طرز تهیه کیک آلو سیاه
هم اکنون در بخش شیرینی پزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه کیک آلو سیاه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
کیک آلو سیاه یک کیک فوق العاده خوشمزه و لذیذ می باشد که به راحتی به کمک دستور زیر می توانید آن را تهیه فرمایید .
مدت زمان آماده سازی و پخت کیک آلو سیاه ۱ ساعت می باشد .
مواد لازم تهیه کیک آلو سیاه
مقادیر زیر برای ۶ نفر مناسب می باشند .
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۳۵۰ گرم
آلو سیاه به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
کره با دمای محیط ۲۰۰ گرم
شیر سه چهارم لیوان
شکر ۱۵۰ گرم
طرز تهیه کیک آلو سیاه
کره و شکر را در یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا نرم و صاف شود .
سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید .
بیکینگ پودر و آرد را در یک ظرف جداگانه باهم مخلوط کنید و همراه شیر در ۲ مرحله ظرف کره و شکر اضافه کنید .
مواد درست شده را در داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده مناسب بریزید .
آلو سیاه را از وسط نصف کنید و هسته آن را بگیرید . سپس روی پایه کیک بچینید .
حالا کیک را در طبقه وسط فر که ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود .
نوش جان