سس سالاد برای گیاهخواران
این دستور سس گیاه و سالم و بدون روغن، یک سس کم کالری فوقالعاده تازه است که به هر سالادی شیرینی ، تندی اضافه میکند. فوق العاده همه کاره است و به سختی می توانید سالادی را پیدا کنید که در آن این سس خوب کار نکند. این سس سالاد مخصوصا برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند بسیار عالی است.
مواد لازم برای سس سالاد سالم
۲/۳ فنجان آب پرتقال تازه
۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۱ قاشق غذاخوری سس خردل
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
نمک واسه مزه و طعم دادن
وقتی گفتم این سس ها ساده هستند، شوخی نکردم. همه آنها فرآیند دو مرحله ای یکسانی را دنبال می کنند: ۱) همه مواد را به مخلوط کن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. ۲) طعم و مزه را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید. برای بهترین نتیجه، در یخچال در یک شیشه در بسته نگهداری کنید.
سس کنجد و بادام زمینی برای گیاهخواران
من از این طعمهای کلاسیک کره بادامزمینی، سس سویا و کنجد در بسیاری از غذاها استفاده میکنم، و همچنین یک سس سالاد با الهام از دستورات غذایی آسیاییهای خوشمزه درست میکنند. این سس فوق العاده با سالاد کلم خرد شده، هویج، پیاز سبز و دانه های کنجد مخلوط می شود. همچنین به عنوان یک ماریناد برای توفو یا فقط یک سس غوطه ور کردن برای سبزیجات تازه کار می کند.
مواد اولیه سس سالاد برای افراد وگان
۱/۴ فنجان کره بادام زمینی
۱/۴ فنجان آب
۳ قاشق غذاخوری سرکه برنج
۲ ۱/۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری روغن کنجد
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل کاین
یک بار دیگر، روند یکسان است: ۱) همه مواد را به مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ۲) طعم و مزه را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید. در یخچال در شیشه در بسته نگهداری شود.
سس خوشمزه و سالم پاپریکا
این یکی کاملاً با یک سالاد ساده از برگ های کلم و پیاز سبز خرد شده جفت می شود و طعم آنها عالی میشود.
مواد اولیه سس
۲/۳ فنجان بادام هندی خام
۲ قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای
آب ۱ لیمو یا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه
۱/۲ فنجان آب، به میزان لازم
نمک واسه مزه و طعم دادن
در اینجا، روند یکسان است، اما بادام هندی باید ۱ تا ۶ ساعت قبل از مخلوط کردن خیس شود. این یک مرحله دیگر را اضافه می کند: ۱) بادام هندی را خیس کنید و آب خیسانده آنها را خالی کنید. ۲) همه مواد را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و به اندازه نیاز آب به آن اضافه کنید تا قوام سس رنچ درست شود. ۳) طعم و مزه را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید.در یخچال در شیشه در بسته نگهداری شود.
پیشنهاد می کنیم مقاله “آموزش چند مدل سالاد جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.
سالاد سبزیجات برای گیاهخواران
هر سالاد باید رنگارنگ و ترد مانند سالاد با گوجه فرنگی های روشن، هویج، فلفل و مخلوط بهاری خوش طعم باشد.
۱/۲ خیار، از طول نصف شده و برش داده می شود
۲ عدد هویج متوسط، نازک ورقه شده
هر گوجه گیلاسی قرمز و زرد ۱ فنجان نصف شده
۳/۴ فنجان زیتون رسیده بدون هسته، نصف شده
کرفس، نازک برش داده شده
۱/۴ فنجان فلفل شیرین زرد، نارنجی و قرمز خرد شده
۱/۴ فنجان پیاز قرمز نازک ورقه شده
۱/۸ قاشق چایخوری نمک سیر
فلفل درشت
خیار، هویج، گوجه فرنگی، زیتون، کرفس، فلفل دلمه ای، پیاز، نمک سیر و فلفل را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پرتاب برای ترکیب.
درست قبل از سرو هرکدام از سس های بالا را که میخواهید ترکیب کنید.نوش جانتان
ارزش غذایی
۱ فنجان: ۶۴ کالری، ۳ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع شده)، ۰ کلسترول، ۲۳۲ میلی گرم سدیم، ۷ گرم کربوهیدرات (۳ گرم قند، ۲ گرم فیبر)، ۲ گرم پروتئین. تبادلات دیابتی: ۱ سبزی، ۱/۲ چربی.
سالاد ماکارونی گیاهی
پاستا بدون گلوتن
½ فنجان کلم بنفش نازک برش داده شده
½ فنجان هویج خرد شده
½ فنجان کرفس خرد شده
½ فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
⅓ فنجان زیتون سیاه خرد شده
۱ قوطی ۱۵ اونس نخود، آبکش کرده و آبکشی کنید
¼ فنجان پیاز سبز خرد شده، قسمت های سفید و سبز
برای لباس
¼ فنجان سرکه سفید یا آب لیموی تازه را جایگزین کنید
¼ فنجان روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری شربت افرا خالص
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
طرز تهیه سالاد برای گیاهخواران
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید، کمی نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا جدا شود. طبق دستورالعمل بسته بپزید تا زمانی که کاملاً پخته شود، مراقب باشید بیش از حد پخته نشود، گاهی اوقات هم بزنید. آبکش کنید، آبکشی کنید و به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.
در همین حین، سس را با هم زدن سرکه یا آبلیمو، روغن، شربت افرا، نمک و فلفل در یک کاسه متوسط درست کنید تا خوب مخلوط شوند.
سس را روی ماکارونی گرم بریزید و روی آن را بپوشانید. اشکالی ندارد اگر مقداری سس در ته کاسه باقی بماند، پاستا همانطور که می نشیند آن را جذب می کند.
سبزیجات، زیتون و پیاز سبز را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند. بچشید و در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید.
فوراً سرو کنید یا به مدت ۱ تا ۳ روز در یخچال بگذارید. قبل از سرو اجازه دهید به دمای اتاق برسد.*
نکته
* اگر از قبل آماده میشوید، ممکن است لازم باشد قبل از سرو، مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک اضافی اضافه کنید تا طعمها تازه شود. همچنین ممکن است بخواهید کلم بنفش را در زمان سرو (نه قبل از آن) اضافه کنید، زیرا تمایل به رنگی کردن پاستا دارد.
از هر ترکیبی از سبزیجات خام و ترد که دوست دارید و در دست دارید استفاده کنید.
اگر میخواهید سالاد ماکارونی سادهتری داشته باشید، نخود را کنار بگذارید، کمی فتا اضافه کنید.