طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
حریر بادام یک غذای کمکی است که بعد از شش ماهگی برای کودک استفاده می شود .
اگرچه غذای اصلی کودک تا یک سال اول شیر است اما چون کودک در این دوران بیشترین رشد
را دارد حریر بادام می تواند کمک کننده عالی باشد .
حریر بادام نوعی پتاژ کرم است .
پتاژ کرم نوعی غذای فرانسوی می باشد که از آبگوشت و حبوبات درست می شود می باشد .
طرز تهیه حریر بادام :
مواد مور نیاز :
بادام : ۴عدد آرد
برنج : یک قاشق مرباخوری
شیر : یک استکان
روغن زیتون : یک قاشق مرباخوری
شکر : یک قاشق چای خوری
آب : یک دوم استکان .
مراحل تهیه حریر بادام
ابتدا بادام ها را در آب جوش می ریزیم تا پوست آن کنده شود سپس آن را با رنده ریز رنده می کنیم .
توجه داشته باشید بادام را با دنده درشت رنده نکنید .
شیر را در یک ظرف لعابی ریخته و آرد برنج را به آن اضافه گی کنیم و با پشت قاشق آرد برنج را له می کنیم .
سپس آب و شکر را به آن اضافه می کنیم و تا بیست دقیقه مرتب به هم می زنیم تا بپزد
و قوامی مانند ماست پیدا کند .
توجه داشته باشید که دو سه دقیقه مانده بود تا حریربادام آماده شود
روغن زیتون را به آن اضافه کنید .
روغن زیتون باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد نوزاد میگردد،
ولی از آنجا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه میشود در اواخر پخت، اضافه شود .
طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .