طرز تهیه کیک آلو سیاه

طرز تهیه کیک آلو سیاه

هم اکنون در بخش شیرینی پزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه کیک آلو سیاه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

کیک آلو سیاه یک کیک فوق العاده خوشمزه و لذیذ می باشد که به راحتی به کمک دستور زیر می توانید آن را تهیه فرمایید .

مدت زمان آماده سازی و پخت کیک آلو سیاه ۱ ساعت می باشد .

طرز تهیه کیک آلو سیاه

مواد لازم تهیه کیک آلو سیاه

مقادیر زیر برای ۶ نفر مناسب می باشند .

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

آرد ۳۵۰ گرم

آلو سیاه به مقدار لازم

تخم مرغ ۲ عدد

کره با دمای محیط ۲۰۰ گرم

شیر سه چهارم لیوان

شکر ۱۵۰ گرم

طرز تهیه کیک آلو سیاه

کره و شکر را در یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا نرم و صاف شود .

سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید .

بیکینگ پودر و آرد را در یک ظرف جداگانه باهم مخلوط کنید و همراه شیر در ۲ مرحله ظرف کره و شکر اضافه کنید .

مواد درست شده را در داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده مناسب بریزید .

آلو سیاه را از وسط نصف کنید و هسته آن را بگیرید . سپس روی پایه کیک بچینید .

حالا کیک را در طبقه وسط فر که ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود .

نوش جان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.