طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو
هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه میگو پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
میگو پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که مدت زمان پخت و آماده سازی آن حدود ۱۰۰ دقیقه طول می کشد .
این غذا مناسب برای ۴ نفر است .
طرز تهیه میگو پلو
پس از خواندن این مطلب به راحتی می توانید میگو پلو را بپزید .
مواد لازم برای میگو پلو
میگو ۳۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
پیاز ۱ عدد
گشنیز خردشده ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز پخت میگو پلو
در ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده ، در داخل ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید .
سپس نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا سیر و پیازها به رنگ طلایی دربیایند .
سپس میگوهای تمیز شده را به همراه رب گوجه فرنگی در داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید .
دقت کنید که میگوها را به اندازه ای تفت دهید که کمی تغییر رنگ دهند .
در آخر زعفران دم شده را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده و در داخل ماهیتابه بریزید .
حالا حرارت را ملایم کرده و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ شود .
پس از اینکه آب غذا کم شد ، گشنیز خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید .
محتویات داخل ماهیتابه را هم زده سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید خنک شود .
حالا برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک و روغن داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .
سپس آن را آبکشی کنید .
دقت کنید که هنگام آبکشی ، مغز برنج باید کمی خام و اطراف آن نرم باشد .
ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود ( سیب زمینی ، نان و … ) را قرار دهید .
سپس برنج و میگو را به صورت لایه لایه اضافه کنید .
حرارت را زیاد کرده تا برنج شروع به بخار کردن کند .
سپس با یک چنگال ، مواد داخل قابلمه را با هم مخلوط کنید .
حالا ۱ لیوان آب را به همراه چند قاشق روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید .
در آخر حرارت را کم کرده و یک دم کنی بر روی قابلمه قرار دهید تا برنج دم بکشد .
نوش جان !
این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .