گونه‌های جدید ویروس کرونا چقدر نگران کننده هستند؟

گونه‌های جدید ویروس کرونا چقدر نگران کننده هستند؟

گونه انگلیسی
نام علمی: B.1.1.7
منشا: این نوع برای نخستین بار اکتبر ۲۰۲۰ در منطقه کنت انگلستان کشف شد.
ویژگی‌های بالینی: این‌گونه سریع‌تر و آسان‌تر میان انسان‌ها منتشر می‌شود. داده‌های اخیر نشان می‌دهند که عفونت با این نوع ویروس ممکن است با افزایش خطر مرگ همراه باشد. هرچند در این باره تحقیق بیشتری باید انجام شود.
جهش‌ها: این نوع حاوی جهش‌های بسیاری مربوط به پروتئین گل‌میخی ویروس است. یعنی بخشی که به حمله ویروس به سلول‌ها کمک می‌کند.
وضعیت فعلی: در سراسر بریتانیا و دست‌کم ۷۰ کشور در سراسر جهان گسترش یافته و تا کنون چند مورد هم در ایران دیده شده است.

How alarming are the new strains of the corona virus?

گونه آفریقای جنوبی
نام علمی: B.1.351
منشا: این گونه برای نخستین بار اکتبر ۲۰۲۰ در خلیج نلسون ماندلا در آفریقای جنوبی شناسایی شد.
جهش‌ها: این‌گونه مانند ویروس انگلیسی دارای جهش پروتئین گل‌میخی است، در نتیجه برای تکثیر با سرعت بیشتری عمل می‌کند. این‌گونه همچنین حاوی چند جهش نگران‌کننده است از جمله این که نسبت به آنتی‌بادی‌ها مقاومت بیشتری دارد.
ویژگی‌های بالینی: سریع‌تر و آسان‌تر میان انسان‌ها منتشر می‌شود اما هنوز شواهدی در دسترس نیست که نسبت به ویروس‌های اصلی مرگبارتر باشد.
وضعیت فعلی: اکنون در سراسر آفریقای جنوبی و بیش از ۳۰ کشور دیگر گسترش یافته است.

پیشنهاد می کنیم مقاله “آیا هورمون ملاتونین ویروس کرونا را شکست خواهد داد؟” را نیز مطالعه بفرمایید

 

گونه برزیلی
نام علمی: P.1
منشا: این گونه ابتدا در گروهی از مسافران برزیلی در ژانویه ۲۰۲۱ در ژاپن کشف شد.
ویژگی‌های بالینی: شواهدی وجود ندارد که این گونه، بیماری شدیدتری ایجاد کند اما نگرانی‌هایی وجود دارد که این ویروس باعث موجی از عفونت‌های دوباره در شهر مانانوس، بزرگ ترین شهر ایالت آمازوناس شده باشد که پیش از این تصور می‌شد به مرحله «ایمنی جمعی» رسیده است.
جهش‌ها: این گونه مانند گونه آفریقای جنوبی دارای جهش‌های مربوط به پروتئین گل میخی است.
وضعیت فعلی: اکنون در ایالت آمازوناس برزیل بسیار شایع است و در کشورهای دیگر از جمله کره جنوبی و آمریکا هم شناسایی شده است.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.