طرز تهیه جوجه چینی

هم اکنون در فارسی ها با طرز تهیه جوجه چینی بسیار خوشمزه و خوش پخت در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه جوجه چینی طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی

مواد لازم

سینه مرغ یک عدد کامل

سیب زمینی آب پز ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه

بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری

آرد برنج نصف لیوان

آرد گندم یک لیوان

آرد ذرت نصف لیوان

طرز تهیه

آرد برنج ، آرد ذرت ، آرد گندم ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم .

ماء الشعیر را به آرامی درون مخلوط میریزیم تا جایی که خمیر مانند حلیم غلیظ شود .

خمیر را کنار میگذاریم و اجازه میدهیم ۲ ساعت بماند .

سینه مرغ را به حالت فیله در می آوریم .

فیله ها را بطور کامل در خمیری که آماده کرده ایم می غلتانیم .

سپس فیله ها را با حرارت کم در روغن سرخ میکنیم .

سیب زمینی های آب پز و پیاز را حلقه ای خرد میکنیم سپس در خمیر می غلتانیم و جدا از هم در روغن هر کدام را سرخ میکنیم .

مزیت جوجه چینی این است که با اینکه در روغن سرخ میشود اما روغن زیادی را جذب نمیکند .

میتوانید برای لذیذ تر شدن با سس فرانسوی یا مایونز غذا را میل کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها مشاهده ی مطلب زیر را به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم :

طرز تهیه بیف استروگانف