۴ مدل شکلات خوشمزه گیاهی که ارزش امتحان را دارد

همه ما کلمه گیاهخواری را زیاد شنیده ایم و شاید اطراف ما هم افرادی باشند که رژیم گیاهخواری را انتخاب کرده اند اما اگر شما اینگونه نیستید باز هم این شکلات های گیاهی میتوانند خوشایند شما باشند. ما امروز دستور تهیه ۴ مدل شکلات خانگی گیاهی را برایتان قرار داده ایم با ما همراه باشید.

طرز تهیه شکلات های خوشمزه گیاهی

۱- شکلات گیاهی

این شکلات ها در دهانتان ذوب می شود و می توانید هر زمان که به یک خوراکی شیرین نیاز دارید آن را نوش جان کنید.

عناصر

۱/۲ پیمانه پودر کاکائو خام
۱/۲ فنجان روغن نارگیل جامد ، ذوب نشده است
۱/۳ فنجان فندق خام
۶ قاشق غذاخوری شربت افرا
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
فندق برشته شده و یا کاکائو خرد شده برای رویه شکلات

دستورالعمل 

روی یک ظرف پخت کوچک یا قالب نان بزرگ را کاغذ روغنی بچینید.
همه مواد را در یک غذاساز مخلوط کرده و فرآیند کنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. بسته به قدرت غذاساز شما ممکن است چند دقیقه طول بکشد.
مخلوط را به ظرف پخت آماده منتقل کرده و با یک کاردک آن را به یک لایه یکدست تقسیم کنید.
خمیر را با فندق یا کاکائو بپاشید ، سپس روی آن را کمی فشار دهید تا بچسبد. آن را در یخچال بگذارید تا جامد شود ، سپس از قالب برداشته و به صورت مربع برش دهید.
شکلات ها را در ظرفی محکم در فریزر خود نگهداری کنید. قبل از سرو اجازه دهید چند دقیقه در دمای اتاق بماند.

شکلات خوشمزه گیاهی

نکات دستور العمل

اگر روغن نارگیل شروع به جدا شدن از بقیه مخلوط کرد ، فرآیند را تا یکدست شدن ادامه دهید ، سپس کاسه غذاساز خود را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. مجدداً هم بزنید یا فرآیند کنید تا روغن دوباره مخلوط شود ، سپس به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید.

۲-ترافل خرما و بادام شکلات خوشمزه گیاهی

این ترافل بادام درختی به راحتی ساخته شده و بسیار راحت است ، یک میان وعده واقعی است که کاملاً گیاهی است! پر از مواد سالم اما طعم آب نبات دارد! گیاهی و فاقد گلوتن.

عناصر

۱۰ عدد خرما ، تا آنجا که ممکن است تازه و چسبناک باشد
۱/۲ فنجان نارگیل خشک شده بدون شکر
۲ قاشق چایخوری شربت افرا (اختیاری)
۱ قاشق چایخوری روغن نارگیل
۱/۲ فنجان چیپس شکلات تلخ
۱۰ عدد بادام ، بو داده

دستورالعمل 

خرما را با دقت تقریبا نصف طول کنید ، مطمئن باشید که به طور کامل در دو قسمت پاره نشود. هسته را برداشته و دور بیندازید.

در یک کاسه کوچک ، پودر نارگیل را با ۱ قاشق چایخوری روغن نارگیل و شربت افرا اختیاری هم بزنید. کمی به هم می چسبد ، چیزی که شما می خواهید.

شکلات را با یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل به یک لیوان یا ظرف کوچک اضافه کنید. در ۳۰ ثانیه حرارت دهید ، بین آن ها هم بزنید تا یکدست شود. مراقب باشید شکلات خود را نسوزانید.

هر خرما را با کمی مخلوط نارگیل پر کرده و تا جایی که ممکن است فشار دهید. روی هر کدام شکلات بریزید و یک عدد بادام را روی آن قرار دهید. اگر این مدت طولانی بماند ، چند روز در یخچال نگهداری می شود!

شکلات گیاهی

۳-شکلات زردچوبه و عسل

عناصر

۱/۲ پیمانه پودر کاکائو خام
۱/۲ فنجان دانه شاهدانه
۱/۲ فنجان بادام هندی خام
۱/۴ فنجان روغن نارگیل جامد ، ذوب نشده
۱/۴ فنجان شربت افرا
۳ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
۲ قاشق غذاخوری عسل

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

دستورالعمل

روی یک ظرف پخت کوچک یا قالب نان بزرگ را کاغذ روغنی بچینید.
تمام مواد تشکیل دهنده به جز عسل را در غذاساز مخلوط کرده و فرآیند کنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. بسته به قدرت غذاساز شما ممکن است چند دقیقه طول بکشد.
مخلوط  را به ظرف پخت آماده منتقل کرده و با یک کاردک آن را به یک لایه یکدست تقسیم کنید.
روی خمیر عسل بپاشید ، سپس روی آن را کمی فشار دهید تا بچسبد.
خمیر را در یخچال بگذارید تا جامد شود ، سپس از ظرف جدا کرده و به صورت مربع برش دهید.
شکلات را در ظرفی محکم در یخچال یا فریزر خود نگهداری کنید.

شکلات خوشمزه خانگی

نکات دستور العمل

اگر روغن نارگیل شروع به جدا شدن از بقیه مخلوط کرد ، فرآیند را تا یکدست شدن ادامه دهید ، سپس کاسه غذاساز خود را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. مجدداً هم بزنید یا فرآیند کنید تا روغن دوباره مخلوط شود ، سپس به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید.

۴-شکلات بادام و نارگیل

این ترافل های گیاهی با مخلوطی از کره بادام شیرین شده افرا و نارگیل پوسته شده پر شده و در لایه ای از شکلات تلخ غنی قرار گرفته اند. مناسب برای مناسبت های خاص ، هدایا ، یا فقط برای خود!

عناصر

½ فنجان کره بادام زمینی
۱ فنجان نارگیل خرد شده
¼ فنجان پودر کاکائو ، بعلاوه کمی بیشتر برای رویه شکلات
۲ قاشق غذاخوری شربت افرا
⅛ تا ¼ قاشق چایخوری نمک
¾ فنجان چیپس شکلات
۱ ½ قاشق غذاخوری روغن نارگیل

دستورالعمل 

کره بادام ، نارگیل ، کاکائو ، شربت افرا و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. اگر مخلوط بیش از حد خشک به نظر می رسد کمی کره بادام اضافه کنید ، اگر به نظر می رسد آبریزش است کمی کاکائو بیشتر اضافه کنید.

شکلات را روی اجاق گاز ذوب کنید یا آن را درون یک کاسه قرار دهید و در ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و بین هر افزایش هم بزنید.

روغن نارگیل را داخل شکلات بریزید. به هم زدن ادامه دهید تا آب شود و کاملاً با شکلات مخلوط شود.

مخلوط کره بادام را به شکل توپ های یک اینچی در آورید.

یک تخته برش بزرگ یا ورق پخت را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید.

از چنگال یا خلال دندان استفاده کنید تا توپ ها را در مخلوط شکلات ذوب شده فرو کنید. هر کدام را به آرامی بغلتانید تا روکش شود ، سپس آن را به تخته روکش دار منتقل کنید.

اجازه دهید ترافل ها حداقل ۱ ساعت بماند تا خودش را بگیرد.

ترافل ها را با پودر کاکائو تزئین کنید.

شکلات خانگی

نکات دستور العمل

من فقط از ⅛ قاشق چایخوری نمک استفاده کردم ، زیرا کره بادام من نمکی بود. اگر مواد اولیه شما بدون نمک است ، ممکن است بخواهید نزدیک به ¼ قاشق چایخوری (یا بیشتر ، اگر دوست دارید) استفاده کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.