چگونه پف دارترین کیک ها را درست کنیم؟
چگونه کیک های پف دار را درست کنیم؟ تکنیک « شیفون» را مانند یک حرفه ای به کار ببرید این مراحل را دنبال کنید و با کیک اسفنجی که با تکنیک «شیفون» درست شده است، عزیزانتان را شگفت زده کنید. این روش یک دسر نرم، سبک و خوش طعم را تضمین می کند.
کیکهای اسفنجی به دلیل بافت سبک و نرمشان ارزش زیادی دارند و برای دوستداران شیرینیپزی لذت بخش هستند.بسیار مهم است که نیاز به رعایت صحیح هر مرحله برای رسیدن به نتیجه مطلوب را برجسته کنید. تکنیک شیفون نیاز به توجه و دقت در هر مرحله از فرآیند دارد، از ترکیب مناسب مواد گرفته تا ترکیب دقیق سفیده های تخم مرغ زده شده، که به طور قابل توجهی بر بافت نهایی و پف کردن کیک تأثیر می گذارد. در اینجا تمام جزئیات را به شما می گوییم.
کیک اسفنجی توسط سرآشپزی به نام هری بیکر در دهه ۱۹۲۰ در ایالات متحده ساخته شد. بیکر دستور العمل های کیک اسفنجی را برای دستیابی به بافت سبک تر و نرم تر آزمایش کرد و در نهایت به فرمولی رسید که مبنای تکنیک فوق الذکر می شد.
نوآوری روش اسفنجی استفاده از سفیده تخم مرغ زده شده در خمیر بود. در گذشته، دستور العمل های کیک اسفنجی به استفاده از چربی مانند کره برای به دست آوردن بافتی صاف متکی بود. با این حال، بیکر دریافت که با زدن سفیدههای تخممرغ به اوج و سپس به آرامی مخلوط کردن آنها در خمیر، نرمی و سبکی استثنایی به دست میآید. پس از این یافته، او بافت کیک را با اشاره به پارچه های سبک و روان که در مد استفاده می شود، نوعی پارچه ابریشمی توصیف کرد.
این تکنیک فوراً به موفقیت رسید و به زودی در صنعت پخت بسیار محبوب شد. اگرچه بیکر دستور پخت خود را برای سالیان متمادی مخفی نگه داشت. سپس آن را با یک تولید کننده آرد به نام جنرال میلز در دهه ۱۹۴۰ به اشتراک گذاشت.
طرز تهیه کیک بسیار پف دار
قبل از شروع به تهیه کیک باید به قالبی که استفاده می کنید توجه کنید. ایده آل و مناسب آن است که از قالب های کیکی استفاده شود که قسمت وسط آن دارای حفره باشد با لوله مرکزی قابل جابجایی است . این نوع قالب به کیک اجازه می دهد تا به طور یکنواخت پخته شود، با تسهیل گردش گرما از طریق لوله مرکزی. علاوه بر این، ساختار قابل جابجایی آن باعث می شود تا پس از آماده شدن دسر از قالب خارج شود.
در مورد مواد تشکیل دهنده، به یاد داشته باشید که استفاده از محصولات تازه و با کیفیت به شما کمک می کند تا بافت اسفنجی و طعمی لذیذ داشته باشید. در زیر، مواد تشکیل دهنده بیکر را برای دستیابی به بافت صاف نشان می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک پف دار عالی
۸ عدد سفیده تخم مرغ،
۱/۲ فنجان (۱۰۰ گرم) شکر.
مواد خشک
۲ و ۱/۴ فنجان (۲۷۰ گرم) آرد،
۱ و ۱/۲ فنجان (۳۰۰ گرم) شکر،
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) بیکینگ پودر.
مواد مایع
۶ زرده تخم مرغ،
۳/۴ فنجان (۱۸۰ میلی لیتر) روغن نباتی،
مواد اضافی بسته به نوع: به عنوان مثال، ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو یا ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل.
طرز تهیه مرحله به مرحله کیک پف دار با تکنیک شیفون
قبل از شروع به تهیه کیک های خود با تکنیک شیفون، باید فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد در حالی که مخلوط را درست می کنید گرم کنید.
مواد خشک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید: آرد، شکر و ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
کمی نمک به آن اضافه کنید و مواد خشک را به خوبی مخلوط کنید تا مطمئن شوید که یکدست شوند.
سپس در ظرفی دیگر، شش زرده تخم مرغ را با روغن نباتی و هر گونه مواد اضافی، بسته به نوع مورد نظرتان، مانند پوست لیمو یا عصاره وانیل، مخلوط کنید.
مواد مایع را با همزن بزنید تا مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید.
در یک کاسه تمیز و خشک، هشت سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید و شکر را به تدریج اضافه کنید تا قله های نرم تشکیل شود.
چند قطره آب لیمو اضافه کنید؛ در حالی که به زدن ادامه می دهید این کار را تا رسیدن به قله های سفت و براق ادامه دهید.
با دور کم همزن، مواد خشک را به تدریج به مایعات اضافه کنید. مخلوط را تقریباً دو دقیقه بزنید و مطمئن شوید که خوب مخلوط شوند.
سفیده های زده شده را با استفاده از حرکات ملایم و با کفگیر شیرینی پزی، کم کم به خمیر اضافه کنید. هدف این است که هوا را به خمیر وارد کنیم تا به خاصیت کرکی کیک شیفون دست یابیم.
در آخر فقط باید مخلوط را داخل قالبی که از قبل با کره و آرد چرب کرده اید بریزید تا نچسبد. سپس به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید و پس از اتمام آن را خارج کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله “علت خشک شدن کیک و راه حل مرطوب کردن آن” را نیز مطالعه بفرمایید.
وقتی نوبت به دسرها می رسد، مهم است که هر از گاهی گزینه های سالم تری را در نظر بگیرید. حفظ تعادل بین لذت بردن از دسرهای غنی و مراقبت از سلامتی روشی هوشمندانه برای زندگی است.ما می توانیم مصرف مواد مضر مانند شکر تصفیه شده و چربی های ترانس را کاهش دهیم که می تواند اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، چربی های ترانس عامل مرگ و میر حدود ۵۰۰۰۰۰ نفر در سال در سراسر جهان هستند.
برخی از گزینه های سالمی که می توانید با آنها مواد را برای کیک پف دار جایگزین کنید، عبارتند از:
۱٫ آرد گندم کامل
به جای آرد سفید تصفیه شده، آرد گندم کامل را انتخاب کنید. آرد سبوس دار بیشتر دانه گندم را حفظ می کند که باعث می شود از نظر فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی غنی تر باشد.
۲٫ شیرین کننده های طبیعی
به جای شکر تصفیه شده، گزینه های سالم تری مانند شکر نارگیل یا استویا را در نظر بگیرید. این شیرین کننده های طبیعی دارای شاخص گلیسمی پایین تری هستند.
۳٫ چربی های “سالم”.
به جای استفاده از روغن های گیاهی تصفیه شده یا چربی های ترانس، روغن هایی مانند زیتون، نارگیل یا آووکادو را انتخاب کنید. این چربی های سالم برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید هستند.
۴٫ مواد مغذی اضافی
با ترکیب میوه های تازه، مانند موز یا زغال اخته، مقداری مواد مغذی اضافی اضافه کنید. یا مغزها، مانند گردو یا بادام. این مواد فیبر، ویتامین و مواد معدنی را تامین می کنند.
تکنیک شیفون به دلیل توانایی آن در ایجاد کیک های اسفنجی با بافت منحصر به فرد و کرکی شناخته شده است. هوای خمیر، که به تدریج از طریق سفیده های زده شده تخم مرغ مخلوط می شود تا سفت شود، ساختاری سبک و مطبوع به دست می آورد و کیک شما را پف دار میکند.