طرز تهیه ۲ مدل کیک پاییزی با چغندر

کیک چغندر شکلاتی

کیک شکلاتی مرطوب و غنی از پوره چغندر درست شده با گاناش شکلاتی
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
زمان کل: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
می سازد: ۸ برش بزرگ

مواد اولیه کیک چغندر

۳۰۰ گرم چغندر
۱۰۰ گرم شکلات آشپزی تیره (۷۰%)، ریز خرد شده
۳ تخم مرغ، در دمای اتاق
۱ و ۱/۳ فنجان شکر (۲۵۰ گرم)
۱ فنجان روغن گیاهی (۲۵۰ میلی لیتر)
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ و ۳/۴ فنجان آرد همه منظوره (۲۰۰ گرم)
پودر کاکائو ۱/۴ فنجان (۳۰ گرم)
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک

برای گاناش

۱۰۰ گرم شکلات آشپزی تیره (۷۰%)، ریز خرد شده
خامه ۱/۳ فنجان (۸۰ میلی لیتر)
۲ قاشق غذاخوری شکر کاستور، اختیاری

طرز تهیه 2 مدل کیک پاییزی با چغندر

طرز تهیه کیک با چغندر

 ابتدا چغندرها را بپزید تا نرم شوند، در زودپز یا در قابلمه باز که بیشتر طول می کشد. آنها باید به راحتی با چاقو له شوند. کاملا خنک کنید، پوست بگیرید، تکه های ساقه ها را برش دهید، سپس در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا کاملا پوره شوند. اگر در همان روز از آن استفاده نکردید، در بسته در یخچال نگهداری کنید.
برای تهیه کیک ابتدا شکلات را در مایکروویو یا دیگ دوبل ذوب کنید تا یکدست شود.
در این فاصله یک قالب فنری یا گرد ۹ اینچی کیک را چرب کنید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

در یک کاسه تخم مرغ، شکر، روغن و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود. در صورت نیاز از همزن دستی استفاده کنید، اما بادکنک هم موثر است.

شکلات ذوب شده را اضافه کنید، به آرامی هم بزنید و سپس پوره چغندر را اضافه کنید. با سرعت کم هم بزنید یا بزنید تا ترکیب شوند.

در آخر آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را الک کنید (در صورت تمایل می توانید این کار را در یک کاسه جداگانه نیز انجام دهید) و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

خمیر فوق العاده روان نیست و در صورت نیاز، یک همزن دستی را داخل آن بکشید تا توده ها شکسته شوند. داخل قالب کیک آماده شده بریزید و حدود ۵۰ دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در وسط آن فرو رفته تمیز بیرون بیاید. اگر رویه خیلی سریع تیره شد، روی آن را با فویل بپوشانید و دما را به ۱۶۵ درجه سانتیگراد کاهش دهید و به پخت ادامه دهید. همه فرها متفاوت هستند، بنابراین از ۴۵ دقیقه شروع به بررسی آماده بودن کنید.اجازه دهید کیک کاملاً در دمای اتاق خنک شود .

تهیه گاناش کیک چغندر

شکلات خرد شده را در ظرفی بریزید. خامه و شکر را با هم در یک قابلمه کوچک بریزید و حرارت دهید تا به سختی بجوشد، داغ اما مطمئناً نجوشد. روی شکلات بریزید و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بماند. هم بزنید تا شکلات ذوب شود. اگر هنوز توده ها وجود داشت، کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید (اجازه ندهید کاسه آب را لمس کند) و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

اجازه دهید گاناش به مدت ۵ دقیقه خنک شود، سپس تکه های ناهموار روی کیک را برش دهید و آن را در همه جای کیک پخش کنید. اجازه دهید گاناش به مدت ۱۰ دقیقه روی کیک بماند، سپس برش دهید و داخل آن را فرو کنید!
بعد از اینکه کیک مات شد، آن را به مدت ۵ تا ۶ روز در یخچال یا مدت بیشتری در فریزر نگهداری کنید. در دمای اتاق یا کمی گرم شده بهترین طعم را دارد.

یادداشت

*اگر قصد دارید از گاناش صرف نظر کنید، باید از مقدار اصلی ۳۰۰ گرم شکر در خمیر استفاده کنید تا کیک به اندازه کافی شیرین شود.
*زمان پخت شامل پخت چغندر می شود، اگر در زودپز انجام شود. اگر این کار را روی شعله باز انجام می دهید، این زمان افزایش می یابد.

طرز تهیه کیک چغندر شکلاتی بدون تخم مرغ

این کیک چغندر شکلاتی بدون تخم مرغ خوشمزه، مرطوب و سالم را که با آرد سبوس دار تهیه شده و با پودر انگور شیرین شده است، امتحان کنید. یک کیک شکلاتی بدون تخم مرغ بسیار آسان که از چغندر پوره شده و ماست به همراه پودر کاکائو شیرین نشده استفاده می کند.

زمان آماده سازی
۲۰ دقیقه
زمان پخت
۴۵ دقیقه
زمان کل
۱ ساعت ۵ دقیقه

مواد اولیه کیک چغندر

۱/۴ فنجان روغن گیاهی. من در اینجا از روغن آووکادو استفاده کرده ام
۳/۴ فنجان پودر انگور
۳/۴ فنجان ماست
۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ فنجان آرد گندم کامل
۱/۴ فنجان پودر کاکائو
۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
۳/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ فنجان پوره چغندر

مواد اولیه کیک چغندر 

طرز پخت کیک چغندر

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. در یک کاسه، روغن و پودر نعناع را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. اسانس وانیل و ماست را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
پوره چغندر را اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا مخلوطی یکدست شود.
آرد سبوس دار، پودر کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با الک روی مخلوط مواد مرطوب الک کنید.
به آرامی مواد خشک را با مخلوط مواد مرطوب با استفاده از کاردک تا کنید. در این مرحله بیش از حد مخلوط نکنید.
یک قالب استاندارد (۸ ۱/۲ x 4 1/2 اینچ) را با مقداری روغن چرب کنید و با آرد گندم کامل بپاشید. خمیر را در قالب چرب شده و گرد و غبار شده بریزید.
در فر از قبل گرم شده به مدت حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته شود (زمانی که خلال دندان داخل آن تمیز بیرون آمد) بپزید.
کیک را از فر خارج کرده و قبل از برش و سرو اجازه دهید تا خنک شود.
از کیک شکلاتی نرم، خوشمزه و سالم با چغندر لذت ببرید. آن را گرم سرو کنید یا در یخچال نگهداری کنید و ظرف یک هفته استفاده کنید

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

یادداشت

در اینجا نحوه درست کردن پوره چغندر خام خود در خانه آورده شده است:

۱ یا ۲ عدد چغندر متوسط ​​را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید (من از ۱ عدد چغندر استفاده کردم).
قطعات چغندر خرد شده را با حدود ۱/۴ تا ۱/۲ فنجان آب به مخلوط کن اضافه کنید.
مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست شود.
با استفاده از آبکش، پوره چغندر را از مایع (آب چغندر) جدا کنید.
از پوره چغندر بلافاصله در دستور غذا استفاده کنید. متناوباً آن را با نگهداری در ظرف شیشه ای در بسته به مدت ۲ روز در یخچال قرار دهید. همچنین می توانید از مایع (آب چغندر) در مقداری سس استفاده کنید.
من از یک چغندر متوسط ​​کمی بیشتر از ۱/۲ فنجان پوره چغندر گرفتم.
برای این دستور، پوره چغندر را از یک روز قبل درست کردم و در ظرف شیشه ای در یخچال گذاشتم.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.