آشپزیشیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی

طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدوارم دوست داشته باشید .

طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی (1)

طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی

شیرینی اسکار بسیار آسان پخت است و طعمی همه پسند دارد .

به شما پیشنهاد می کنیم این شیرینی را امتحان کنید .

مواد لازم

گردوی خرد شده ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱۷۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

کره ۱۰۰ گرم

هل نصف قاشق مرباخوری

پودر قند ۵۰ گرم

وانیل نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا پودر قند و کره را با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم .

سپس زرده تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر هم می زنیم .

طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی (4)

پس از آن آرد را نیز اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا یک خمیر شل به دست آید .

حالا مقداری از خمیر را با دست برمی داریم و در دست گلوله می کنیم .

کل خمیر را به صورت گلوله های کوچک در می آوریم .

گلوله ها را جدا جدا داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم .

طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی (2)

توجه داشته باشید که حتماً گلوله ها را جدا جدا داخل سفیده بیاندازید و در آن بغلتانید و سریع آن را بردارید .

حالا گلوله را از داخل سفیده بردارید و داخل گردوها بیاندازید و آن را کاملاً در گردو بغلتانید .

همچنین می توانید به جای گردو از کنجد یا تخمه آفتابگردان استفاده کنید .

طرز تهیه شیرینی اسکار خانگی (3)

حالا شیرینی ها را در سینی فر بچینید و آنها را ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید .

پس از گذشت ۴۰ دقیقه شیرینی ها را از داخل فر بیرون بیاورید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شوند .

سپس روی آنها پودر قند و هل بپاشید .

توجه داشته باشید که شیرینی ها نه کاملاً داغ باشند و نه خیلی سرد شده باشند که هل و پودر قند به طور مناسب روی آنها بچسبند .

نوش جان !

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا