طرز تهیه “ته چین مرغ و قارچ”
مرغ و قارچ زعفرانی خوراک سالم و خوشمزهای است که میتوانید آن را به شکلهای مختلفی سرو کنید. اما در این روش به شما پیشنهاد میکنیم از تهچین زعفرانی همراه مرغ و قارچ استفاده کنید.
مواد لازم (برای ۴ نفر)
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز ۵/۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ فنجان
برنج ۲ پیمانه
ماست ۴ قاشق
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
زرشک به میزان دلخواه
طرز پخت:
۱- ابتدا، سینه مرغ را همراه با نصف پیاز داخل قابلمه قرار دهید و روی آن آب بریزید، در حدی که حداقل سه سانت روی مرغ را بپوشاند. قدری نمک داخل آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، بگذارید ۳۰-۴۰ دقیقه روی شعله کم باقی بماند.
۲- برنج را با مقداری آب، نمک و چند قطره روغن روی شعله بگذارید تا زمانی که دور برنج نرم و مغز آن در حد یک نقطه خام باشد. سپس آبکش کنید و در کاسهای بریزید. ماست، تخم مرغ، نیمی از زعفران و روغن را با کمی نمک و فلفل در کاسه کوچکی هم بزنید. سپس آن را با برنج مخلوط کنید. کف قابلمه برنج را چرب کنید و بگذارید داغ شود و مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید. با یک کفگیر سطح آن را صاف کنید. بعد از چند دقیقه که شروع به جزجز کرد ،شعله را کم کنید. تهچین بعد از حدود ۵۰ دقیقه آماده میشود.
۳- قارچ را خرد کنید و چند دقیقه در مقدار کمی روغن تفت بدهید. بعد آن را از تابه خارج کنید.
۴- وقتی مرغ کاملاً پخت، آن را از آب خارج کنید. پیاز را دور بریزید و آب مرغ را برای مصارف دیگر فریز کنید. حالا، مرغ را خوب ریشریش کنید.
۵- یک عدد پیاز را رنده کنید و تفت بدهید. کمی زردچوبه هم اضافه کنید.
۶- وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد، مرغ ریشریش شده را همراه با زعفران باقی مانده به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید.۷- قارچ را هم به آن اضافه و مخلوط کنید.۸- وقتی تهچین آماده شد، بگذارید کمی خنک شود.۹- زرشک را روی شعله خیلی کم با اندکی روغن تفت بدهید، سپس ته چین را در سینی برگردانید و با مرغ و قارچ زعفرانی و زرشک تزیین کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله “ نکات پخت ته چین” را نیز مطالعه بفرمایید
نکتهها
*برای تهیه تهچین از ماست چکیده یا ماستی استفاده کنید که نسبتاً غلیظ باشد.
*مرغ و قارچ زعفرانی را میتوانید با پلوی ساده هم سرو کنید. زرشک هم طعم خوبی به آن می دهد.
*اگر خوراک شما اضافه بود ، میتوانید آن را با پنیر موزارلای رنده شده تفت بدهید و یک ساندویچ مرغ و قارچ پنیری عالی با آن درست کنید.
منبع،خراسان