طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی خوشمزه
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کباب بختیاری رستورانی خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
شما با مشاهده این مطلب به راحتی میتوانید یک “کباب بختیاری” خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :۱۵۰ گرم
فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز : ۱عدد کوچک
پیاز :۱عدد متوسط
زعفران دم کرده : ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :۲ قاشق
سس سویا :۲ قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :۱قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
دستور پخت کباب بختیاری :
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید
و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید .
گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز ، ۲ قاشق روغن مایع ریتون ، و نمک و فلفل اضافه کنید
و مثل گوشت در یخچال به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.
پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و ۴ ، ۵ ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید.
در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید.
در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید
و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید )
نکات تکمیلی در مورد کباب بختیاری
کباب بختیاری جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک