آشپزیمربا و ترشیجات

چگونه ترشی ریواس درست کنیم

چگونه ترشی ریواس درست کنیم

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان چگونه ترشی ریواس درست کنیم در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ریواس نوعی گیاهی بومی می باشد که به صورت دیمی و بدون آبیاری رشد می کند .

این گیاه ، گیاه بومی مناطق سرد و کوهستانی و مخصوص فصل بهار می باشد .

ریواس در مناطق سردسیر مانند شهربابک و یا بینالود و یا کردستان و کوههای روستای رباط ترک نیز رشد می کند .

ساقه این گیاه ترش و آبدار می باشد و این گیاه بسیار پرخاصیت می باشد .

معمولا این گیاه را در غذاها نیز استفاده می کنند .

حال در این مطلب نحوه درست کردن ترشی ریواس را برای شما کاربران عزیز نیز ارائه می دهیم .

مواد لازم :

سرکه : ۱ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

زنجبیل تازه : ۲ تکه کوچک

نمک ، فلفل ، دانه خردل : به مقدار کافی

آب : ۱ پیمانه

ریواس پاک شده و خرد شده : ۵۰۰ گرم

طرز تهیه :

برای تهیه ریواس ابتدا باید آب ، شکر ، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه مناسب ریخته

و روی حرارت می گذاریم . و اجازه می دهیم تا بجوشد .

حالا ظرف شیشه دار تمیزی و خشکی را انتخاب کرده و داخل آن را ادویه می ریزیم .

ساقه های ریواس را به شکل دلخواه حلقه حلقه می کنیم و در ظرف شیشه ای نیز می ریزیم .

حالا مایع را در درون ظرف شیشه ای می ریزیم و آن را پر می کنیم .

طوری آن را پر کنید که مواد داخل شیشه را کامل بپوشاند .

درب را محکم ببندید .

ترشی شما آماده شده است و

این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است .

بهتر است آن را در یخچال نگه دارید این طوری ترشی شما ترد می شود .

هم جنین می توانید یک فلفل درشت را درون شیشه بیندازید .

چگونه ترشی ریواس درست کنیم

چگونه ترشی ریواس درست کنیم

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

3.8/5 - (13 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا