تفاوت بین نمک سیر و پودر سیر چیست؟

همه کاره، مغذی، معطر و خوش طعم – سیر یک افزودنی مفید در بسیاری از غذاهای خوش طعم می سازد. در واقع، ادویه سیر در بسیاری از غذاها اشتهای ما را برمی انگیزد و در واقع ادویه ای است که به خوبی با مواد مختلف ترکیب می شود. سیر به عنوان بهترین همراه برای بسیاری از غذاهای خوش طعم، از جمله سوپ، سالاد، ماریناد و سس، به سه شکل اصلی راه خود را به آشپزخانه های ما پیدا کرده است. در حالی که ابتدایی ترین روش استفاده از این ادویه به صورت خام است، ما از آن به عنوان نمک سیر و پودر سیر نیز استفاده می کنیم.

تفاوت بین نمک سیر و پودر سیر

این دلیل اصلی است که چرا سیر در بسیاری از غذاها مانند هند، تایلند و چین به یک غذای اصلی تبدیل شده است.

ورقه‌ای، چرخ‌کرده، خمیری یا خرد شده – این ادویه را می‌توان به هر شکلی در یک غذای خوش طعم قرار داد. دلیل دیگری که چرا سیر یک ادویه همه کاره است این است که به دو شکل دیگر نمک سیر و پودر سیر موجود است.

تفاوت بین نمک سیر و پودر سیر یک عنصر ضروری است که هنگام پخت و پز باید بدانید. در نتیجه، تفاوت اصلی بین این دو در مورد مواد مورد استفاده است. پودر سیر معمولاً فقط سیر خشک شده دانه بندی شده یا پودر شده است. برعکس، نمک سیر از یک عامل کیک با مخلوط کردن سه قسمت نمک در یک قسمت پودر سیر خشک شده تولید می شود.

تفاوت بین نمک سیر و پودر سیر

اطلاعات درباره پودر سیر و کاربردهای آن

پودر سیر ادویه ای است که از سیر به دست می آید و برای تشدید طعم در آشپزی استفاده می شود. روش تولید پودر سیر شامل خشک کردن و آبگیری حبه های سیر و سپس آسیاب کردن آنها از طریق ماشین آلات یا دستگاه های خانگی بسته به سیستم تولید می باشد.

پودر سیر با هر دستور غذایی که نیاز به سیر خشک یا تازه دارد، می آید و تفاوت در قدرت طعم است. از نظر تطبیق پذیری، پودر سیر یک برنده واقعی نسبت به سیر خام است. اما این بدان معنا نیست که سیر پودر شده بهتر از سیر تازه است.

با این حال، پودر سیر می تواند یک تقویت کننده سریع طعم در بسیاری از غذاهای مانند:

نان تست سیر
کوفته قلقلی
همبرگر
مارینادها
خورش ها
سس سالاد

با این معجون ایمنی خود را تقویت کنید ، معجون عسل و سیر

سیر تازه در مقابل پودر سیر

اگرچه می‌توانیم از پودر سیر با دستور العمل‌هایی که معمولاً از سیر تازه استفاده می‌کنیم استفاده کنیم، اما چند تفاوت وجود دارد که باید بین این دو بیاموزید.

متن زیر مقایسه ای است که تفاوت های خاص را توضیح می دهد. و یک چیزی که باید بدانید این است که ۱/۸ قاشق چایخوری پودر سیر برابر با یک حبه سیر است.

سیر تازه

می تواند جوانه بزند و در عرض چند روز تلخ شود تا ۲-۳ سال قابل نگهداری است
قبل از افزودن به ظروف باید پوست آن را کنده و سپس چرخ کرده، برش دهید یا خرد کنید. همه کاره و کمتر کثیف فقط باید روی غذا بپاشید
از نظر طعم و عطر تازه و تندتر
با غذاهای حساس به آب مانند کوفته به خوبی نمی آید. بهتر است با مواد غذایی حساس به آب، زیرا حاوی سطح رطوبت کمتری است.
سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم، آهن و فسفر نسبت به غذاهای تازه کالری کمتر و مواد مغذی کمتری دارد.

نمک سیر و موارد مصرف آن

نمک سیر به بسیاری از غذاهایی که نیاز به چاشنی فشرده تری دارند، طعم شور و تند می دهد. آنهایی که در فروشگاه خریداری می شوند فراوان هستند، اما با این وجود، می توانید خودتان نیز در خانه درست کنید.

همانطور که قبلا ذکر شد، این چاشنی از مخلوط کردن سه قسمت نمک یا نمک دریا در یک قسمت سیر خشک و پودر شده تهیه می شود. این در درجه اول به عنوان یک عامل چاشنی عمل می کند و همچنین می تواند در غذاهایی مانند:

سیب زمینی سرخ کرده
نان تست آووکادو
پیتزا
سالمون پخته شده
ذرت بو داده
میگو
سوپ ها
خورش ها
پاستا
سبزیجات کباب شده
در مارینادها

آیا نمک سیر و پودر سیر می توانند جایگزین یکدیگر شوند؟

آیا نمک سیر و پودر سیر می توانند جایگزین یکدیگر شوند؟

این یک سوال کمی مشکل است! خوب، در همین حال، نمک سیر بدون شک می تواند طعم بسیار خوبی داشته باشد. در برخی موارد، باید از نمک سیر در حد اعتدال استفاده کنید زیرا مصرف بیش از حد سدیم می تواند بر سلامت شما تأثیر منفی بگذارد.

همچنین می توانید از پودر سیر استفاده کنید. خوشبختانه، پودر سیر یک جایگزین عالی برای سیر است. و در واقع یک انتخاب عالی است زمانی که نمی‌خواهید سیر روی ظرف دست نخورده تسلط داشته باشد و فقط می‌خواهید مقدار کمی از آن روی غذایتان باشد.

علاوه بر این، پودر سیر حتی می تواند برای دودی کردن یا کباب کردن گوشت استفاده شود. در حالی که برعکس، به دلیل محتوای نمک بیشتر، نمی توانید انتظار تطبیق پذیری زیادی با نمک سیر داشته باشید.

با این حال، آنچه ما پیشنهاد می کنیم این است که نمک سیر باید گاهی اوقات استفاده شود. اگر شما یا خانواده‌تان به نمک سیر علاقه زیادی دارید و نمی‌خواهید از پودر سیر استفاده کنید، بسیار مهم است که آن را در حد اعتدال مصرف کنید. شاید ندانید که نمک سیر فقط حدود یک چهارم سیر را در محتویات خود دارد.

تفاوت بین سیر تازه و نمک سیر چیست؟

اگرچه موضوع ما برای بحث در مورد تفاوت‌های بین پودر سیر و نمک سیر برجسته است، نمی‌توانیم از بخشی که در مورد سیر تازه صحبت می‌کنیم بگذریم – سرچشمه هر دو محصول سیر! بنابراین، بسیار مهم است که بدانیم سیر تازه و نمک سیر چه تفاوتی با یکدیگر دارند.

خوب، در اصطلاح نمک سیر صرفاً یک محصول جانبی است که از سیر خام یا تازه به دست می آید. جدای از آن، از آنجایی که درصد بیشتری از آن نمک است، در جاهایی که باید از آن استفاده شود، واقعاً موفق به سیر تازه نخواهد شد. در دنیای آشپزی، به طور کلی، زمانی که یک ادویه خاص با نمک مخلوط و ترکیب می شود، آن را چاشنی می نامیم. بنابراین، در حالی که سیر به عنوان یک ادویه کامل است، نمک سیر در غیر این صورت یک چاشنی محسوب می شود. و سیر تازه طعم سیر تندتر و تندتری می دهد، در حالی که نمک سیر بیشتر به طعم نمک مربوط می شود.

با توجه به ارزش غذایی، سیر تازه ظاهراً در مقایسه با نمک سیر از نظر پروتئین، کلسیم، آهن و فسفر بسیار بیشتر است. دلیل این امر این است که همانطور که در بالا ذکر شد فقط یک چهارم سیر در نمک موجود است و آن هم به صورت پودر شده است. بنابراین، سیر تازه برای مصرف بیشتر از نمک سیر سالم‌تر است.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.