آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه سس بشامل مرحله به مرحله

بشامل یک سس بسیار پرکاربرد است زیرا طعم بسیار ملایمی دارد و تنها با ۳ ماده آرد، کره و شیر تهیه می شود. سس بشامل در انواع دستور العمل ها استفاده می شود زیرا هم برای سالادها و هم برای فست فودها ایده آل است. تهیه یک بشامل خوب بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد و می‌توانید از آن در تعداد بی‌شماری غذا استفاده کنید: کروکت، لازانیا، اسفناج یا حتی روی لوبیا سبز . ما عاشق استفاده از آن برای پوشاندن کانلونی مرغ، قارچ و پیاز کاراملی شده هستیم. در زیر طرز تهیه سس بشامل را مرحله به مرحله از سایت cookify.kitchen به شما آموزش می دهیم تا همیشه یک بشامل عالی، سبک و بدون گلوله داشته باشید.

دستور پخت سنتی سس بشامل خانگی با کره درست می شود، اگرچه روغن آفتابگردان، مارگارین یا روغن زیتون را می توان جایگزین کرد. اما بیایید قدم به قدم پیش برویم، زیرا علاوه بر این که دستور پخت را به شما می‌گوییم، ترفندهای بی‌نظیر برای یک بشامل عالی وجود دارد.

سس بشامل که غلظت مناسبی دارد

طرز تهیه سس بشامل مرحله به مرحله

مواد لازم:

۸۵ گرم آرد
۸۵ گرم کره
۱ لیتر شیر
نمک
فلفل
جوز هندی

طرز تهیه سس بشامل

کره را به یک قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم ذوب کنید.

وقتی کره ذوب شد، تمام آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و مخلوط را برای چند دقیقه بپزید.

 مقدار اندکی شیر سرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و همه گلوله ها شکسته شوند. اگرچه ممکن است اینطور به نظر نرسد، اما ادغام یک مخلوط با مایع کم بسیار آسان تر از استفاده زیاد است.

بقیه شیر را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا از تشکیل گلوله جلوگیری شود تا مخلوط غلیظ شود. بسته به استفاده ای که قرار است از آن داشته باشید، می توانید یک بشامل کم و بیش مایع تهیه کنید. مثلا برای کانلونی ها از یک بشامل سبک و برای کروکت ها از یک بشامل غلیظ استفاده می کنیم.

با نمک، فلفل و جوز هندی به مزه مزه دار کنید. بشامل را به دستور العمل های مورد علاقه خود اضافه کنید و از آن در تمام غذاهای خود لذت ببرید.

نکاتی برای تهیه سس بشامل خوب

آرد و کره را حداقل ۴ یا ۵ دقیقه بپزید تا طعم بشامل مانند آرد خام نشود.
مخلوط پخته شده آرد و کره را می توان منجمد کرد تا در صورت نیاز استفاده شود.
به جای قاشق چوبی از همزن استفاده کنید. به این ترتیب می توانید آرد را یکپارچه کنید و از تشکیل توده ها جلوگیری کنید.

نحوه درست کردن مرحله به مرحله سس بشامل

طرز تهیه ۶ مدل بستنی خانگی خوشمزه

چگونه گلوله های بشامل را رفع کنیم؟

اگر با وجود تمام اقدامات احتیاطی، توده‌های بشامل ایجاد شد، نگران نباشید، لازم نیست از نو شروع کنید. به جای اینکه تک تک آنها را با قاشق له کنید، بشامل را در ظرفی بریزید و کمی شیر به آن اضافه کنید و با همزن دستی چند دقیقه هم بزنید. بعد از اینکه سس یکدستی داشتید می توانید آن را در تابه برگردانید تا پخت تمام شود.

اگر سس بشامل خیلی غلیظ شد چه کار کنم؟

اگر سس بشامل شما خیلی غلیظ است می توانید با اضافه کردن شیر کم کم آن را سبک کنید و با لیسک مخلوط کنید تا به بافت دلخواه برسید.

اگر سس خیلی مایع شد چه کنم؟

اگر برعکس، بشامل شما خیلی مایع شده است، مستقیماً آرد اضافه نکنید، زیرا این خطر وجود دارد که آن را به اندازه کافی نپزید و در نهایت آرد خام بخورید. ساده ترین کار این است که سس بشامل را کمی بیشتر روی حرارت بگذارید تا بخشی از شیر تبخیر شود.

طرز تهیه یک بشامل سبک

برای یک بشامل سبک می توانیم آرد را با آرد ذرت ریز یا نشاسته ذرت جایگزین کنیم. بسته به استفاده ای که قرار است از آن استفاده کنیم، ممکن است به مایع بیشتر یا متراکم تر نیاز داشته باشیم. می توانید کمی شیر اضافه یا حذف کنید.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا