طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

هم اکنون در فارسی ها طرز تهیه مربا بالنگ خانگی بسیار خوشمزه و خوش عطر را بری شما کاربران گرامی اماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشد .

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

مواد لازم

بالنگ درشت ۳ عدد

شکر هم وزن بالنگ

آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

ابتدا بالنگ ها را با آب بشویید و پوست آنها را بکنبد .

آنها را از وسط نصف کرده و قسمت داخل آن را تخلیه کنید .

بالنگ ها را به شکل خلالی خرد کنید ، آنها را درون آب سرد بگذارید و پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید .

سپس بالنگ ها را درون آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه جوشیدن آنها را با آب خیلی سرد آبکش کنید .

این کار را باید ۴ الی ۵ بار انجام دهید تا عطر زیاد بالنگ و تلخی آن از بین برود .

آخرین بار بالنگ ها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس باز هم درون آب سرد بریزید و سریع پس از چند ثانیه آبکش کنید .

سپس شکر را درون ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود .

پس از غلیظ شدن شکر ، آن را از روی شعله بردارید تا خنک شود .

حالا بالنگ ها را درون شیره شکر بریزید و حرارت دهید تا مربا بجوشد و غیظ شود .

آبلیمو را در انتها اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید .

حالا پس از خنک شدن ، مربا را درون ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک تر شود .

نوش جان !

همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم در فارسی ها بخوانید :

طرز تهیه آش شله قلمکار

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.