طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد

هم اکنون در آشپزی فارسی ها طرز تهیه ماسوا غذای محلی بروجرد بسیار خوشمزه برا برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

آش ماسوا یکی از آش های محلی بروجرد می باشد .

این آش طعم لذیذ و بسیار خوشمزه ای دارد .

مقادیر زیر برای ۱۵ نفر مناسب می باشد .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه آش ماسوا طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد

طرز تهیه آش ماسوا غذای محلی بروجرد

مواد لازم :

اسفناج خرد شده ۸۰۰ گرم

نخود پخته ۳۰۰ گرم

بلغور گندم ۱ کیلوگرم

کشک ساییده غلیظ ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط ۳ عدد

روغن ۴ قاشق سوپ خوری

زردچوبه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در یک قابلمه بزرگ سرخ می کنیم .

بلغور را با ۱۸ لیوان آب در داخل قابلمه می ریزیم .

آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا ته نگیرد .

حالا اسفناج را در قابلمه میریزیم .

بلافاصله نخود را اضافه کرده و صبر می کنیم آش جا بیفتد .

در آخر کشک را به همراه روغن اضافه کرده و صبر می کنیم چند جوش بزند .

برای تزیین آن از نعناع داغ استفاده کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها طرز تهیه خورش کنگر با گوشت را بخوانید .