طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه شله زرد در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شله زرد یکی از دسرهای گرم و خوشمزه می باشد معمولا برای انواع نذری ها و مراسمات مذهبی نیز می باشد .

این دسر بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیار زیادی را دارد .

حال در این مطلب طرز تهیه شله زرد را برای شما عزیزان ارائه می دهیم .

مواد لازم :

آب : ۶ پیمانه

زعفران آسیاب شده : نصف استکان

هل ساییده شده : ۱٫۴ قاشق چای خوری

دارچین ، خلال پسته و خلال بادام : به میزاد دلخواه

گلاب : ۱٫۲ پیمانه

برنج : ۱ پیمانه

شکر : ۲ پیمانه

کره : ۵۰ گرم

خلال بادام : ۱٫۴ پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا باید یادآور شوم که برنج شما باید ایرانی باشه و البته نیم دونه .

ابتدا برنجتان را از شب قبل خیس کنید .حالا این برنج را با مقدار آبی که گفتیم روی گاز قرار دهید .

بعد از آنکه آب جوش اومد حرارت را کمتر کنید تا برنج شما بپزه و خودش را باز کنه .

بعد از آنکه پخت شکر را به آن اضافه می کنیم .

سپس کره و هل را که از قبل آماده کرده بودیم را به آن اضافه می کنیم .

بعد از آن زعفران را اضافه کرده و در این حین فقط شله زرد را هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شه .

و البته ته نگیره و توجه کنید که حرارت ملایم باشه .

حدودا سه ساعتی طول می کشه که کاملا غلظتش کافی باشه و بپزه .

زمانی که حس کردید غلظتش کافیه می توانید گلاب و هل را اضافه کنید و

و بعد از آن شله زرد را از روی شعله بردارید .

مرحله آخر نیز مرحله تزیین است . حالا خلال بادام را که قبلا خیس کرده بودید را اضافه کرده

به دلخواه خلال بادام و پسته و … را به آن اضافه و روی آن را تزیین کنید .

برای تزیین می توانید از گل سرخ نیز استفاده کنید .

مواد این دسر خوشمزه برای دو نفر می باشد .

نحوه پخت شله زرد

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.