کنگر فرنگی را در یک کاسه نان میل کنید

کاسه نان داغ کنگر فرنگی و اسفناج

یک پیش غذای راحت ، پنیردار و دلپذیر که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می شود!

مواد اولیه:

اسفناج آبکش شده و خرد شده (حدود ۱ پیمانه فنجان)
کنگر فرنگی ۱۴ اونس (۱ لیوان) خرد شده
▢½ فنجان خامه ترش
▢¼ فنجان مایونز
۲ حبه سیر خرد شده
پنیر خامه ای در دمای اتاق (نصف بسته)
یک فنجان موزارلا خرد شده
▢¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
▢۱ نان کامل مانند  نان برگر بزرگ ، سفید ، تیره و …

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

 

طرز تهیه کاسه داغ کنگر و اسفناج :

فر را گرم کنید: فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
مواد را مخلوط کنید: تمام مواد را با هم در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کاسه نان آماده: با استفاده از چاقوی نان قسمت بالایی نان را برش دهید. داخل نان را بیرون بریزید ، اما این نان را بیرون نریزید.

مونتاژ و پخت: داخل نان را با موادر کنید و حدود ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و روی آن قهوه ای طلایی شود.
پایان و سرو: نان مانده را در تکه های کوچکتر برش دهید و آنها را در اطراف نان قرار دهید. از اینها برای غوطه ور شدن در اسفناج و کنگر فرنگی استفاده کنید.

نکات پخت :

اگر کنگر فرنگی را دوست ندارید ، فقط آن را کنار بگذارید و کمی اسفناج اضافه کنید!
برای این منظور می توان از اسفناج منجمد استفاده کرد ، فقط مطمئن شوید که خیلی خوب ذوب شده .
مواد باقیمانده: غوطه ور مانده را از ظرف نان خارج کرده و در ظرف ضد هوای به مدت ۵-۴ روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش تغذیه ای  ۱ وعده کاسه نان داغ کنگر و اسفناج:

 کالری: ۲۹۶ کیلو کالری (۱۵٪) کربوهیدرات: ۸ گرم (۳٪) پروتئین: ۱۰ گرم (۲۰٪) چربی: ۲۵ گرم (۳۸٪) چربی اشباع شده: ۹ گرم (۵۶٪) کلسترول: ۴۲ میلی گرم (۱۴٪) سدیم: ۶۲۸ میلی گرم ٪) پتاسیم: ۲۱۹mg (6٪) فیبر: ۲g (8٪) شکر: ۳g (3٪) ویتامین A: 5476IU (110٪) ویتامین C: 16mg (19٪) کلسیم: ۲۵۶mg (26٪) آهن: ۱mg ( 6٪)

فواید کنگر فرنگی

۱-این ماده به دلیل داشتن مقدار زیادی در آب و فیبر ، همراه با مصرف کم کالری ، به یکی از عناصر اساسی هر رژیم لاغری تبدیل شده است.کنگر فرنگی غنی از مواد معدنی مانند منیزیم یا آهن و ویتامین ها به ویژه گروه B است. فراتر از ارزش غذایی بی چون و چرای آن ، چیزهای بیشتری مانند سینارین ، اسید کلروژنیک ، اینولین ، فلاونوئیدها برای ما فراهم می کند .

۲-وجود سینارین و مقدار زیادی پتاسیم مسئول خاصیت ادرار آور کنگر فرنگی است. به همین دلیل است که این ماده به عنوان یک ماده عالی در رژیم های کم کننده شناخته می شود زیرا در موارد احتباس مایعات ، فشار خون بالا و حتی اسید اوریک بسیار کمک می کند و دفع سموم را تسهیل می کند.

۳-یکی دیگر از مزایای آن توانایی کمک به ما در کاهش سطح کلسترول بالا است. سینارین علاوه بر اینکه باعث حذف کلسترول می شود ، برخی از آنزیم های شرکت کننده در سنتز آن را نیز مهار می کند. از طرف دیگر ، محتوای فیبر بالای کنگر فرنگی به کشیدن چربی ها در امتداد روده کمک می کند ، جذب آنها را بیشتر محدود می کند و به تنظیم سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کند.

۴-علاوه بر این که به تنظیم فعالیت روده کمک می کند ، محتوای بالای فیبر کنگر فرنگی به دلیل ظرفیت اشباع ، آن را به یک مکمل ایده آل برای رژیم های لاغری تبدیل می کند. کنگر فرنگی حاوی اینولین است ، یک فیبر محلول که تقریباً بدون تغییر به روده بزرگ می رسد ، جایی که به عنوان غذا برای باکتری هایی که فلور روده را تشکیل می دهند رشد آنها را تحریک می کند ، با مزایایی که این برای سلامتی ما در پی دارد.

۵-ماده فعال دیگری که قابل ذکر است اسید کلروژنیک است ، زیرا همچنین با تاخیر در ترشح گلوکز در جریان خون به کاهش سطح قند خون کمک می کند.

به طور خلاصه ، ما با یک سبزی روبرو هستیم که ضد افسردگی ، ادرار آور ، هضم کننده گوارش ، محافظت از کبد ، آنتی اکسیدان است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.