طرز تهیه کیک آلو سیاه

هم اکنون در بخش شیرینی پزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه کیک آلو سیاه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

کیک آلو سیاه یک کیک فوق العاده خوشمزه و لذیذ می باشد که به راحتی به کمک دستور زیر می توانید آن را تهیه فرمایید .

مدت زمان آماده سازی و پخت کیک آلو سیاه ۱ ساعت می باشد .

طرز تهیه کیک آلو سیاه طرز تهیه کیک آلو سیاه

مواد لازم تهیه کیک آلو سیاه

مقادیر زیر برای ۶ نفر مناسب می باشند .

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

آرد ۳۵۰ گرم

آلو سیاه به مقدار لازم

تخم مرغ ۲ عدد

کره با دمای محیط ۲۰۰ گرم

شیر سه چهارم لیوان

شکر ۱۵۰ گرم

طرز تهیه کیک آلو سیاه

کره و شکر را در یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا نرم و صاف شود .

سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید .

بیکینگ پودر و آرد را در یک ظرف جداگانه باهم مخلوط کنید و همراه شیر در ۲ مرحله ظرف کره و شکر اضافه کنید .

مواد درست شده را در داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده مناسب بریزید .

آلو سیاه را از وسط نصف کنید و هسته آن را بگیرید . سپس روی پایه کیک بچینید .

حالا کیک را در طبقه وسط فر که ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود .

نوش جان