طرز تهیه “نرگسی کدو” با نکته مهم در پخت

طرز تهیه “نرگسی کدو” با نکته مهم در پخت

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه “نرگسی کدو” با نکته مهم در پخت” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“نرگسی کدو” از غذاهای رژیمی و همچنین ایرانی خوشمزه است .

مواد لازم نرگسی کدو

آرد : ۱ قاشق
شیر :۱/۴ پیمانه
تخم مرغ :۳ عدد
پیاز داغ : ۵ قاشق
کدو حلقه شده : ۳ عدد
نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

طرز تهیه نرگسی کدو

کدوها را بشوید و بعد از خشک شدن با پوست به صورت حلقه ای برش بزنید و در روغن داغ شده سرخ کنید.

 

در یک تابه دیگر که فقط در حد چرب شدن کفش روغن ریخته شده کدو ها را میچینیم و پیاز داغ را لابه لای کدو ها میریزیم و بر روی حرارت کم قرار میدهیم تا ۱۰ دقیقه ای بپزند.

 

در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید و با آرد و شیر و نمک و ادویه جات دیگرمخلوط کنید و روی کدو ها بریزید تا خودش را بگیرد .

نرگسی کدو آماده شده را داغ میل کنید.

 

نکات :

از فلفل های رنگی برای تزیین روی غذا میشه استفاده کرد .

نکات تکمیلی در مورد نرگسی کدو

نرگسی کدو جزو غذاهای رژیمی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .

نرگسی کدو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.