر را در داخل خود متمرکز می کند. این ماده در تضمین عملکرد بهینه دستگاه گوارش تعیین کننده است. در حقیقت، همانطور که توسط تحقیقات منتشر شده در مجله Nature Reviews نشان داده شده است، مصرف ناکارآمد آن با خطر بیشتر ابتلا به یبوست مرتبط است.

از سوی دیگر، باید توجه داشت که بخشی از فیبر در دستگاه گوارش تخمیر می‌شود و به عنوان یک بستر انرژی برای باکتری‌های سازنده میکروبیوتا عمل می‌کند. به این ترتیب، تراکم بیشتری به دست می آید که بروز برخی مشکلات التهابی را در داخل کاهش می دهد.

انرژی با کیفیت را ارائه می دهد

نباید فراموش کرد که کدو تنبل منبع کربوهیدرات های پیچیده است. این مواد مغذی به ویژه برای ورزشکارانی که تلاش های حداکثری و زیر حداکثری را انجام می دهند بسیار مهم است. مشارکت ناکارآمد این موارد می تواند منجر به کاهش عملکرد و افزایش خطر آسیب شود. با این حال، آنها باید همیشه با بخش خوبی از پروتئین های با ارزش بیولوژیکی بالا تجویز شوند.

 

فواید کره کدو تنبل
فواید کره کدو تنبل

کره کدو تنبل را در خانه تهیه کنید

همانطور که دیدید، تهیه کره کدو حلوایی در خانه واقعا آسان است. مواد کمی مورد نیاز است و نتیجه از نظر ارگانولپتیک و تغذیه دیدنی است. به همین دلیل، ما شما را تشویق می کنیم که این غذا را امتحان کنید و آن را به طور منظم در برنامه غذایی خود بگنجانید، زیرا اثرات مثبت متعددی بر سلامتی دارد.

در نهایت، فراموش نکنید که تضمین تعادل انرژی در رژیم غذایی مهم خواهد بود. در غیر این صورت، وضعیت افزایش وزن ممکن است تجربه شود که در میان مدت خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهد. برای این کار باید عادات تغذیه ای خوبی داشته باشید و ورزش بدنی منظم انجام دهید.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا