بهترین درمان های خانگی برای وزوز گوش

درمان های خانگی برای درمان وزوز گوش شامل یک رژیم غذایی غنی از چند ماده مغذی با محتوای کم سدیم ، روش های آرام سازی مانند یوگا ، طب سوزنی و … است. گیاهانی مانند چوب ساقه ذرت ، پوست گیاه توت فرنگی ، ریشه بیدمشک ، گل کوهی سیاه ، برگ زالزالک و گیاه جینکو ممکن است در تسکین وزوز گوش مفید باشند .

پرهیز از عوامل تحریک کننده مواد مخدر ، الکل ، سیگار کشیدن ، کافئین و موسیقی با صدای بلند نیز ممکن است در وزوز گوش مفید باشد. علاوه بر این ، موسیقی درمانی ، حمام ، استفاده از سیر ، سقز ، پودر دانه خردل ، گردو و زنجبیل نیز ممکن است تسکین کلی در برابر وزوز گوش ایجاد کند.

وزوز گوش وضعیتی است که با درک صدا یا صدای زنگ در گوش مشخص می شود در حالی که صدای خارجی وجود ندارد. این صدا ممکن است به صورت زمزمه ، وزوز ، سوت یا صدای خش خش شنیده شود. ممکن است به صورت دوره ای یا مداوم ، کم ارتفاع یا پرتحرک باشد. وزوز گوش علامت یک بیماری زمینه ای است که نیاز به توجه دارد و به خودی خود بیماری نیست. در حالی که به نظر می رسد این بیماری با گوش همراه است اما دلیل اصلی آن در سلول های مغزی است.

درمان های خانگی وزوز گوش

رژیم غذایی غنی از ویتامین و مواد معدنی

مصرف یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی به ویژه ویتامین A ، بتاکاروتن ، ویتامین B12 ، ویتامین C ، ویتامین E ، منیزیم ، مس و سلنیوم ممکن است در بهبود وزوز گوش نقش داشته باشد. ویتامین A برای سلامت غشای گوش مهم است.

ویتامین C و ویتامین E دارای خصوصیات فوق العاده ضد اکسیداتیو هستند که به محافظت از غشای سلول در برابر استرس اکسیداتیو که در شرایط وزوز گوش نقش دارد ، کمک می کنند.

ویتامین C جریان خون را تقویت و بازیابی می کند و یک داروی ثابت برای پیشگیری و درمان التهاب و عفونت ها است. این ریز مغذی ها به دنبال رادیکال آزاد اکسیژن هستند و در جهت خنثی سازی اثرات آنها کار می کنند.

کمبود ویتامین B12 ممکن است سطح هموسیستئین را در بدن بالا ببرد که می تواند برای اعصاب سمی باشد و منجر به طیف وسیعی از اختلالات سیستم عصبی از جمله وزوز گوش و کاهش شنوایی شود.

منیزیم کافی در بدن ممکن است از انقباض رگهای خونی از جمله عروق متصل به گوش داخلی جلوگیری کرده و خطر وزوز گوش را کاهش دهد.

مصرف سدیم را محدود کنید

مصرف مقدار کمتر سدیم ممکن است به بهبود وضعیت وزوز گوش کمک کند ، به خصوص در افرادی که از بیماری منیر رنج می برند که با احتباس مقدار زیادی مایعات در گوش منجر به سرگیجه ، کاهش شنوایی و احساس پر شدن در گوش مشخص می شود.

افرادی که چنین شرایطی دارند باید انواع نمک کم سدیم را انتخاب کنند و به طور کلی میزان مصرف روزانه سدیم در رژیم غذایی را کنترل کنند. در صورت احساس احساس سیری در گوش همراه با وزوز گوش ، متخصصان پزشکی معمولاً استفاده از رژیم غذایی کافی غنی از کلسیم و پتاسیم را توصیه می کنند.

استفاده از شاخه گوش

استفاده از گوش پاک کن ممکن است در طول بیماری وزوز گوش مفید باشد. استفاده از شاخه گوش در مناطق مستعد سر و صدا مانند صنایع پر سر و صدا ، جاده ها یا هر منطقه دیگر که دارای صداهای بر هم زننده گوش هستند ، ممکن است میزان صدا را تا حد زیادی کاهش دهد و در عین حال به شما امکان می دهد صدا را به وضوح بشنوید. شاخه های گوش به راحتی در کلینیک های شنوایی سنجی ، فروشگاه های موسیقی و داروخانه ها در دسترس هستند.

درمان های خانگی برای وزوز گوش

طب سوزنی

طب سوزنی یک رویکرد باستانی است که به عنوان یک درمان برای تعدادی از بیماری ها مانند وزوز گوش است و در حقیقت از طرف محققان مختلف علمی نیز برای تأثیر آن حمایت می شود. سوزن های طب سوزنی در نواحی بدن که بیشترین اثر را بر کاهش وزوز گوش را دارند ، می تواند تا حد زیادی به تسکین وزوز گوش کمک کند. طب سوزنی پس از یادگیری و آموزش از یک متخصص ، می تواند یک درمان خانگی موثر برای درمان وزوز گوش باشد.

از صدای بلند پرهیز کنید

قرار گرفتن در معرض محدودیت در برابر صداهای بسیار ناراحت کننده مانند موتور قدرت ، کارهای نجاری و موسیقی با صدای بسیار بلند ممکن است در جلوگیری از وضعیت وزوز گوش مفید باشد. چنین صداهایی ممکن است موهای میکروسکوپی موجود در سلولهای شنوایی موجود در گوش داخلی را آسیب برساند و وضعیت وزوز گوش را بدتر کند.

از مصرف مواد مخدر پرهیز کنید

داروهایی مانند آسپرین ممکن است منجر به صدای زنگ در گوش شود که به وزوز گوش مربوط می شود. مصرف بیش از حد عمدی یا سهوی این گونه داروها ممکن است سلولهای شنوایی گوش داخلی را تحت تأثیر قرار داده و منجر به احساس صدا شود. در واقع ، برخی از افرادی که به طور منظم از چنین داروهایی استفاده می کنند ، باید با پزشک صحبت کنند و از عوارض جانبی آن آگاه باشند.

سیر

یکی دیگر از داروهای خانگی برای وزوز گوش که در آشپزخانه بسیار مفید است سیر است. خواص آنتی اکسیدانی سیر در تسکین صدای زنگ مرتبط با وزوز گوش کمک می کند. حدود شش حبه سیر را با یک فنجان روغن بادام یا زیتون مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود و خرد شود. اجازه دهید مخلوط بماند و حدود یک هفته آن را نگه دارید. مایع را الک کنید و چند قطره در گوش بمالید. این ممکن است احساس زنگ گوش را تسکین داده و باعث تقویت شنوایی شود.

سقز

یک قاشق سقز تمیز را با مقدار مساوی روغن بادام یا زیتون مخلوط کنید و یک شب پنبه فشرده شده در آن مخلوط را در گوش خود قرار دهید. این امر به کاهش احساس سر و صدا در گوش کمک می کند.

درمان وزوز گوش

استفاده از تکنیک های آرامش بخش برای درمان

روش آرامش مانند یوگا و تنفس عمیق ممکن است به بدن در مبارزه با وزوز گوش کمک کند. ورزش منظم و رژیم آرامش به بهبود گردش خون کمک می کند و همچنین عامل استرسی را که ممکن است مشکل وزوز گوش را تشدید کند ، کاهش می دهد.

از مصرف کافئین ، الکل و سیگار خودداری کنید

مصرف کافئین ، الکل و عادت های سیگار کشیدن ممکن است مشکل وزوز گوش را بدتر کند. نیکوتین موجود در چنین مواردی مانع جریان خون در ساختارهای گوش می شود. بنابراین ، کاهش تدریجی چنین محرک هایی ممکن است در وزوز گوش مفید باشد.

پیشنهاد می کنیم مقاله “از کاشت حلزون گوش چه میدانید؟” را نیز مطالعه بفرمایید.

بالش نمکی گرم

استفاده از بالش پر از نمک گرم به کم شدن علائم وزوز گوش کمک می کند. یک کیسه پارچه ای نخی را با نمک کاملاً سرخ شده گرم پر کنید. روی بالش دراز بکشید و به طور متناوب هر دو گوش را روی کیسه نمک قرار دهید. انجام این کار و گرم شدن مجدد نمک در هنگام خنک شدن چندین بار ممکن است باعث بهبود وضعیت وزوز گوش شود.

پودر دانه خردل

استفاده از خردل پودر شده همچنین ممکن است باعث تسکین احساس وزوز گوش شود. خردل کاملاً پودر شده و بسته بندی شده در یک پنبه را می توان قبل از خواب در گوش فرو برد و باید صبح آن را جدا کرد. این کار را به مدت سه روز تکرار کنید و ممکن است به کاهش احساس صدا مرتبط با وزوز گوش کمک کند. اطمینان حاصل کنید که پنبه هیچ نقطه نشتی ندارد و از این درمان برای کودکان خردسال خودداری کنید.

گردو

مقداری گردو برداشته و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک خیس کنید و بگذارید تا خشک شوند. آنها را روی حرارت کم هم بزنید تا ترد شوند. هر روز صبح حدود نیم اونس گردو بخورید و این ممکن است در برابر وزوز گوش مفید باشد.

زنجبیل

زنجبیل یک غذای شگفت انگیز است که به بهبود طیف وسیعی از بیماری ها از جمله وزوز گوش کمک می کند. ویژگی های درمانی زنجبیل به توانایی آن در تحریک گردش خون ، مبارزه با عوامل بیماری زا و دفاع ضد اکسیداتیو در برابر رادیکال های آزاد اکسیژن مربوط می شود. همچنین به تسکین حالت تهوع مرتبط با وزوز گوش کمک می کند.

حمام

حمامهای گرم و سرد ممکن است به کاهش علائم وزوز گوش که به اتساع رگهای خونی منتهی می شود ، کمک کند. این جریان خون را به سمت سر تحریک می کند و به درمان وزوز گوش کمک می کند.

استفاده از گیاهان برای درمان

استفاده از گیاهانی مانند میخچه ، پوست درخت توت فرنگی ، ریشه بیدمشک ، برگ زالزالک ، و جینکو برای اثر بخشی آنها در بهبود وزوز گوش مورد اعتماد بوده است.

 وزوز گوش

سایر درمان ها

طب فشاری: با استفاده از خلال دندان به آرامی نقاط لبه خارجی انگشت شست پا را که نزدیک ناخن پا است بیدار کنید. ادامه دهید تا احساس سوزن سوزن شدن در بالای سر ایجاد کنید. انجام این روش یک بار در روز ممکن است به وزوز گوش کمک کند.

فشردن دندان ها: روی هم فشردن دندان ها در کنار گوش آلوده ممکن است احساس سر و صدا را تسکین دهد.

طبل زدن گوش: طبل زدن آرام روی گوشهایتان برای حدود ۲-۳ دقیقه یا ۱۰۰ بار دو بار در روز ممکن است در رفع صدای زنگ کمک کند. از استفاده از انگشتان برای فرو رفتن در گوش برای از بین بردن تجمع آب باید خودداری کرد.

ماساژ: ماساژ آرام حفره ها و نواحی بالای استخوان فک پشت لاله گوش با روغن کنجد یا استفاده از کمپرس گرم روی ناحیه گردن می تواند در رفع صدای زنگ گوش کمک کند.

رژیم کم چرب و کم قند: مصرف رژیم کم چربی و قند نیز می تواند تا حد زیادی به شما کمک کند. غذاهای پرچرب به بدن فشار وارد می کنند و رگ های خونی و عروق را منقبض می کنند. قند توانایی انقباض رگهای خونی گوش داخلی و بدتر شدن مشکل وزوز گوش را دارد.

توجه: بسته به شدت ، برخی از موارد وزوز گوش ممکن است یک تجربه آزار دهنده ایجاد کند و به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی یک فرد تأثیر بگذارد که دلیل آن اضافه شدن بار اضافی صداهای داخلی در سر است و همچنین ممکن است در برخی از آنها علت ناراحتی روانی باشد مردم.

احتیاط: احتیاط طبیعی و توصیه ای از یک متخصص پزشکی با بیان دقیق علائم موجود ، همیشه قبل از در نظر گرفتن هرگونه روش درمانی در منزل یا کمک به خود در مورد وزوز گوش توصیه می شود.

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.