طرز تهیه۲ مدل میگوی خوشمزه

طرز تهیه میگوی خوشمزه

میگو کره ای و سیر

۸ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ، تقسیم شده
میگو متوسط ​​، پوست کنده و خرد شده به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۵ حبه سیر ، خرد شده
۱/۴ فنجان آب مرغ
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو یا بیشتر ، به طعم میل کنید
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه میگوی کره ای:

۲ قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت متوسط ​​متوسط ​​ذوب کنید. میگو ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، تا مزه دار شود. حدوداً ۳-۲ دقیقه آن را مرتباً هم بزنید تا صورتی شود ، آن را بپزید. کنار بگذارید.
سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و با هم زدن مرتب ، حدود ۱ دقیقه آن را بپزید. آب مرغ و آبلیمو را هم بزنید. جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا زمانی که به نصف کاهش یابد ، حدود ۱-۲ دقیقه. ۶ قاشق غذاخوری کره باقیمانده ، هر بار ۱ قاشق غذاخوری را هم بزنید تا ذوب شود و یکدست شود.
میگو را بهم بزنید و به آرامی بریزید تا ترکیب شود.
در صورت تمایل بلافاصله سرو کنید و با برگ جعفری تزئین کنید.

طرز تهیه میگوی خوشمزه

 

 

پیشنهاد می کنیم مقالهطرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدیدرا نیز مطالعه بفرمایید.

طرز تهیه میگوی آسیایی

میگو خام ، پوست کنده و خرد شده به اندازه کافی
۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی (یا کلزا)
۱ قاشق چایخوری روغن کنجد
۳ حبه سیر ، خیلی ریز خرد شده
۱قاشق چایخوری زنجبیل ، رنده شده یا ریز خرد شده (قابل حذف است)
تکه های فلفل چیلی
۱۲۵ میلی لیتر آب
۳ قاشق غذاخوری سس قرمز
۲ قاشق چایخوری سس سویا
۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای (زیر با سفید)
۱قاشق مرباخوری کنجد
۲قاشق غذاخوریپیاز سبز ، ریز خرد شده

دستورالعمل درست کردن میگوی آسیایی

روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید. نیمی از میگوها را اضافه کنید و حدود ۴۵ ثانیه از هر طرف جستجو کنید تا طلایی شود ، سپس آن را بردارید.
ماهی تابه را از اجاق گاز جدا کنید تا کمی خنک شود ، آن را به متوسط ​​تغییر دهید.
ماهی تابه روی اجاق برگردانید ، روغن کنجد را گرم کنید.
تکه های سیر ، زنجبیل و چیلی را اضافه کنید. آن را بپزید تا سیر طلایی شود.

آب و سپس سس قرمز ، سس سویا و شکر را اضافه کنید ، هم بزنید ، حرارت را تا حد متوسط ​​افزایش دهید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و یا تا زمانی که سس شروع به غلیظ شدن کند به یک قوام شربت نازک.
میگوها را داخل ماهی تابه برگردانید و آنها را پرتاب کنید تا در سس قرار گیرند و دوباره گرم شوند و برای مدت ۱ تا ۲ دقیقه آنها را بپزید تا سس کم شود و میگوها را خوب بپوشانید.
در صورت تمایل با دانه کنجد ، چیلی تازه و موسیر تزئین کنید. با برنج سرو کنید تا سس عالی جذب شود.

طرز تهیه میگوی خوشمزهطرز تهیه میگوی خوشمزه

کالری میگو کم است اما از نظر مواد مغذی غنی است

از نظر کالری کاملاً کم است و فقط ۸۴ کالری در یک وعده ۳ اونسی (۸۵ گرمی) تأمین می کند و هیچ نوع کربوهیدرات ندارد. تقریباً ۹۰٪ کالری میگو از پروتئین و بقیه از چربی تأمین می شود.

علاوه بر این ، همان اندازه وعده ، بیش از ۲۰ ویتامین و مواد معدنی مختلف ، از جمله ۵۰٪ نیاز روزانه شما به سلنیوم ، ماده معدنی را که می تواند به کاهش التهاب و تقویت سلامت قلب کمک کند ، تأمین می کند.

در اینجا یک مرور کلی از مواد مغذی موجود در یک وعده میگو (۳ گرم) (۸۵ گرم) وجود دارد:

کالری: ۸۴
پروتئین: ۱۸ گرم
سلنیوم: ۴۸٪ از RDI
ویتامین B12: 21٪ از RDI
آهن: ۱۵٪ از RDI
فسفر: ۱۲٪ از RDI
نیاسین: ۱۱٪ از RDI
روی: ۹٪ از RDI
منیزیم: ۷٪ از RDI
میگو همچنین یکی از بهترین منابع غذایی ید است ، ماده معدنی مهمی که بسیاری از افراد به کمبود آن مبتلا هستند. برای عملکرد مناسب تیروئید و سلامت مغز ، ید مورد نیاز است .

میگو علاوه بر آنتی اکسیدان های آستاگزانتین ، که ممکن است از مزایای مختلف سلامتی برخوردار باشد ، منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ است .

میگو بسیار مقوی است. نسبتاً کم کالری است و علاوه بر انواع ویتامین ها و مواد معدنی ، مقدار زیادی پروتئین و چربی های سالم نیز تأمین می کند.

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه ترشی میوه و سبزیجات در خانهرا نیز مطالعه بفرمایید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.