طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

 طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

حریر بادام یک غذای کمکی است که بعد از شش ماهگی برای کودک استفاده می شود .

اگرچه غذای اصلی کودک تا یک سال اول شیر است اما چون کودک در این دوران بیشترین رشد

را دارد حریر بادام می تواند کمک کننده عالی باشد .

حریر بادام نوعی پتاژ کرم است .

پتاژ کرم نوعی غذای فرانسوی می باشد که از آبگوشت و حبوبات درست می شود می باشد .

طرز تهیه حریر بادام :

مواد مور نیاز :

بادام : ۴عدد آرد

برنج : یک قاشق مرباخوری

شیر : یک استکان

روغن زیتون : یک قاشق مرباخوری

شکر : یک قاشق چای خوری

آب : یک دوم استکان .

مراحل تهیه حریر بادام

ابتدا بادام ها را در آب جوش می ریزیم تا پوست آن کنده شود سپس آن را با رنده ریز رنده می کنیم .

توجه داشته باشید بادام را با دنده درشت رنده نکنید .

شیر را در یک ظرف لعابی ریخته و آرد برنج را به آن اضافه گی کنیم و با پشت قاشق آرد برنج را له می کنیم .

سپس آب و شکر را به آن اضافه می کنیم و تا بیست دقیقه مرتب به هم می زنیم تا بپزد

و قوامی مانند ماست پیدا کند .

توجه داشته باشید که دو سه دقیقه مانده بود تا حریربادام آماده شود

روغن زیتون را به آن اضافه کنید .

روغن زیتون باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد نوزاد می‌گردد،

ولی از آنجا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می‌شود در اواخر پخت، اضافه شود .

 طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.