طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
گراتن سیب زمینی از جمله غذاهای ساده و خوشمزه است که ریشه فرانسوی دارد و به روش های مختلف درست می شود از جمله “گراتن سیب زمینی آب پز” و گوشت چرخ کرده ،و بسته به سلیقه شما مواد های دیگر به آن اضافه و یا حذف می شود.
مواد لازم گراتن سیب زمینی آب پز
سیب زمینی:۸ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده :۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای متوسط:۲ عدد خرد شده
پنیر پیتزا:به میزان کافی
ذرت :۵ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و آویشن :به میزان کافی
روغن زیتون یا کره :به اندازه لازم
پیاز خرد شده:یک عدد کوچک
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی :برای تزئین
روش تهیه گراتن سیب زمینی آب پز :
ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آب پز کنید و بعد از پخته شدن ، پوست آن را بگیرید و با چنگال له کنید. مقداری نمک ، فلفل ،آویشن و روغن زیتون یا کره روی آن بریزید تا سیب زمینی ها مزه دار شوند.
سپس سیب زمینی ها را در کف ظرف مورد نظرتان پهن کنید و با فشار پشت قاشق ، آن را صاف و یکدست کنید.بعد روی آن یک لایه نازک پنیر پیتزا بریزید.
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
گوشت چرخ کرده را با پیاز و فلفل دلمه ای تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کند .بعد به آن یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و به همراه نمک ، فلفل و آویشن تفت دهید.
سپس مخلوط گوشت را روی سیب زمینی بریزید و خوب پهن کنید.
ذرت و پنیر پیتزا را هم روی آنها بپاشید و در آخر برای تزئین گوجه ها را در چند جای مختلف روی پنیر قرار دهید و ظرف را داخل فر گرم شده بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا گراتن آماده شود.
منبع،نمناک