طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه آش شله قلمکار بسیار خوشمزه و خوش عطر را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

آش شله قلمکار یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین آش های ایرانی است که نخستین بار به دستور ناصر الدین شاه قاجار با تشریفات خاصی پخته شد و در میان درباریان پخش می شد .

طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

مواد لازم

برنج یک پیمانه

گوشت نیم کیلو

سبزی : اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز و شوید

پیاز ۴ عدد

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

نخود ۱ پیمانه

روغن نصف پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

نعنا داغ برای تزیین

طرز تهیه

نخود و لوبیا چیتی را باید از یک روز قبل شسته و خیس کنید .

سپس آنها را بپزید .

پیاز را خورد کنید و آن را کمی تفت دهید .

گوشت را خورد کرده و با پیاز کمی سرخ کنید .

سپس درون آن ۳ لیوان آب جوش بریزید و بگذارید کاملا بپزد .

پس از آن که گوشت پخته شد آن را با گوشتکوب کاملا له کنید .

حالا گوشت له شده را درون نخود و لوبیا ها که قبلا پخته اید بریزید .

برنج ، سبزی خرد شده ، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید .

باید آش را بطور مرتب هم بزنید که ته نگیرد و همچنین خوب جا بیفتد .

بعد از آماده شدن آش ، آن را درون ظرف بزرگی بریزید و با نعنا داغ روی آن را تزیین کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها بخوانید :

طرز تهیه سالاد تبوله

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.