۱۰ موردی که هنگام خوردن زردچوبه در بدن شما اتفاق می افتد

همه ما می دانیم زردچوبه یک نیروگاه ضد التهاب است ، اما آیا می دانید زردچوبه برای کدام قسمت از بدن می تواند بیشترین سود را داشته باشد؟ فواید زردچوبه که در متن زیر آمده است شما را شگفت زده خواهد کرد. پس با ما همراه باشید تا درباره این ادویه ارزشمند بیشتر بدانید.

 زردچوبه برای چی خوبه؟

زردچوبه ممکن است کاهش وزن را تقویت کند

شواهدی وجود دارد که ممکن است زردچوبه به شما در کاهش وزن کمک کند: مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه Tufts در سال ۲۰۰۹ انجام شد نشان داد که کورکومین ، پلی فنول غالب در زردچوبه ، رشد بافت چربی در موش ها و مدل های سلولی را سرکوب می کند و در نهایت باعث کاهش وزن می شود. به گفته پاتریشیا باننان ، MS ، RDN و متخصص تغذیه سالم مستقر در لس آنجلس:

“اگرچه افزایش مصرف زردچوبه به تنهایی یک استراتژی عالی برای کاهش وزن نیست ، اما ممکن است به شما کمک کند التهاب مرتبط با چاقی را کاهش داده و شما یک افزایش جزئی در چربی سوزی دارید. “

اگر به آرتروز مبتلا هستید ، ممکن است زردچوبه بتواند به شما کمک کند

کورکومین تغییر دهنده همان چیزی است که باعث می شود زردچوبه یک ادویه سالم باشد. این پلی فنول – نوعی آنتی اکسیدان است – که به خواص ضد التهابی زردچوبه کمک می کند. چندین مطالعه توانایی کورکومین را در کاهش درد ، سفتی و تورم در مفاصل مبتلا به آرتروز نشان داده است. بنیاد آرتروز حتی پیشنهاد می کند که مبتلایان به آرتروز که مایل به تسکین هستند ، کپسول پودر زردچوبه را بین ۴۰۰ میلی گرم تا ۶۰۰ میلی گرم سه بار در روز مصرف کنند.

جاناتان والدز ، صاحب Genki Nutrition و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی ایالتی نیویورک ، می گوید که بیش از ۵۰۰ میلی گرم کورکومین ممکن است مانع جذب آهن میشود ، عنصری که برای تولید گلبول های قرمز حامل اکسیژن بسیار مهم است.

 

فواید زردچوبه

فواید زردچوبه :

زردچوبه می تواند به تقویت روحیه شما کمک کند

همانطور که از قبل می دانیم ، کورکومین برای مبارزه با التهاب در بدن کار می کند – و التهاب ممکن است در افسردگی نقش داشته باشد. مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ روی ۵۶ فرد مبتلا به اختلال افسردگی اساسی انجام شد ، نشان داد که ۵۰۰ میلی گرم کورکومین که دو بار در روز به مدت هشت هفته مصرف می شود ، می تواند علائم مربوط به ضعف خلق و خو را کاهش دهد. بانان می گوید که بیشترین تحقیقات موجود نشان می دهد کورکومین به طور مثر علائم افسردگی را در کسانی که قبلا از داروی ضد افسردگی استفاده می کنند ، کاهش می دهد.

زردچوبه به درمان دیابت کمک میکند

طبق آژانس بهداشت عمومی کانادا ، ۳ میلیون کانادایی با دیابت تشخیص داده شده زندگی می کنند. دیابت نوع ۲ ، که در نتیجه رژیم غذایی نامناسب و چاقی رخ می دهد ، ۹۰ تا ۹۵ درصد از کل موارد دیابت را تشکیل می دهد. تحقیقات بر روی کورکومین نشان می دهد که این ماده می تواند به عنوان یک عامل کاهش قند خون – کاهش و کمک به کنترل سطح گلوکز خون (قند خون) در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باشد.

باننان می گوید که محققان دریافته اند كه كوركومین همچنین می تواند به جلوگیری از دیابت كمك كند ، اما این ایده هنوز در دست بررسی است و نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. بانان می گوید: “آزمایشات بالینی بیشتری با انسان برای درک بهتر اثرات کورکومین و زردچوبه مورد نیاز است.”

پیشنهاد می کنیم مقاله “فواید بسیار خوب برگه زردآلو برای سلامتی” را نیز مطالعه بفرمایید.

زردچوبه ممکن است از آلزایمر جلوگیری کند

افرادی که در هند زندگی می کنند نسبت به اروپا و آمریکای شمالی میزان آلزایمر بسیار کمتری دارند. در حالی که دلایل این اختلاف پیچیده است ، اما یک تفاوت مهم این است که هندی ها زردچوبه بسیار بیشتری می خورند. این ادویه یکی از عناصر مهم در طب سنتی است ، یک سیستم جامع درمانی که هزاران سال پیش از هندوستان آغاز شده و امروزه نیز محبوب است.

برجستگی زردچوبه در غذاهای هندی مشهور است – آیا ممکن است زردچوبه بتواند به جلوگیری یا به تأخیر انداختن آلزایمر کمک کند؟ یک نظریه این است که کورکومین به مهار پلاکی کمک می کند که تحقیقات مرتبط با آسیب نورون در مغز و نشانه ای از بیماری است کمک میکند.

فواید زردچوبه:

ممکن است به جلوگیری از سرطان کمک کند

 تحقیقات روی حیوانات نشان می دهد که اثر آرام بخش التهاب کورکومین ممکن است رشد سرطان را کند کند ، جلوی پیشرفت سرطان را بگیرد و حتی شیمی درمانی را موثرتر کند. باننان می گوید: “تصور می شود كوركومین دارای خواص آنتی اکسیدانی است ، به این معنی كه تورم و التهاب را كاهش می دهد.” یک مطالعه جالب که در سال ۲۰۱۴ انجام شد ، نشان داد که کورکومین قادر به جلوگیری از رشد تومور و متاستاز در اندام چندین حیوان از جمله معده ، روده بزرگ و کبد است. تحقیقات در مورد کورکومین و تأثیر مستقیم آن بر سرطان ادامه دارد.

خواص زردچوبه

فواید زردچوبه : زردچوبه می تواند به کاهش اثرات IBS و کولیت کمک کند

کسانی که از سندرم روده تحریک پذیر رنج می برند ، به طور مداوم با گرفتگی معده ، نفخ ، اسهال و سایر مشکلات ناخوشایند روده مبارزه می کنند. زردچوبه این توانایی را دارد که بخشی از این ناراحتی شکمی را تسکین دهد. یک مطالعه آزمایشی انجام شده در انگلستان نشان داد که مبتلایان به IBS که در طی هشت هفته روزانه دو کپسول زردچوبه مصرف می کردند ، درد شکمی کمتری داشته و مدفوع بیشتری داشته اند.

یک مطالعه جدیدتر از انجمن دستگاه گوارش آمریکا نشان می دهد که کورکومین ممکن است به کاهش کولیت اولسراتیو ، نوعی بیماری التهابی روده که باعث ایجاد زخم در دستگاه گوارش می شود ، کمک کند.

زردچوبه ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد

به نظر می رسد زردچوبه سطح چربی های خون را به نام تری گلیسیرید کاهش می دهد. تری گلیسیرید نوعی چربی است که وقتی کالری بیشتری از میزان سوزاندن خود می خورید در خون شما تشکیل می شود. با گذشت زمان ، آنها می توانند با کلسترول بد موسوم به LDL جمع شده کار کنند. این دو می توانند دیواره سرخرگ شما را سخت کنند و احتمال سکته ، حمله قلبی و بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهند.

چندین مطالعه در مورد حیوانات نشان می دهد که زردچوبه می تواند مشخصات چربی آنها را کاهش دهد. یکی از این تحقیقات شامل خرگوش ها بود. به آنها رژیم غذایی پرچرب همراه با زردچوبه داده شد و نه تنها سطح تری گلیسیرید آنها پایین آمد ، بلکه میزان کلسترول LDL آنها نیز کاهش یافت.

زردچوبه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ، بیماری های قلبی عروقی مهمترین قاتل در سراسر جهان است. در حالی که عوامل زیادی در بیماری قلبی نقش دارند ، اما یکی از برجسته ترین موارد التهاب است. یک مطالعه بر روی ۱۲۱ نفر – همه آنها تحت عمل بای پس عروق کرونر قرار گرفتند – نشان داد که گروهی که ۴ گرم کورکومین را برای چند روز قبل و بعد از جراحی مصرف می کردند ، کمتر دچار حمله قلبی می شوند.

مطالعات دیگر نشان داده است که عملکرد ضد التهابی زردچوبه به جلوگیری از بیماری شریان کمک می کند. والدز اشاره می کند که مطالعات اخیر نشان می دهد کورکومین می تواند از قلب در برابر ایسکمی محافظت کند – خون رسانی ناکافی به اندام یا بخشی از بدن ، به ویژه عضلات قلب. اگر التهاب نگران کننده است ، از مصرف این غذاهایی که باعث تشدید التهاب می شوند خودداری کنید.

زردچوبه برای چی خوبه؟

فواید زردچوبه :

زردچوبه مولکول های خطرناک را مسدود می کند

کورکومین می تواند مولکول های اکسیژن ناپایدار را که به عنوان رادیکال های آزاد شناخته می شوند رام کند که الکترون آنها کم است ، که منجر به آسیب رساندن به سایر مولکول ها در تلاش برای جایگزینی الکترون های آنها می شود. با گذشت زمان ، این آسیب می تواند آسیب به شریان ، رشد تومور را تشویق کند و دلیل اصلی پیری است.

آنتی اکسیدان ها – مانند کورکومین – با ارائه الکترون و خنثی سازی مولکول خطرناک (بدون اینکه خودشان تبدیل به رادیکال آزاد شوند) ، ما را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. کورکومین نه تنها رادیکال های آزاد را از بین می برد ، بلکه از آنزیم های آنتی اکسیدان بدن که علیه آسیب ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می کنند نیز پشتیبانی می کند.

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.