نحوه فریز کردن کلم بروکلی (۷ مرحله آسان)

آیا سعی می کنید بهترین روش برای انجماد کلم بروکلی را پیدا کنید؟ این راهنما همه چیز را که باید بدانید به شما می گوید. ما دستورالعمل های گام به گام برای فریز کردن کلم بروکلی مانند یک متخصص و نکاتی را برای جلوگیری از برخی مشکلات رایج ارائه می دهیم.

روش فریز کردن کلم بروکلی

آیا می توانید بروکلی را فریز کنید؟

پاسخ سریع: قطعاً می توانید کلم بروکلی را فریز کنید! اما شما نمی خواهید آن را به صورت خام فریز کنید. برای طعم و بافت مطلوب ، چند مرحله ساده را باید دنبال کنید که در زیر با آنها آشنا خواهید شد.

مرحله ۱ – کلم بروکلی را کاملاً تمیز کنید

قبل از هر کار دیگری ، مطمئن شوید که کلم بروکلی را به خوبی تمیز کرده اید ، مخصوصاً اگر تازه از بازار کشاورزان تهیه شود و می توانید خاک قابل مشاهده روی آن را مشاهده کنید.بهترین راه برای این کار این است که کلم بروکلی را برای چند دقیقه در آب سرد خیس کنید. سپس آخرین آبکشی را زیر آب جاری انجام دهید.

مرحله ۲ – کلم بروکلی را به شکل گلهای کوچک خرد کنید

حالا وقت آن است که کلم بروکلی را تکه تکه کنید. انتهای ساقه کلم بروکلی را بریده اگر طعم ساقه را دوست دارید آن را نگه دارید و بخورید اما فریز نکنید.

سپس ، با استفاده از یک چاقوی کوچک اما تیز ، کلم بروکلی را به گلهای کوچک ، تقریباً به اندازه ای که برای سرو می خواهید برش دهید.

مرحله ۳ – یک ایستگاه سفید کننده و کاسه یخ آماده کنید

سفید کردن یک مرحله مهم در انجماد کلم بروکلی است زیرا از حفظ طعم و بافت آن اطمینان حاصل می کند. چند روش برای انجام این کار وجود دارد.

یکی این است که کلم بروکلی را بجوشانید. برای این روش ، یک قابلمه را پر از آب کرده و روی اجاق گاز قرار دهید ، حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید.

اگر دوست دارید ، می توانید بروکلی را به جای آن بخارپز کنید. در این حالت ، قابلمه ای را انتخاب کنید که مناسب یک سبد بخارپز باشد و آب کافی به آن اضافه کنید تا سبد درست بالای آب قرار گیرد. سپس آن را روی اجاق گاز (بدون سبد بخارپز) قرار دهید تا بجوشد.

در همین حال ، یک کاسه را با آب سرد و یخ پر کنید تا کلم بروکلی بعد از سفید شدن خنک شود.

پیشنهاد می کنیم مقاله “بهترین روش تمیز کردن آینه ها” را نیز مطالعه بفرمایید.

مرحله ۴ – کلم بروکلی را سفید کنید

برای روش جوش ، کلم بروکلی را در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید بیش از چند دقیقه بسته به اندازه گلها ، سفید شود. پس از اتمام کار ، آنها باید سبز روشن باشند.

اگر بخارپز هستید ، کلم بروکلی را به سبد بخار اضافه کنید و در قابلمه روی آب جوش قرار دهید. آن را با درب بپوشانید و به مدت پنج دقیقه بخار دهید.

مرحله ۵ – بروکلی را به کاسه یخ منتقل کنید

کلم بروکلی را یا در آبکش داخل سینک ظرفشویی بکشید یا با یک قاشق شکاف دار از گلدان سفید کننده خارج کنید.

کلم بروکلی را در کاسه ای پر از یخ و آب قرار دهید و بگذارید کاملاً خنک شود ، که باید فقط چند دقیقه طول بکشد.

مرحله ۶ – کلم بروکلی را آبکش کنید

کلم بروکلی را در آبکش بریزید و در سینک آبکش کنید. یک تکان خوب بدهید تا تمام مایع اضافی از بین برود.

لازم نیست کلم بروکلی را کاملاً خشک کنید ، بنابراین اگر دیدید که هنوز کمی مرطوب است نگران نباشید. فقط نباید قطره قطره خیس شود ، در غیر این صورت کلم بروکلی سوخته در فریزر به پایان می رسد.

مرحله ۷ – کلم بروکلی را تقسیم کرده و فریز کنید

چند کیسه فریزر کوچکتر یا ظروف مناسب برای فریزر بردارید و کلم بروکلی را به قسمت هایی تقسیم کنید که در آینده به آنها نیاز دارید.

از آنجا که کلم بروکلی احتمالاً به هم می چسبد ، تقسیم آن به این طریق به شما کمک می کند تا از تلاش برای جدا کردن قطعات از فریزر جلوگیری کنید.

راه دیگری برای فریز کردن کلم بروکلی برای پخت راحت تر وجود دارد که شامل یک مرحله قبل از انجماد است.

گلهای کلم بروکلی را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی یا کاغذ مومی جدا کرده و چند ساعت در فریزر قرار دهید. سپس کلم بروکلی یخ زده را به یک کیسه یا ظرف بزرگ فریزر منتقل کرده و تا قسمت بالایی آن را پر کنید .

فریز کردن کلم بروکلی

نحوه فریز کردن هویج

در این راهنما ، ما نحوه فریز کردن هویج به زیبایی را توضیح می دهیم. شما تمام مراحل انجماد هویج و همچنین نکات مربوط به پیمایش در مسائل رایج را خواهید آموخت.

آیا می توانید هویج را فریز کنید؟

پاسخ سریع: بله ، می توانید هویج را فریز کنید. اما روش خاصی برای انجام این کار وجود دارد که بافت ، طعم و کیفیت کلی را حفظ می کند ، همانطور که در شرف کشف هستید.

مرحله ۱ – هویج ها را بشویید و خرد کنید

اگر می خواهید هویج ها را بپزید یا برای میان وعده بخورید ، اولین کاری که باید انجام دهید شستن آن است. لایه برداری آنها اختیاری است.

سپس هویج را خرد کنید. هر کدام را که ترجیح می دهید می توانید آنها را برش دهید یا خرد کنید. شما فقط می خواهید اندازه مناسب آنها برای استفاده فوری در جاده باشد.

مرحله ۲ – برای بلانچ کردن هویج آماده شوید

اگر با بلانچینگ آشنا نیستید ، این روش پخت سبزیجات برای مدت کوتاهی است تا فعالیت آنزیمی را متوقف کند که باعث خراب شدن سبزیجات در فریزر می شود.

در اینجا مواردی را که باید تنظیم کنید ، آورده شده است: یک قابلمه آب که روی اجاق گاز بجوشد و یک کاسه بزرگ پر از یخ و آب سرد.

اگر فکر می کنید به زودی از هویج استفاده می کنید ، مانند هفته های آینده یا چند ماه آینده ، می توانید با خیال راحت از سفید شدن خودداری کنید.

مرحله ۳ – هویج را خالی کنید

هنگامی که آب به جوش آمد ، هویج های خرد شده را به دیگ آب منتقل کنید. شما فقط باید آنها را در آب بگذارید تا برای چند دقیقه سفید شوند.

هرچه قطعات هویج کوچکتر باشد ، زمان کمتری برای پخت آنها نیاز است. اگر آنها کاملاً نرم (نه خیلی نرم) در تمام طول راه باشند ، می دانید که آنها سفید شده اند.

مرحله ۴ – هویج را به کاسه یخ منتقل کنید

پس از سفید شدن ، هویج ها را از آب جوش خارج کرده و به کاسه آب یخ منتقل کنید.

این روند پخت را متوقف کرده و آنها را به سرعت خنک می کند. فقط باید چند دقیقه طول بکشد.

مرحله ۵ – هویج را آبکش کنید

وقتی خوب و خنک شدند ، هویج را با یک صافی در سینک ظرفشویی تخلیه کنید و بگذارید چند دقیقه در هوا خشک شود.

نیازی نیست نگران خشک شدن بیش از حد آنها باشید ، اما هرچه رطوبت کمتری وجود داشته باشد ، خطر سوختن فریزر در آنها کمتر است.

فریز کردن هویج

مرحله ۶ – هویج را در ظروف یا کیسه های سالم فریزر بسته بندی کنید

حالا می توانید هویج ها را در کیسه های پلاستیکی فریزر یا هر ظرفی که برای فریزر مناسب است قرار دهید و در فریزر قرار دهید تا زمانی که آماده استفاده باشید. اطمینان حاصل کنید که تا آنجا که ممکن است هوا را از کیسه خارج کنید یا یک ظرف را تا انتها پر کنید.

نکته سریع: هویج ها را در قسمت های کوچکتر بسته بندی کنید تا وقتی بعداً از فریزر خارج می کنید ، مدیریت آن آسان باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.