چگونه مرغ را مزه دار کنیم؟
چگونه مرغ را مزه دار کنیم؟ فهمیدن روش درست چگونگی طعم دادن به مرغ برای فرآیند پخت ضروری است. چه به دنبال بهترین دستور تهیه سینه مرغ یا سایر غذاها با مرغ باشید، در اینجا راهنمای چاشنی های مرغ و نکاتی برای امتحان مزه دار کردن مرغ با ترکیب های مختلف چاشنی وجود دارد را آورده ایم. چرا باید مرغ را مزه دار کنید؟ چون نمیخواهیم هنگام خوردن مرغ بوی زهم آن را در دهانمان حس کنیم.
ادویه ها به نرم شدن مرغ و افزایش طعم آن کمک می کنند. نمک و فلفل چاشنی های ضروری برای مرغ هستند، اما می توانید از چندین ترکیب ادویه، گیاهان و اسیدها (مانند سرکه و آب مرکبات) برای افزودن بافت و طعم به غذاهای مرغ استفاده کنید. علاوه بر این، پختن مرغ با چربی ها، مانند روغن زیتون و کره، می تواند به پخت یکنواخت مرغ کمک کند و در عین حال طعم و مزه آن را در زمان معقول به آن اضافه کند.
چگونه مرغ را مزه دار کنیم؟
بهترین چاشنی های مرغ عبارتند از:
اسیدها: آب لیمو، سرکه، ماست و سایر اسیدها که به نرم شدن و نفوذ گوشت با طعم کمک می کنند. اسیدی را انتخاب کنید که به خوبی با طعم غذا جفت شود.
چربی ها: مالیدن مرغ با روغن زیتون یا کره رطوبت را فراهم می کند، طعم را اضافه می کند و از انتقال حرارت در هنگام پخت کمک می کند.
سبزی ها: با سبزی های خشک به مرغ ها طعم عمیقی اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی، ترکیبی از رزماری، پونه کوهی، آویشن، ریحان و جعفری خشک شده، به خوبی با مرغ جفت می شود.
مارینادها: گوشت را با ماریناد نرم کنید، که مرغ را قبل از پختن طعم دار می کند. ماریناد مرغ به طور سنتی از تعادل چربی (مانند روغن)، اسید aan (مانند سرکه) و چاشنی ها (مانند ادویه جات، گیاهان و چاشنی ها) تشکیل شده است. همچنین میتوانید با شکر سفید یا شکر قهوهای ماریناد تهیه کنید که کاراملی میشود و شیرینی میدهد.
نمک: مرغ را با نمک دریا، نمک کوشر یا نمک های طعم دار مزه دار کنید، که باعث می شود مرغ در حین پخت بهتر طعم ها را جذب کند.
ادویه جات: پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و زیره به مرغ خوش طعم و مزه می بخشد. ادویه هایی مانند پاپریکا، پودر چیلی، فلفل کاین به مرغ حرارت و طعم می بخشد.
۶ نکته برای افزودن چاشنی برای مزه دار کردن مرغ
هنگام چاشنی مرغ به نکات زیر توجه کنید:
۱٫ اجازه دهید مارینادها بنشینند. برای درست کردن مرغوب ترین مرغ، اجازه دهید مرغ حداقل سی دقیقه و حداکثر بیست و چهار ساعت قبل از کباب کردن یا پختن مرغ، مارینت شود.
۲٫ مواد خود را اندازه بگیرید. برای هر پوند مرغ از یک قاشق غذاخوری چاشنی استفاده کنید. ادویه ها را قبل از اینکه روی مرغ بمالید در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
۳٫ مرغ را خشک کنید. اگر از مالش خشک استفاده می کنید، مرغ را قبل از چاشنی با حوله کاغذی خشک کنید تا مطمئن شوید که مالش خشک به خوبی به گوشت می چسبد. مالیدن روغن زیتون یا کره روی مرغ خشک نیز می تواند به چسبیدن چاشنی ها کمک کند.
۴٫ پوست مرغ را مزه دار کنید. هنگام پختن مرغ با پوست، مقداری ادویه را روی پوست بمالید تا مزه دار شود و به ترد شدن آن کمک کند و سپس زیر پوست گوشت را طعم دار کنید.
۵٫ ادویه های آسیاب شده خود را برای طعم بهتر برشته کنید. سرآشپز ولفگانگ پاک یک نکته حرفه ای در مورد استفاده بیشتر از چاشنی های خود به اشتراک می گذارد، : «اگر می توانید، دانه های فلفل خود را کمی در فر برشته کنید تا کمی روغن آزاد شود. و معطر تر خواهند شد. ما این کار را با همه ادویه هایمان انجام می دهیم. اگر زیره و دانه گشنیز است: آنها را برشته می کنیم، سپس طعم بیشتری دارند زیرا روغنشان را آزاد می کنند.
۶٫ از مخلوط چاشنی استفاده کنید. ترکیب ادویه ها برای ایجاد یک ترکیب ادویه از پیش ساخته یا مالیدن خشک می تواند روند پخت و پز را تسریع کند و راهی عالی برای آزمایش ترکیبات طعم باشد. می توانید مخلوط ادویه ها را برای استفاده در آینده در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
۶ دستور پخت و مزه دار کردن مرغ با ادویه
از تفت دادن یک مرغ کامل گرفته تا سرخ کردن ران مرغ، روشهای مختلفی برای چاشنی و تهیه تکههای مرغ وجود دارد. یکی از دستور العمل های مرغ زیر را در نظر بگیرید که شامل مخلوط های مختلف چاشنی مرغ خانگی است
۱٫ سینه مرغ پخته شده: این دستور پخت ساده مرغ پخته شامل چاشنی سینه های مرغ بدون پوست در ترکیبی از پاپریکا، شکر قهوه ای، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل است. آن را در یک ظرف پخت بریزید و سینه های مرغ آبدار را با سبزیجات یا پوره سیب زمینی سرو کنید.
۲٫ طعم دار کردن مرغ باربیکیو: یک ادویه خانگی، متشکل از نمک، شکر و ادویه هایی تشکیل شده است که قبل از دود کردن یا کباب کردن مرغ به آن می زنید. این ادویه ها برای مرغ باربیکیو شامل شکر قهوه ای، پودر سیر، پودر پیاز، پودر چیلی، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، نمک کوشر، فلفل کاین و زیره است. مرغ خانگی با باربیکیو را با مخلفات کباب مانند سالاد سیب زمینی، سالاد کلم، نان ذرت و پوره سیب زمینی سرو کنید.
۳٫ پایلارد مرغ: یک اصطلاح فرانسوی، paillard به یک تکه گوشت بدون استخوان اطلاق می شود که آن را نازک یا پروانه زده اید تا ضخامت آن یکنواخت شود. می توانید از وردنه یا پتک گوشتی برای کوبیدن ضخیم ترین قسمت های سینه مرغ بدون پوست بر روی تخته برش استفاده کنید که باعث ایجاد سینه های مرغ لطیف می شود.
۴٫ سوولاکی مرغ: این غذای یونانی از گوشت ترش شده روی سیخ به شما نیاز دارد که قبل از کباب کردن، سینه های مرغ را با طعم ماریناد آب لیمو، سیر و سبزیجات بپزید. در یونان، سوولاکی مرغ معمولا یک غذای اصلی است که همراه با برنج و تزاتزیکی(سس ماست) است. در ایالات متحده، اغلب یک ساندویچ نان پیتا شبیه ژیرو یا شاورما است.
۵٫ تاکوی مرغ: چاشنی تاکوی خود را با مخلوط کردن زیره، پاپریکا، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر چیلی چیپوتل، پودر آنچو چیلی، پونه کوهی مکزیکی خشک و پودر پیاز درست کنید. مخلوط چاشنی مرغ را به سینه های مرغ بدون پوست اضافه کنید. مرغ را روی اجاق گاز تفت دهید، سپس آن را برش دهید و به تورتیلاهای گرم اضافه کنید. تاکوی مرغ خود را با موادی مانند گشنیز، آووکادو، لیموترش و سالسا سرو کنید.
۶٫ مرغ سرخ شده: چاشنی بهترین راه برای ایجاد یک مرغ سرخ شده خوش طعم است. در دستور پخت مرغ سرخ شده سرآشپز توماس کلر، مرغ را با لیمو، برگ بو، جعفری، آویشن، عسل، سیر، دانه فلفل، نمک کوشر و آب آب نمک می زنید. سپس مرغ را با مخلوطی از آرد، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل کاین، نمک کوشر و فلفل سیاه آسیاب شده لایروبی کنید. می توانید مرغ را در روغن یا سرخ کن بادی سرخ کنید.
انواع همبرگر در دنیای آشپزی
۷٫ تاکوی مرغ تند: سس جرک مخلوطی از چیلی، ادویه جات ترشی جات، سیر، شکر و سس سویا است که تا زمانی که یکدست شود، مخلوط کنید. تاکوی مرغ تند و تیز دارای مرغ کبابی و تند تند در یک تورتیلا ذرت است. آشپزها گوشت را مرینیت می کنند، آن را کباب می کنند تا دودی و آبدار شود، سپس آن را در تورتیلاهای گرم سرو می کنند. تاکوی مرغ تند جامائیکا را به سادگی با تربچه، پیاز و آناناس خرد شده بپوشانید. روکش های محبوب شامل پاشیدن گشنیز و آب لیموترش تازه است.
۸٫ مرغ سوخاری: دستور پخت مرغ سوخاری سرآشپز توماس کلر شامل دستورالعمل هایی برای مزه دار کردن مرغ در ترکیبی از لیمو، برگ بو، جعفری، آویشن، عسل، سیر، دانه فلفل، نمک کوشر و آب است. همچنین می توانید از این ماریناد برای تهیه دستور پخت سینه مرغ در فر استفاده کنید.
۹٫ مرغ تنوری: در این غذای مرغ کبابی هندی از سینه یا ران مرغ بدون پوست استفاده می شود که در ماست و ادویه جات ترشی جات، از جمله گارام ماسالا، پودر فلفل قرمز، زنجبیل و زیره مرین شده است. در حالی که به طور سنتی به طور کامل روی سیخ در اجاق تنور با حرارت بالا (فری استوانهای سفالی که با چوب یا زغال چوب گرم میشود، که عمدتاً در مناطق شمالی شبه قاره هند استفاده میشود) برشته میشود، همچنین میتواند در اجاق معمولی، جوجهگردان یا گریل پخته شود. . برای بهترین نتیجه از یک دماسنج گوشت (یا حتی یک دماسنج خواندن فوری) استفاده کنید.