دستور پخت ادویه مخصوص پلو
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت ادویه مخصوص پلو” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
برگ گل محمدی – ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین -۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز – یک قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز – یک دوم قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل – یک دوم قاشق چایخوری
جوز هندی – یک چهارم قاشق چایخوری
دانه هل -۶ عدد
دانه میخک -۲ عدد
۱-برای تهیه ادویه پلویی خانگی ابتدا تمام ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملا پودر و یکدست شود.
۲- در صورتی که تمایل دارید این ادویه طعمی تند و تیز داشته باشد، حتما مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
۳- در این مرحله مخلوط ادویه های پودر شده را از داخل آسیاب خارج و با یک الک ریز الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته های آن ها جدا شود.
۴- در ادامه یک ظرف شیشه ای در دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.
۵- ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم سپس در آنرا می بندیم و در کابینت نگهداری می کنیم. بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنیم تا طعم و عطرش از بین نرود.
منبع،خراسان