طرز تهیه ترشی گردو

طرز تهیه ترشی گردو

همینک در مجله آشپزی زندگی با عنوان طرز تهیه ترشی گردو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ترشی گردو یکی از ترشی ها بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است که به خاطر طعم بسیار خوب و دلنشین طرفداران بسیاری دارد .

طرز تهیه ترشی گردو (1)

طرز تهیه ترشی گردو

برای درست کردن این ترشی به گردوهای نارس نیاز دارید .

در ادامه می توانید به راحتی این ترشی بسیار خوشمزه را درست کنید .

با ما همراه باشید .

مواد لازم برای ترشی گردو

گردوی نارس ۱ کیلوگرم

نمک ۱ قاشق سوپخوری پر

سرکه به مقدار لازم

نحوه درست کردن ترشی گردو

دقت داشته باشید که برای تهیه ترشی گردو شما به گردو های نارس که قسمت داخلی آنها نرم و کال هستند احتیاج دارید .

برای اطمینان از نرم بودن داخل گردو می توانید به کمک یک کارد آن را امتحان کنید .

در ابتدا یک کیلو گرم گردو را در حدود ۳ الی ۴ لیتر آب بجوشانید .

هرچقدر مقدار آب مصرفی برای جوشاندن گردو ها بیشتر باشد تلخی گردو ها بیشتر گرفته میشود .

بعد از جوشاندن گردوها به مدت ۵ دقیقه آب آن را خالی کرده و آب تازه درون آن بریزید و کنار بگذارید .

پس از گذشت ۲ الی ۳ ساعت آب آن را عوض کرده و این کار را به اندازه ای تکرار کنید تا تلخی گردو ها کاملاً از بین برود .

برای اطمینان از تلخ نبودن گردوها کافی است کمی از آن بچشید .

هر وقت مزه تلخی احساس نکردید یعنی گردوی شما برای تهیه ترشی آماده شده است .

طرز تهیه ترشی گردو (2)

حالا با چنگال گردوها را سوراخ کرده تا سرکه به راحتی به درون گردو نفوذ کند .

این کار باعث می شود ترشی سریعتر جا بیافتد .

اکنون گردو ها را درون شیشه ریخته و سرکه داخل آن بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند .

درب ظرف را بسته و آن را در داخل یخچال یا یک جای بسیار خنک نگهداری کنید .

پس از اینکه ترشی جا افتاد ، آماده مصرف می‌شود .

نوش جان !

این مطلب از بخش ترشیجات برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.