دستور پخت کیک زردآلو و پای زردآلو ، ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک زردآلو

این کیک با زردآلو تازه، سبک، نرم، مرطوب و خوش طعم است. درست کردن آن از ابتدا آسان است و فقط به چند ماده ساده نیاز دارد!

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
زمان کل ۱ ساعت ۵ دقیقه
بازده: ۱۰ وعده

مواد اولیه کیک زردآلو

۲ پوند (۱ کیلوگرم) زردآلو تازه
۴ عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
کمی نمک
۱۴ قاشق غذاخوری (۲۰۰ گرم) کره بدون نمک، نرم شده
۱ فنجان (۲۰۰ گرم) شکر (فقط از ¾ فنجان شکر (=۱۶۵ گرم) برای نسخه کم شکر استفاده کنید)
½ فنجان (۱۲۰ گرم) خامه ترش
۱ ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ پوست لیمو ارگانیک
۲ ⅓ فنجان (۳۰۰ گرم) آرد همه منظوره
۱ ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
شکر قنادی برای پاشیدن روی کیک (اختیاری)

نحوه درست کردن کیک زردآلو مرحله به مرحله

فر را با استفاده از حرارت بالا و پایین با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب پخت ۹ در ۱۳ اینچی (۲۳×۳۳ سانتی متر) را با کره نرم یا آب شده چرب کنید یا روی قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
زردآلوها را بشویید، نصف کنید و هسته ها را بردارید.
تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را به همراه کمی نمک در یک کاسه بزرگ بریزید. با استفاده از همزن برقی یا همزن ایستاده، هم بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد. کنار بگذارید.
در کاسه ای دیگر کره نرم شده، شکر و زرده تخم مرغ را به مدت ۷ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و رنگ پریده شود.
خامه ترش، عصاره وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. آنقدر بزنید تا ترکیب شود.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در مخلوط تخم مرغ هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.
نصف سفیده های زده شده را داخل آن بریزید تا خمیر شل شود. سپس در نیمه دوم تا بزنید.
خمیر را به تابه اضافه کنید و با استفاده از کاردک به طور یکنواخت پخش کنید.
روی خمیر را با نیمه های زردآلو، طرف برش داده شده به سمت بالا، فقط کمی فاصله بین آن ها باقی بگذارید. می دانم که وسوسه انگیز است، اما زردآلو را داخل خمیر فشار ندهید. خمیر در حین پخت در اطراف زردآلوها بلند می شود.
کیک را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) بپزید تا روی آن طلایی شود، حدود ۴۵ دقیقه. یک خلال دندان چوبی داخل کیک باید تمیز یا با چند خرده ریزه بیرون بیاید.
اجازه دهید کیک خنک شود – حداقل چند دقیقه – به شکل مربع برش دهید و لذت ببرید! در صورت تمایل با شکر قنادی بپاشید.
کیک – مانند همه کیک های میوه ای – وقتی در یک روز خورده شود بهترین طعم را دارد. کیک باقیمانده را به خوبی در یخچال قرار دهید و ظرف ۲ روز بخورید. خوب هم یخ می زند!

یک تابه پخت ۹ در ۱۳ اینچی (۲۳×۳۳ سانتی متر) کیک خوب و بلندی درست می کند. اما یک تابه رول ژله ای (۱۰ در ۱۵ اینچ یا ۲۶×۳۸ سانتی متر) نیز عالی عمل خواهد کرد. اگر می خواهید با استفاده از یک تابه مربع ۸ اینچی یک کیک ورقه ای کوچک درست کنید، باید مواد را از وسط نصف کنید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز پخت پای زردآلو

۶ زردآلو، ورقه شده
آرد گندم ۳۵۰ گرم
۸۰ گرم آرد ذرت
۱٫۵ قاشق چایخوری پودر رایینگ (مخمر یا بکینگ پودر)
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱۲۰ میلی لیتر روغن زیتون اسپانیا
شکر ۲۵۰ گرم
۴ عدد تخم مرغ
شیر ۸۰ میلی لیتر
۱ عدد لیمو
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو

آرد گندم، آرد ذرت، نمک و پودر ریزش (مخمر یا بکینگ پودر) را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را با شکر و روغن زیتون بزنید. پوست لیمو رنده شده، آب لیمو و شیر را اضافه کنید.
آن را با مخلوط دو آرد در سه نوبت مخلوط کنید. نیمی از زردآلو را به خمیر اضافه کنید و آن را به قالبی که با روغن زیتون تهیه شده است منتقل کنید.
روی کیک را با بقیه زردآلو تزئین کنید. و در نهایت همه چیز را در دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.