آشپزیمربا و ترشیجات

دستور تهیه سس کچاپ خانگی

این دستور سس کچاپ خانگی به راحتی با گوجه فرنگی درست می شود، و بسیار بهتر از خرید فروشگاهی است، با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس کچاپ خانگی را در این مقاله آموزش ببینید.

سس کچاپ چیست؟

سس کچاپ چاشنی خوشمزه ای است. در هسته آن یک سس گوجه فرنگی پوره شده با قوام کمی غلیظ است که برای فشار دادن روی همبرگر، سوسیس، هات داگ و ساندویچ ساخته شده است. این یک چاشنی همه کاره است و می تواند با مواد دیگر مخلوط شود تا ترکیبات جدیدی ایجاد شود. سس گوجه فرنگی پوره شده معمولاً با سرکه، شکر قهوه ای و مخلوطی از چاشنی ها طعم دار می شود.

طرز تهیه سس فلفل در خانه به ۳ روش

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

عناصر

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۱ فلفل هالاپینو خرد شده (اختیاری برای سس کچاپ تند – یا از فلفل تندتر برای سس کچاپ تندتر استفاده کنید!)
۳ حبه سیر خرد شده
۱ ۲۸ اونس گوجه فرنگی خرد شده با آب یا گوجه فرنگی تازه خرد شده استفاده کنید.
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
۱/۳ فنجان سرکه سیب
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
۲ قاشق غذاخوری سس قرمز
۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی یا از فلفل قرمز یا هر دو استفاده کنید!
۱/۲ قاشق چایخوری خردل آسیاب شده
۱/۴ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
فلفل دلمه ای ۱/۴ قاشق چایخوری
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
نمک به مزه من حدود ۱/۲ قاشق چایخوری استفاده می کنم

دستورالعمل  تهیه سس کچاپ خانگی

ابتدا روغن را در یک قابلمه متوسط گرم کنید و پیاز و فلفل را اضافه کنید (در صورت استفاده). آنها را حدود ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید و کمی هم بزنید تا بوی آن سیر عالی را حس کنید.
گوجه فرنگی خرد شده، شکر قهوه ای، سرکه سیب، رب گوجه فرنگی، سس قرمز، پودر چیلی، خردل آسیاب شده، میخک، فلفل دلمه ای، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید تا مزه دار شود. آن را خوب هم بزنید.
بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه (یا حداکثر ۱ ساعت در ۶۰ دقیقه) بجوشانید تا طعم ها با هم مخلوط شوند و توسعه پیدا کنند.
مخلوط را با مخلوط کن پوره کنید یا به مخلوط کن یا غذاساز منتقل کنید و آن را به صورت دسته ای پردازش کنید تا یکدست و یکدست شود.
سس کچاپ را از طریق یک الک توری ریز صاف کنید تا بافت خوب و صافی به آن بدهید. مواد جامد باقیمانده را دور بریزید.
در ظروف در بسته در یخچال نگهداری کنید و در صورت نیاز استفاده کنید.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

نکات تکمیلی برای تهیه سس کچاپ خانگی

پیاز. می توانید از پودر پیاز استفاده کنید.
فلفل. اختیاری، برای سس کچاپ تند. من از یک سس کچاپ نسبتاً ملایم لذت می برم، اما می توانید سس کچاپ هابانرو، کچاپ فلفل تند یا هر چقدر که می خواهید تند درست کنید.
سیر. سیر تازه، البته می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
گوجه فرنگی. می توانید از گوجه فرنگی تازه یا کنسرو شده استفاده کنید. از بهترین کیفیت برای بهترین سس کچاپ استفاده کنید.
شکر قهوه ای. عسل یا شربت افرا مبادله های جالبی برای طعم شیرینی هستند.
سرکه. من از سرکه سیب استفاده می کنم، اگرچه سرکه سفید نیز خوب است.
رب گوجه فرنگی. به عنوان غلیظ کننده و طعم دهنده.
سس قرمز. این به همراه گوجه‌فرنگی و چاشنی‌ها، طعم خاصی را به سس کچاپ می‌دهد.
چاشنی ها پودر فلفل قرمز (یا از پودر کاین برای یک ضربه تندتر استفاده کنید)، خردل آسیاب شده، میخک آسیاب شده، فلفل دلمه ای، فلفل سیاه، نمک.

این مقدار مواد، حدود ۳ فنجان درست می کند.
استفاده از گوجه فرنگی تازه: ۲-۱/۲ پوند گوجه فرنگی تازه را خرد کرده و دستور غذا را ادامه دهید. نگهداری: به مدت ۱۵ دقیقه در روی حرارت قرار داده(روش بن ماری) و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

اطلاعات تغذیه

کالری: ۱۴ کیلو کالری کربوهیدرات: ۳ گرم پروتئین: ۱ گرم چربی: ۱ گرم چربی اشباع: ۱ گرم سدیم: ۴۰ میلی گرم پتاسیم: ۵۶ میلی گرم فیبر: ۱ گرم شکر: ۲ گرم ویتامین A: 44 واحد بین المللی ویتامین C: 3 میلی گرم کلسیم: ۹ میلی گرم آهن: ۱ میلی گرم

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا