طرز تهیه لازانیا در فر
طرز تهیه لازانیا در فر
همینک در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه لازانیا در فر در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
لازانیا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ، لذیذ و البته پرکالری است که در ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد .
طرز تهیه لازانیا در فر
در ادامه این مطلب طرز تهیه لازانیا را به صورت کامل به همراه نکات بسیار مهم در مورد پخت آن را آماده کرده ایم .
دستورالعمل پخت این لازانیا بسیار راحت است و می توانید آن را در خانه بپزید .
امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد .
مواد لازم برای لازانیا
گوشت چرخ کرده ۱ کاسه ماست خوری
لازانیا ۱۰ ورق
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
کره ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
پیاز ۱ عدد
آرد گندم ۱ قاشق
خامه ۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
روغن نصف فنجان
فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز پخت لازانیا در فر
ابتدا درون یک قابلمه بزرگ مقداری آب ، روغن و نمک اضافه کرده و بر روی یک حرارت قرار دهید .
پس از اینکه آب جوش آمد ورقههای لازانیا را به صورت تک تک درون آب در حال جوشیدن قرار دهید و پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه مطابق با دستورالعمل روی بسته بندی ، لازانیا ها را با آب سرد آبکشی نمایید .
پیاز و سیر را خرد کرده و درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید .
سپس پیاز و سیر خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل در داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا نرم شود .
پس از نرم شدن سیر و پیاز ، گوشت چرخ کرده و هویج رنده شده را بیافزاید .
با حرارت متوسط دوباره محتویات ماهیتابه را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی بپزد .
پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد پیازچه ، فلفل دلمه خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید .
در آخر می توانید مقداری جعفری خرد شده را اضافه کرده و بر روی حرارت قرار دهید .
پس از چند دقیقه ماهیتابه را از روی حرارت بردارید .
روش پخت لازانیا
حالا یک ظرف پیرکس را با مقداری روغن یا کره چرب کنید سپس مقداری سس سفید در داخل ظرف ریخته و آن را پخش نمایید .
حالا یک لایه ورقه لازانیا در ته ظرف قرار داده و مقداری از مخلوط گوشت بر روی لازانیا بریزید .
سپس روی گوشت مقداری سس سفید مخصوص لازانیا ریخته و پنیر پیتزا بر روی آن بریزید .
حالا لایه بعدی لازانیا را مانند دستور گفته شده قرار دهید و مراحل را دوباره تکرار کنید .
لایه آخر را که گذاشتید بر روی آن سس سفید و پنیر پیتزا بریزید .
حالا ظرف را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید .
پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن لایه های پنیر می توانید شعله بالای فر را به مدت چند دقیقه روشن کنید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود .
سپس لازانیا را از داخل فر در آورده و پس از ۱۰ دقیقه که کمی خنک تر شد سرو نمایید .
میتوانید به جای جعفری از پودر آویشن نیز استفاده نمایید .
نوش جان !
امیدواریم این مطلب از بخش غذاهای خارجی مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد .