آشپزیسالاد

رازهای درست کردن سس خوش طعم

رازهای درست کردن سس خوش طعم

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”رازهای درست کردن سس خوش طعم” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

سس مایونزاز جمله سس‌های پرمصرف ما ایرانی هاست که همراه انواع سالاد استفاده می کنیم .

برای تهیه سس تازه بهتر است خودتان در منزل مواد اولیه را فراهم کنید

 

روش آماده کردن سس را بیاموزید بنابراین ادامه مطلب را بخوانید.

۱- همان طور که می دانید برای تهیه این سس ازروغن مایع، تخم مرغ و انواع ادویه استفاده می‌شود .

برای تهیه سس بهتر است زرده و سرکه را مخلوط کنید، باید روغن را آهسته به‌طوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، اضافه کنید.

۲- روغن‌های مناسب برای تهیه این سس به ترتیب روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولاست .

۳- برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آب‌لیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زهم تخم‌مرغ را خواهد گرفت.

۴- از تخم‌مرغ‌هایی استفاده کنید که زرده کمرنگ‌تری دارند زیرا زرده‌ پررنگ، رنگ سس را خراب می‌کند و زرد خواهد شد.

۵- گشنیز خشک، شوید، جعفری، زنجبیل رنده‌شده، پودر گل محمدی بهترین انتخاب‌ها برای مزه‌دار کردن سس مایونز هستند اما در صورت افزودن یکی از آن‌ها، باید از ریختن بقیه صرف‌نظر کرد.

۶- یکی دیگر از مشکلات تهیه سس این است که رنگ سس مایل به زرد می شود و این می تواند به دلیل خوب هم نخوردن زرده تخم مرغ باشد یا این‌که زرده تخم مرغ پررنگ بوده است.

۷- در سس مایونز خانگی از فلفل سیاه نیز می توان استفاده کرد اما اگر می خواهید سسی داشته باشید که بیشتر شبیه به سس مایونز آماده باشد، استفاده از فلفل سفید گزینه بهتری است.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا