طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا،خوشمزه و جدید

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا
کتلت ماهی در کمتر از ۳۰ دقیقه! این غذای دلپذیر پر از لیمو ، شوید تازه و پاپریکا شیرین است. کاملاً ترد و آبدار و خوش طعم.
کنسرو ماهی قزل آلا ۱۵ اونس (۳ قوطی قوطی ۵ اونس)
▢ ۱ تخم مرغ بزرگ
▢¼ پیاز پیاز رنده شده
▢½ فنجان آرد سوخاری
فلفل دلمه ای متوسط ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده
۱ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای شیرین
یک قاشق چایخوری نمک و فلفل
روغن گیاهی برای سرخ کردن
پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه میگوی خوشمزه” را نیز مطالعه بفرمایید.
طرز درست کردن کتلت ماهی قزل آلا :
مواد را ترکیب کنید: همه مواد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
سرخ کردن: حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت زیاد و متوسط گرم کنید. کتلت را به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. چند کتلت را با هم بپزید.با برش های لیمو سرو کنید.
یادداشت های مربوط به دستورالعمل :
کتلت ماهی را میتوانید اینطوری هم سرو کنید ، در اینجا آنچه شما نیاز دارید وجود دارد: ۳/۴ فنجان خامه ترش ، ۳ قاشق غذاخوری شوید خرد شده ، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ، ۲ قاشق غذاخوری خردل ۱/۲ قاشق چایخوری شکر ، نمک و فلفل.
اطمینان حاصل کنید که ماهی قزل آلا قبل از افزودن آن به مخلوط شما کاملاً خشک شده است ، ما می خواهیم به یک محصول کاملاً واضح و خوب نسبت به پنیرهای خود برسیم و رطوبت بیش از حد در این امر تداخل ایجاد می کند.
من همیشه ترجیح می دهم پیازم را برای این کتلت ها رنده کنم ، این یک حصیری خوب و مرطوب را تضمین می کند که در هر لقمه پیاز دارد.
شوید تازه و لیمو واقعاً این غذا را درست می کند ، بنابراین استفاده از شوید خشک یا آب لیمو بازاری را برای این غذا توصیه نمی کنم.
قبل از سرخ كردن مطمئن شوید كه روغن خوب و گرم است! در غیر این صورت آنها فقط آن روغن را جذب کرده و چرب می شوند.
اطمینان حاصل كنید كه کتلت ها از سرخ شدن یكنواخت اطمینان حاصل كنید.
این کتلت های ماهی قزل آلا به مدت ۴-۳ روز در یخچال نگهداری می شوند و در یک ظرف ضد هوای ذخیره می شوند.
این کتلت ها هم خوب یخ می زنند! قبل از انتقال به یک ظرف هوای بسته یا کیسه فریزر ، فقط به صورت جداگانه روی صفحه پخت یخ بزنید. آنها تا ۳ ماه دوام می آورند و در صورت آماده شدن برای لذت بردن می توانند در فر گرم شوند.
ارزش تغذیه ای ۲ عدد کتلت ماهی:
کالری: ۲۳۰ کیلو کالری (۱۲٪) کربوهیدرات: ۱۲ گرم (۴٪) پروتئین: ۲۸ گرم (۵۶٪) چربی: ۷ گرم (۱۱٪) چربی اشباع شده: ۲ گرم (۱۳٪) چربی ترانس: ۱ گرم کلسترول: ۱۳۵ میلی گرم (۴۵٪) سدیم ۸۱۴mg (35٪) پتاسیم: ۴۶۵mg (13٪) فیبر: ۱g (4٪) شکر: ۲g (2٪) ویتامین A: 866IU (17٪) ویتامین C: 22mg (27٪) کلسیم: ۳۴۰mg (34٪) آهن : ۲ میلی گرم (۱۱٪)