طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی

برای تهیه این بستنی خانگی وانیلی فقط ۳ ماده و ۵ دقیقه زمان لازم است. غنی ، خامه ای ، دارای بافتی نرم و مخملی است.من در خانه طعم های مختلف بستنی زیادی درست می کنم. و با این حال ، وانیل همیشه یک ماده اصلی در یخچال ماست. این یکی از مواردی است که می تواند تقریباً با هر چیزی به راحتی مخلوط شود.

این بستنی به ۳ ماده موادی نیاز دارد که احتمالاً همیشه در دسترستان است . بقیه موارد اختیاری است.همچنین ، فقط پنج دقیقه شلاق زدن و حدود ۴ ساعت طول می کشد تا منجمد شود.علاوه بر این ، ماندگاری بالایی دارد. بنابراین ، من چند طعم مختلف درست می کنم و آنها را در فریزر نگه می دارم.و برخلاف بستنی سنتی ، این یکی فاقد تخم مرغ است ، به این معنی که بدون تخم مرغ است – یک دسر برای همه.

مواد تشکیل دهنده بستنی خانگی

خامه – هرچه چربی بالاتر باشد ، بستنی شما خامه ای تر می شود. من از خامه ۳۸ درصد چربی  استفاده می کنم.
شیر غلیظ شده – شیر تغلیظ شده شیرین است ، به همین دلیل قند اضافی اضافه نمی کنیم.
وانیل – شیر تغلیظ شده دارای وانیل است ،اما ، شما همچنین می توانید عصاره وانیل اضافه کنید.

طرز درست کردن شیر غلیظ شده خانگی

همانطور که از نام آن پیداست شیر ​​تغلیظ شده ، شیری است که با تبخیر مایع در مدت زمان پخت کم و آهسته ، حدود ⅓ از حجم اصلی خود متراکم شده است.

۴ فنجان (۱ لیتر) شیر کامل
۳۰۰ گرم شکر
۴ قاشق غذاخوری (۶ گرم) کره
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

شیر را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​تا کم قرار دهید و بگذارید تقریبا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و تقریباً بجوشد و مرتباً هم بزنید – تقریبا هر ۳ تا ۵ دقیقه.

نکته – مهم است که حرارت را کم نگه دارید و مرتباً هم بزنید ، در غیر این صورت ، شیر از ته سوزانده و به شیر تغلیظ شده بوی سوخته می دهد

وقتی شیر به حدود نصف کاهش یافت ، شکر را اضافه کنید و مرتباً با هم زدن کم به جوش آمدن ادامه دهید.

نکته خوب – بعد از اینکه نصف شیر کم شد ، شکر اضافه کردیم زیرا قند می تواند به راحتی بسوزد و شیر تغلیظ شده را تیره تر کند. به این ترتیب رنگ روشن تری می بخشد.
پختن شیر را با ملایم آرام ادامه دهید تا جایی که به حدود ⅓ از حجم اصلی آن کاهش یابد (حدود ۲ فنجان).
نکته  – هرچه میزان آن کاهش یابد – ضخیم تر بودن شیر تغلیظ شده خواهد بود. با خنک شدن همچنان ضخیم خواهد شد ، بنابراین می گویم در مورد … حجم اصلی آن راهنمای خوبی است.

وقتی شیر را به نصف کاهش داد کره و عصاره وانیل را اضافه کنید. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید چند دقیقه در ظرف خنک شود.

سپس ، در یک ظرف شیشه ای تمیز یا ظرف شیشه ای بریزید. بگذارید در دمای اتاق کاملاً خنک شود سپس آن را تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.

دستورالعمل های گام به گام

در کاسه مخلوط کن ایستاده ، با اتصال پارو ، خامه را بزنید تا تقریباً سفت شود.
نکته مثبت – هرچه بیشتر خامه را بزنید ، بستنی کرکی می شود. زیاده روی نکنید ، درغیر اینصورت خامه را به کره تبدیل می کنید.
بعد ، شیر تغلیظ شده و  وانیل را اضافه کنید. یک دقیقه بیشتر مخلوط کنید تا ترکیب شود.
داخل ظرف نگهداری بستنی بریزید و حداقل ۴ ساعت یا یک شب یخ ​​بزنید.

طرز تهیه بستنی خانگی

سوالات متداول

آیا می توانم از شیر معمولی به جای شیر تغلیظ شده استفاده کنم؟

نه ، چون شیرین نخواهد بود! تفاوت شیر ​​تبخیر شده و تغلیظ شده این است که شیر تغلیظ شده با طعم کارامل مانند شیرین است .

آیا می توانم این بستنی را سالم تر کنم؟

استفاده از خامه زده شده با چربی بالا و شیر تغلیظ شده چیزی است که باعث می شود این بستنی بدون هرگونه بلور یخ خامه ای شود. استفاده از محصولات کم چربی منجر به تولید کریستال های یخ می شود.

چه چیزی می توانم در این بستنی استفاده کنم؟

می توانید از میوه هایی مانند توت سیاه ، تمشک ، توت مخلوط ، توت فرنگی و همچنین انبه ، گیلاس ، لیمو و … استفاده کنید.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی

 ۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) خامه فرم گرفته
½ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شیر تغلیظ شده شیرین شده
½ قاشق چایخوری وانیل

در کاسه مخلوط کن ایستاده ، با اتصال پارو ، خامه را بزنید تا تقریباً سفت شود.
نکته مثبت – هرچه بیشتر خامه را بزنید ، بستنی کرکی می شود. زیاده روی نکنید ، درغیر اینصورت خامه را به کره تبدیل می کنید.
بعد ، شیر غلیظ شده و  وانیل را یک دقیقه بیشتر مخلوط کنید تا ترکیب شود.
داخل ظرف نگهداری بستنی بریزید و حداقل ۴ ساعت یا یک شب یخ ​​بزنید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کوکی های اسمارتیزی و کوکی نارگیلی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

نکته های دستور العمل

خامه را جداگانه بزنید ، سپس بقیه مخلوط را داخل خامه فرم گرفته تا کنید. این باعث می شود که نتیجه نهایی دارای بافتی نرم و خامه ای باشد.
اگر از چربی کمتری استفاده می کنید ، احتمال تشکیل بلورهای یخ زیاد است. یک راه عالی برای کاهش آن این است که فقط یک یا دو بار بستنی را در این بین هم بزنید.
قاشق بستنی را در آب فرو کنید . این کمک می کند بستنی را بهتر اسکوپ کنید.

بستنی وانیلی خانگی

ارزش تغذیه ای بستنی وانیلی خانگی

کالری: ۲۰۲ کیلوکالری
کربوهیدرات ها: ۲۳٫۲- گرم
پروتئین: ۴- گرم
چربی: ۱۰٫۸- گرم
چربی اشباع شده: ۶٫۷- گرم
چربی اشباع نشده چند برابر: ۴٫۱- گرم
چربی اشباع نشده: ۰- گرم
چربی ترانس: ۰- گرم
کلسترول: ۳۸- میلی گرم
سدیم: ۶۲- میلی گرم
پتاسیم: ۰- میلی گرم
فیبر: ۰٫۲- گرم
شکر: ۲۰٫۷- گرم
ویتامین A: 0- IU
ویتامین C: 0- میلی گرم

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.