طرز تهیه ۳ مدل دسر خوشمزه با آرد برنج

آرد برنج پتانسیل بسیار زیادی دارد و جایگزینی بدون گلوتن برای بسیاری از آردها می باشد. بسیاری از غذاها در حال حاضر از آرد برنج تهیه میشود برای مثال برای تهیه بسیاری از پیش غذاها، میان وعده ها، دسرها و غذاهای جانبی از آرد برنج استفاده می شود. البته که آرد برنج بهترین طعم و بافت را دارد و همچنین همه کاره است! بنابراین، با خیال راحت از ۳ دستور غذایی زیر که با آرد برنج تهیه میشود ایده بگیرید و آنها را نوش جان کنید.

طرز تهیه دسرهای خوشمزه با آرد برنج

پنکیک آرد برنج

این پنکیک ها با آرد برنج و شیر سویا درست می شوند که نرم و شیرینی کمی دارند. اگر به دنبال دستور پخت با آرد برنج هستید، این دستور پخت بسیار ساده و در کمتر از ۱۰ دقیقه آماده است!

مواد اولیه:

۱ تخم مرغ
شیر سویا، ۱۳۰ گرم
۳ قاشق غذاخوری شکر، ۳۰ گرم

مواد خشک

آرد برنج سفید، ۱۵۰ گرم
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کمی روغن، برای پخت و پز

طرز تهیه پنکیک با آرد برنج

مواد مایع را هم بزنید: مواد خیس را در ظرفی بریزید و هم بزنید.
خمیر را درست کنید: مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
روی حرارت متوسط ​​بپزید: یک تابه را گرم کنید، کمی روغن اضافه کنید، خمیر را بریزید و روی حرارت متوسط ​​(یا کمتر) بپزید تا حدود دو دقیقه حباب ها روی سطح ظاهر شوند.
طرف دیگر را بپزید: آن را برگردانید و حدود یک دقیقه بپزید.

طرز تهیه پنکیک خوشمزه با آرد برنج

تجهیزات: بهتر است از ظروف نچسب استفاده می کنید که نیازی به اضافه کردن روغن نیست، بنابراین سطح پنکیک نرم تر پخته می شود.
نگهداری: یک روز در دمای اتاق، دو روز در یخچال و یک ماه در فریزر ماندگاری دارد.
جایگزین: می توانید شیر سویا را با شیر مورد علاقه خود مانند شیر جو دوسر و شیر بادام جایگزین کنید.
قسمت: این دستور ۱۰ پنکیک سایز کوچک درست می کند.
شیر سویا، آرد برنج سفید، بکینگ پودر
لطفا قوام را با اضافه کردن آرد برنج یا شیر سویا به دلخواه تغییر دهید.

ارزش تغذیه ای:

سرو: ۱ عدد | کالری: ۸۷ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۱۷٫۶ گرم | پروتئین: ۱٫۹ گرم | چربی: ۲٫۳ گرم | کلسترول: ۱۸٫۶ میلی گرم | سدیم: ۱۷٫۵ میلی گرم | شکر: ۴٫۳ گرم

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

کیک برنجی نارگیلی

عناصر

۲ فنجان آرد برنج  (۲۳۰ گرم)
۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱ پیمانه نمک
۴ عدد تخم مرغ (دمای اتاق)
۱ ۱/۴ فنجان شکر دانه ریز (۲۵۰ گرم)
۱ قوطی (۱۳٫۵ اونس) شیر نارگیل (۴۰۰ میلی لیتر)
۲ قاشق غذاخوری کره* ذوب شده / خنک شده
۱ قاشق چایخوری وانیل
*اگر از کره بدون نمک استفاده می کنید، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

طرز تهیه کیک برنجی

فر را از قبل با دمای ۳۷۵ فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ۱۲ قالب مافین (۶ عدد بزرگ و ۶ عدد کوچک) را کمی چرب و آردپاشی کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه متوسط ​​آرد برنج، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با همزن بزنید سپس شکر، شیر نارگیل، کره و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. خمیر را به طور مساوی در قالب های آماده شده تقسیم کنید. حدود ۱۸ تا ۲۳ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه در تابه بماند سپس آن را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.نوش جان!

طرز تهیه راحت و آسان کیک برنجی

ارزش تغذیه ای:

کالری: ۲۸۲ کیلو کالری
کربوهیدرات: ۴۴ گرم
پروتئین: ۴ گرم
چربی: ۱۰ گرم
چربی اشباع شده: ۸ گرم
کلسترول: ۶۰ میلی گرم
سدیم: ۴۷ میلی گرم
پتاسیم: ۳۱۳ میلی گرم
فیبر: ۱ گرم
شکر: ۲۱ گرم
ویتامین A: 140IU
ویتامین C: 0.3 میلی گرم
کلسیم: ۱۰۳ میلی گرم
آهن: ۱٫۶ میلی گرم

دسر فیلیپینی با آرد برنج

۴ و ۱/۲ فنجان آرد برنج
۲ لیوان آب
شکر برای پاشیدن روی دسر
نارگیل خرد شده برای تزئین

طرز تهیه

آرد برنج را با آب مخلوط کنید تا مخلوط غلیظ و چسبناکی تشکیل شود. به شکل توپ های کوچک بغلتانید.
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. گلوله های درست شده با آرد برنج را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه بجوشانید تا جامد و شناور شود. آب را خالی کنید و اجازه دهید پالیتاو کمی خنک شود.
وقتی به اندازه کافی سرد شد، در یک کاسه شکر و نارگیل بغلتانید. ساده یا روی سیخ سرو کنید. به نظر من، اینها تا زمانی که هنوز گرم هستند بهترین هستند. برای یک پیچ و تاب سرگرم کننده، سعی کنید رنگ خوراکی را به خمیر اضافه کنید یا شکر رنگی را روی آن قرار دهید.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.