علت خارش گلو چیست؟

خارش گلو نشانه کلاسیک آلرژی ، واکنش آلرژیک یا بیماری اولیه است. محرک های استنشاقی می توانند گلو را تشدید کرده و باعث احساس خارش و ناراحتی در آن شوند.

علت خارش گلو چیست؟

آلرژی یکی از شایع ترین علل خارش گلو است. واکنش آلرژیک زمانی رخ می دهد که ماده ای به نام آلرژن باعث ایجاد واکنش سیستم ایمنی در بدن شما می شود. نمونه هایی از محرک های رایج حساسیت که می توانند باعث خارش گلو شوند عبارتند از:

شوره حیوان
گرد و خاک
غذاهایی مانند کره بادام زمینی ، لبنیات یا توت فرنگی
گرده ، که در درختان ، علف ها یا گیاه باقیمانده یافت می شود
آلرژی می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. خارش گلو می تواند نشان دهنده یک واکنش آلرژیک خفیف و در عین حال ناراحت کننده باشد.

استنشاق آلاینده ها نیز می تواند منجر به خارش گلو شود. اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

مواد شیمیایی
محصولات پاک کننده
دود یا بخار تنباکو
آفت کش ها
عفونت ها ، مانند سرماخوردگی معمولی یا گلودرد استرپتوکوک ، می توانند قبل از پیشرفت دردناک و درد به صورت خارش در گلو شروع شوند.

علت خارش گلو

خارش گلو ممکن است اینگونه احساس شود:

خارشدار
متورم
خراشیده
احساس خارش در گلو احساس ناراحتی می کند و ممکن است احساس کنید که باید مکرراً گلو خود را پاک کنید.

مهم است که بین علائم خارش گلو و علائم مشابه که ممکن است شرایط دیگر را نشان دهد تمایز قائل شوید. به عنوان مثال ، خارش گلو احساس خشن یا خام نمی کند ، یا باعث می شود احساس کنید نمی توانید نفس بکشید.

چه زمانی باید از پزشک کمک گرفت؟

در حالی که خارش گلو معمولاً یک اورژانس پزشکی نیست ، می تواند یک علامت ناراحت کننده باشد.

اگر خارش گلو بدتر شد و با خس خس سینه ، مشکل در تنفس یا بلع دردناک همراه شد ، فوراً به پزشک مراجعه کنید. همچنین اگر علائم شما با گذشت زمان یا درمان های خانگی بهبود نیافت ، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

پزشک ابتدا با پرسیدن سابقه پزشکی شما ، بیماری را که باعث خارش گلو می شود تشخیص می دهد. آنها همچنین می پرسند وقتی با خارش گلو مواجه می شوید چه اتفاقی می افتد.

به عنوان مثال ، اگر خارش گلو شما پس از بیرون رفتن اتفاق می افتد ، می تواند نشان دهنده حساسیت به گرد و غبار یا گرده در فضای باز باشد.

اگر پزشک به آلرژی غذایی مشکوک باشد ، ممکن است از شما بخواهد که یک مجله غذایی تهیه کنید. در مجله ، غذاهایی را که می خورید و هر علامتی را که بعد از خوردن تجربه می کنید ، پیگیری می کنید.

همچنین ممکن است پزشک آزمایش آلرژی را توصیه کند. این می تواند شامل قرار گرفتن پوست در معرض مقدار کمی از محرک های شناخته شده باشد. اگر پوست به یک محرک خاص واکنش نشان دهد ، این نشان دهنده حساسیت است. برخی از آزمایش های آلرژی را می توان از طریق آزمایش خون نیز انجام داد.

برای تشخیص ، پزشک ممکن است گلو را برای موارد زیر معاینه کند:

سرخی
ورم
علائم دیگر التهاب
سینوس یا تخلیه بینی

خارش گلو چگونه درمان می شود؟

اگر خارش گلو به آلرژی مربوط است ، آنتی هیستامین می تواند به جلوگیری از پاسخ التهابی بدن کمک کند. آنتی هیستامین های بدون نسخه (OTC) در دسترس هستند.

اگر علائم شما را تسکین ندهند ، پزشک شما ممکن است داروی قوی تری یا دارویی که به شکل دیگری عمل می کند تجویز کند.

روش های خانگی برای درمان خارش گلو شامل نوشیدن مقدار زیادی مایعات است. همچنین ممکن است بخواهید با آب نمک گرم و جوش شیرین غرغره کنید که می تواند به تسکین التهاب کمک کند.

با افزودن ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین به ۸ اونس آب گرم محلول غرغره ایجاد کنید.

چگونه می توان از خارش گلو جلوگیری کرد؟

اجتناب از عوامل محرک آلرژی می تواند از خارش گلو جلوگیری کند. برای پیشگیری از عفونت ، از جمله شستشوی مکرر دست ها ، گامی بردارید. این می تواند از خارش گلو ناشی از سرماخوردگی معمولی ، گلودرد استرپتوکوکی یا سایر عوامل عفونی جلوگیری کند.

علت خارش همزمان گوش و گلو چیست؟

احساس خارش در گوش یا خارش گلو از علائم نسبتاً شایع چندین مشکل مختلف در سلامتی است. در بسیاری از موارد ، جای نگرانی نیست و علائم طی چند روز از بین می روند. با این حال ، اگر مشکل به خودی خود برطرف نشود ، این می تواند نشانه چیز جدی تری باشد و باید برای معاینه خود به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید. اینها برخی از شایع ترین علل خارش گوش و گلو هستند.

آلرژی

آلرژی یکی دیگر از علل بسیار شایع خارش گوش و گلو است. یکی از رایج ترین آلرژی هایی که افراد با آن روبرو می شوند ، رینیت آلرژیک یا همانطور که احتمالاً می دانید ، تب یونجه است. افراد مبتلا به تب یونجه به گرده ، کنه گرد و غبار یا خز حیوانات واکنش آلرژیک نشان می دهند. باعث احساس خارش در گوش و خارش گلو و دهان می شود. این بیماری در تابستان زمانی که تعداد گرده زیاد است بیشتر روی افراد تأثیر می گذارد ، اما برخی داروهای بدون نسخه باید علائم را کاهش دهند.

علاوه بر تب یونجه ، ممکن است به دلیل واکنش آلرژیک به غذا ، مشکلات بهداشتی گوش و گلو را نیز تجربه کنید. این حساسیت ها ممکن است بعدا در زندگی ایجاد شوند ، بنابراین این توضیحات را نادیده نگیرید زیرا در گذشته به هیچ چیز حساسیت نداشتید. برخی از حساسیت های غذایی می توانند بسیار خطرناک باشند ، بنابراین اگر فکر می کنید به این بیماری مبتلا شده اید ، باید به دنبال مشاوره پزشکی باشید.

برخی از داروها نیز می توانند حساسیت ایجاد کنند و این ممکن است منجر به احساس خارش در گوش و گلو شود. اگر متوجه شدید که این علائم همزمان با شروع دوره جدید دارویی ظاهر می شوند ، باید با پزشک خود صحبت کنید و ببینید آیا جایگزین هایی وجود دارد که می توانید به جای آنها مصرف کنید.

عفونت های گوش

عفونت گوش یک علت بسیار شایع خارش در گوش است ، به ویژه در مراحل اولیه که عفونت برای اولین بار در حال توسعه است. عفونت گوش می تواند ناشی از تجمع مایع در گوش داخلی یا موم اضافی باشد. اگر مشکوک به عفونت گوش هستید ، باید به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و او درمان را توصیه می کند. در بیشتر موارد ، یک دوره آنتی بیوتیک برای مبارزه با عفونت به شما داده می شود. با این حال ، اگر عفونت گوش برطرف نشود ، روشهای جراحی برای تخلیه مایع گوش و پاکسازی عفونت وجود دارد.

عفونت های باکتریایی و ویروسی

اگر متوجه شدید که گلو درد و خارش دارید ، ممکن است به دلیل سرماخوردگی باشد. با این حال ، همچنین می تواند ناشی از عفونت های باکتریایی و ویروسی جدی تری باشد که بر سلامت گلو تأثیر می گذارد. مواردی مانند گلودرد استرپتوکوکی یا التهاب لوزه باعث خارش در گلو می شود که با گذشت زمان به شکل گلو درد در می آید. بهتر است توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی معاینه شوید تا بتوانید در مراحل اولیه عفونت را دریافت کرده و بلافاصله با آنتی بیوتیک درمان شوید.

پیشنهاد می کنیم مقاله “فواید بسیار خوب برگه زردآلو برای سلامتی” را نیز مطالعه بفرمایید.

گوش های خشک

خارش گوش و گلو

موم و روغن موجود در گوش به جلوگیری از خشک شدن پوست کمک می کند ، اما بسیاری از مردم نمی دانند که نقش مهمی دارند ، بنابراین اغلب آن را تمیز می کنند. اگر گوش های خود را بیش از حد تمیز کنید ، تمام موم و روغن را برداشته و گوش های شما خشک می شود و باعث خارش آنها می شود. در این صورت ، متوجه خشکی و پوسته پوسته شدن اطراف مجرای گوش خواهید شد. اگر روال تمیز کردن گوش خود را کاهش دهید و اجازه دهید موم و روغن طبیعی دوباره تجمع کنند ، باید متوجه بهبود شوید. با این حال ، اگر گوش های شما هنوز هم خارش دارد ، ممکن است مشکل دیگری وجود داشته باشد ، بنابراین باید از پزشک متخصص گوش و حلق و بینی کمک بگیرید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.