۳ روش برای درست کردن ترشی با گل کلم

ترشی گل کلم با زردچوبه و زنجبیل

 ۴ فنجان گل کلم از ۱ گل کلم بزرگ یا ۲ سر کوچک
۳ تکه کوچک ریشه زنجبیل
۴ تکه کوچک ریشه زردچوبه
۴ عدد فلفل تایلندی (یا بیشتر اگر تندی بیشتری دوست دارید) یا ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۲ فنجان سرکه سفید
۱ فنجان آب
۳ حبه سیر بزرگ پوست کنده و له شده
۱ قاشق غذاخوری نمک
⅔ فنجان شکر

طرز تهیه ترشی گل کلم با زردچوبه

گل کلم را به صورت گلچه هایی به اندازه لقمه (حدود ۱ ½ اینچ) برش دهید و ساقه های سفت را دور بریزید.

زنجبیل و زردچوبه را با پوست کن سبزیجات جدا کنید و به قطعات نازک و چوب کبریت برش دهید.

ساقه های چیلی را جدا کرده و از طول به دو نیم کنید. اگر گرمای بیشتری دوست دارید دانه ها و غشاها را بگذارید. از طرف دیگر، چیلی ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید.

سرکه، آب، سیر، نمک و شکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید. خوب هم بزنید تا نمک و شکر با هم ترکیب شوند و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه بجوشانید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آب نمک حدود ۱۰ دقیقه خنک شود.

زنجبیل، زردچوبه، فلفل قرمز و گل کلم را در آب نمک داغ قرار دهید. آن را هم بزنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند یا تا زمانی که بتوانید یک چاقوی تیز را داخل گل کلم فرو کنید، اما همچنان سفت است.

با استفاده از یک ملاقه یا قاشق سوراخ دار، سبزیجات را به یک کاسه شیشه ای درب دار یا یک شیشه درب دار منتقل کنید. مقداری آب نمک داغ روی سبزیجات بریزید تا همه چیز زیر آب شود.

تا ۳ هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود. سبزیجات باید ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آماده مصرف شوند، اما هر چه بیشتر در آب نمک بمانند طعم بهتری دارند.

 

ترشی گل کلم با زردچوبه و زنجبیل

نکات مهم درباره ترشی

گل کلم باید بعد از ۲ روز آماده شود، اما هر چه بیشتر بماند طعم آن بهتر می شود.
اگر فلفل قرمز را جایگزین فلفل قرمز تایلندی می کنید، آنها را به همراه سیر به مایع ترشی اضافه کنید. تکه های فلفل قرمز را جدا نکنید – باید با مایع ترشی باقی بمانند.

ارزش تغذیه ای:
کالری: ۹۲ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۲۰ گرم | پروتئین: ۱ گرم | چربی: ۰٫۳ گرم | چربی اشباع شده: ۰٫۱ گرم | چربی اشباع نشده چندگانه: ۰٫۰۳ گرم | چربی تک غیراشباع: ۰٫۰۳ گرم | سدیم: ۴۵۴ میلی گرم | پتاسیم: ۱۷۵ میلی گرم | فیبر: ۱ گرم | شکر: ۱۸ گرم | ویتامین A: 18IU | ویتامین C: 28 میلی گرم | کلسیم: ۱۹ میلی گرم | آهن: ۰٫۵ میلی گرم

ترشی گل کلم و چغندر

عناصر

۱ گل کلم کوچک/متوسط که به صورت گلچه بریده شده است
۱-۲ چغندر قرمز مکعبی خرد شده
۳ فنجان آب
۲ قاشق غذاخوری نمک دریا
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید مقطر
شکر ۳ قاشق چایخوری

دستورالعمل

گل کلم را بشویید سپس به گلچه های کوچک تا متوسط برش دهید.
در یک کاسه بزرگ، گلچه ها را فقط به مدت ۲-۳ دقیقه با آب جوشیده بپوشانید. سپس آب را بشویید.
چغندر را خوب بشویید، ساقه های بالا و پایین را بیرون بیاورید و به صورت مکعبی خرد کنید.
شیشه ها را با گلچه های گل کلم و مقداری چغندر در هر شیشه پر کنید، چند مکعب چغندر در وسط و چند عدد در بالا.
۱ قاشق غذاخوری نمک را در ۱ و ½ فنجان آب شیر مخلوط کنید.
مخلوط را تا بالا در هر شیشه بریزید.
در بالای شیشه یک قاشق غذاخوری سرکه و ۱ قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.
در شیشه را محکم ببندید و حدود ۵-۷ روز نگه دارید.

نحوه فریز کردن کلم بروکلی (۷ مرحله آسان)

 

ترشی گل کلم و چغندر

ترشی سبزیجات

ترشی خانگی یک چاشنی خوشمزه است که به راحتی درست می شود. این سبزیجات ترشی پر از طعم هستند و طعم های زیادی را زنده می کنند!

عناصر

۳ فنجان گل کلم کوچک به اندازه لقمه
۱ ۱/۲ فنجان هویج ورقه شده
۱ ۱/۲ فنجان کرفس ورقه شده
۱ ۱/۲ فنجان فلفل دلمه ای قرمز ورقه شده (تکه های بلند ۱ ۱/۲ اینچ)
۱ فنجان زیتون سبز بدون هسته، آبکش شده
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده
۴ حبه سیر، پوست کنده و برش داده شده، تقسیم می شود
۲ فلفل سرانو چیلی، به نصف برش داده شده، تقسیم شده است
۴ برگ بو، تقسیم شده
۲ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک، تقسیم شده
۱ قاشق چای خوری دانه های کرفس، تقسیم شده
۱ قاشق چایخوری دانه رازیانه تقسیم شده
۱ قاشق چایخوری دانه خردل زرد، تقسیم شده
۱/۲ قاشق چایخوری دانه گشنیز، تقسیم شده
۱/۴ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه، تقسیم شده

برای آب نمک

۳ لیوان آب
۳ فنجان سرکه سفید
۲ قاشق غذاخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه ترشی سبزیجات

تمام محصولات را آماده کرده و خرد کنید. شیشه های ۴ پیمانه ای را بچینید.
به هر شیشه اضافه کنید: ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱/۲ حبه سیر، ۱/۲ فلفل سرانو، ۱ برگ بو، ۱/۲ قاشق چایخوری پونه کوهی، ۱/۴ قاشق چایخوری دانه کرفس، ۱/۴ قاشق چایخوری دانه رازیانه، ۱/۴ قاشق چایخوری دانه های خردل، ۱/۸ قاشق چای خوری دانه گشنیز و یک پیمانه دانه فلفل سیاه.
گل کلم، هویج ورقه شده، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز و زیتون را بین چهار شیشه تقسیم کنید. آنها را تا بالا پر کنید.
آب نمک را درست کنید: یک قابلمه متوسط را روی حرارت زیاد قرار دهید. آب، سرکه، نمک و شکر را اضافه کنید. به جوش بیاورید. خوب هم بزنید، سپس آب نمک در حال جوش را با دقت داخل هر شیشه بریزید.
اجازه دهید سبزیجات ترشی در دمای اتاق خنک شوند. سپس با درب بپوشانید، به آرامی تکان دهید و قبل از سرو به مدت ۳۶ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
(اگر بعد از ۳۶ ساعت متوجه شدید نمک ترشی کم است، می توانید یک سوم آب نمک را از روی آن بریزید و با آب پر کنید، سپس شیشه را دوباره در یخچال قرار دهید.)

 

طرز تهیه ترشی سبزیجات

 

ارزش تغذیه ای:

کالری: ۵۲ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۴ گرم | پروتئین: ۱ گرم | چربی: ۳ گرم | چربی اشباع شده: ۱ گرم | سدیم: ۶۸۸ میلی گرم | پتاسیم: ۱۲۴ میلی گرم | فیبر: ۱ گرم | شکر: ۲ گرم | ویتامین A: 1688IU | ویتامین C: 19 میلی گرم | کلسیم: ۲۲ میلی گرم | آهن: ۱ میلی گرم

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.