گلیسیرین چیست

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان گلیسیرین چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شاید یادتان باشد که مادربزرگ هایمان همیشه از این روغن برای نرم کردن پوست خود استفاده کرده اند

این روغن تاثیر بسزایی در زیبایی پوست و موی شما دارد .

بجای اینکه از مواد شیمیایی گران قیمت استفاده کنید می توانید از این روغن استفاده کنید

و تاثیر ان را بر پوست و موهایتان ببینید .

گلیسیرین :

این ماده بدون بو و بی رنگ و شفاف است .

این ماده در چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی و حتی پوست انسان نیز وجود دارد .

این ماده گاهی از الکل پروپلین نیز به وجود می آید .

فقط کافیست یه مدت از این روغن استفاده کنید تا تاثیر آن را بر پوست و موی خود ببینید .

این روغن در بسیاری از مواد آرایشی و حتی صابون نیز استفاده می شود .

هنگام استفاده از این روغن نگران چربی آن نباشید زیرا این روغن چربی اضافی نداشته

و پوست را مرطوب می کند .

موارد استفاده از گلیسیرین و خاصیت آن :

این ناده به عنوان ملین نیز مورد استفاده قرار می گیرد و برای درمان یبوست مناسب است .

برای درمان و پیشگیری از چروک پوست نیز استفاده می شود .

برای درمان زبری پوست و نرم شدن پوست و رطوبت به پوست و شادابی ان بسیار موثر است .

گیلیسیرین دارای خاصیت ضد عفونی است .

همچنین این ماده از مشکلات پوستی جلوگیری می کند .

همچنین پاک کننده بسیار خوب برای آرایش صورت است .

پوست آرنج را روشن می کند .

برای ریزش مو و شوره سر بسیار عالی است .

گلیسیرین یکی از بهترین مواد برای حفظ حالت کشسانی پوست و از بین بردن چین وچروک از روی پوست است

و گلاب نقش بسیار موثری در پاکسازی صورت دارد .

گیلیسیرین یک ماده طبیعی عالی است که دارای خواص بی شماری می باشد .

گیلیسیرین  چه ماده ای است

گلیسیرین چیست

گلیسیرین چیست

این مطلب از دسته پزشکی سایت برای شما گردآوری شده است .