طرز تهیه مربای طالبی

طرز تهیه مربای طالبی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربای طالبی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طالبی سرشار از مواد مغذی است و برای بدن بسیار مفید می باشد و تهیه “مربای طالبی” بسیار ساده می باشد با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای طالبی خانگی :

یکی از مربای های خوشمزه و خوش عطر بدون شک مربای طالبی است که به سادگی تهیه می شود پس حتما آن را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

مربای طالبی

مواد لازم مربای طالبی:

طالبی خرد شده ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای طالبی خانگی:

مرحله اول

ابتدا طالبی کوچک و سفتی را انتخاب کنید و پوست آن را جدا کنید و دانه های آن را به طورکامل خارج کنید و طالبی را برش های ریزی بزنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم
شکر و آب موجود را درون قابلمه ای مناسب ریخته و مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و منتظر شوید تا قوام پیدا کند و وقتی به قوام مناسبی رسید طالبی های خرد شده را اضافه کنید .

مرحله سوم
در انتهای پخت مربا، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید و منتظر شوید تا مربا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد مربای طالبی

مربای طالبی جزو مربا و کمپوت میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .

مربای طالبی را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.