طرز تهیه خانگی رب گوجه
هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی رب گوجه به صورت کامل با دستور پختی آسان در خدمت شما هستیم .
همانطور که می دانید رب گوجه یکی از مواد غذایی است که در غذاهای ایرانی بسیار پرکاربرد است .
بسیاری از خانم ها ترجیح میدهند به جای استفاده از رب گوجه کارخانه ای ، از رب گوجه خانگی استفاده کنند .
در این مطلب قصد داریم شما را به صورت کامل با طرز درست کردن رب گوجه آشنا کنیم .
مواد لازم برای رب گوجه خانگی
گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم
روغن مایع ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه رب گوجه
ابتدا گوجه فرنگی را به دو نیم تقسیم کرده و در داخل یک قابلمه بریزید .
در داخل قابلمه مقداری آب بریزید به طوریکه تمام سطح گوجه ها را آب بگیرد .
حرارت گاز را بر روی متوسط قرار داده و در قابلمه را ببندید تا گوجه ها بپزند .
برای اینکه گوجه ها سر نروند بهتر است در قابلمه را کامل نبندید .
پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها نرم و قابل جدا کردن شد ، آنها را در داخل یک صافی ریخته و با یک قاشق گوجه ها را له می کنیم به طوریکه گوشت گوجه ها بتوانند از صافی عبور کنند .
نکته : حفره های صافی باید از دانه ها گوجه کوچک تر باشند .
بعد از اینکه تمام گوشت گوجه را از صافی عبور دادیم ، پوره رقیق بدست آمده را در داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم .
برای اینکه آب اضافی گوجه تبخیر شود ، در قابلمه را باز بگذارید .
حالا نمک ها را اضافه می کنیم .
برای اینکه رب گوجه ته نگیرد بهتر است آن را هم بزنید .
پس از اینکه رب به غلظت قابل قبول و مناسب رسید ، روغن را در داخل رب ریخته و هم میزنیم .
روغن باعث خوش رنگ شدن رب گوجه می شود .
طرز تهیه خانگی رب گوجه
امیدواریم این مطلب از بخش غذاهای ایرانی مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد .