طرز تهیه نان پیده مخصوص رمضان به ساده ترین روش

طرز تهیه نان پیده مخصوص رمضان به ساده ترین روش

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه نان پیده مخصوص رمضان به ساده ترین روش” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

نان

مواد لازم

شیر گرم – ۲ لیوان
خمیرمایه – ۲ قاشق
شکر – ۲ قاشق
روغن مایع – ۸ قاشق غذاخوری
نمک – نصف قاشق غذاخوری
آرد سفید- ۷ تا ۸ لیوان
آب گرم – یک لیوان

شیر، آب و خمیر مایه را با هم ترکیب می کنیم و رویش را می پوشانیم و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم تا زمانی که ور بیاید.

بعد از این مدت روغن و نمک را اضافه می کنیم. اول با همزن مخلوط می کنیم و وقتی خمیر غلظتش زیاد شد با دست ورز می دهیم.آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا حدی که خمیر خشک نشود.

روی خمیر و کف ظرف مد نظر را چرب می کنیم و اجازه می دهیم خمیر یک ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

 

بعد از آن خمیر را کمی ورز می دهیم و به چهارقسمت تقسیم و هر قسمت را گرد می کنیم و یک ربع دیگر کنار می گذاریم .

فر را روشن و روی ۲۰۰ درجه تنظیم می کنیم. روی سطحی که قرار است خمیر را باز کنیم کمی سبوس وآرد می پاشیم و خمیر را باز می کنیم و داخل سینی فر قرار می دهیم و با انگشت کمی چرب شیار عمیقی روی خمیر ایجاد می کنیم .

یک زرده تخم مرغ و یک قاشق ماست و کمی زعفران را مخلوط می کنیم و روی خمیر می مالیم .
می توانید روی خمیر کنجد و سیاهدانه هم بپاشید .حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا نان بپزد.

نویسنده : فرزانه اسماعیلی،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.