۹ غذای معروف بلژیک که ذائقه شما را سیر می کند

غذاهای بلژیکی فقط ترکیبی از غذاهای خوش‌طعم یا فست فودها نیستند. این ترکیبی عالی از سبک های غذایی فرانسه، آلمان و هلند است.این غذای منحصربه‌فرد باعث می‌شود هر کسی، به‌ویژه افراد وسواسی ، از این غذاها خوششان بیاید. به هر حال، غذاهای بلژیکی با در نظر گرفتن طعم آن به جای ظاهر آن ساخته می‌شوند.

۹ غذای مشهور بلژیک

۱٫ سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی

9 غذای مشهور بلژیک 

این تا حدودی غذای ملی بلژیک است. هیچ کس آن را “فرنچ سیب زمینی سرخ کرده” نمی نامد، حتی به زبان انگلیسی. طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده در بلژیک یک فرآیند دو مرحله ای سرخ کردنی است تا تردی درونی و بیرونی و همچنین نرمی را کامل کند. این یکی از لیست غذاهای گیاهی بلژیک است. یک رأی گیری سالانه وجود دارد که کدام رستوران یا غرفه بهترین سیب زمینی سرخ شده را درست می کند. یک واقعیت غذایی بلژیکی این است که سیب زمینی سرخ کرده یک اختراع بلژیکی است و نه فرانسوی. اگرچه بلژیکی ها هیچ مدرک واقعی ندارند، اما بهترین سیب زمینی سرخ کرده جهان را درست می کنند.

۲٫استومپ

این غذای خامه ای نسخه برتر پوره سیب زمینی معمولی و یکی از اصلی ترین غذاهای بلژیکی است. غذای سنتی بلژیک ترکیبی خامه ای از پوره سیب زمینی و سایر سبزیجات مانند هویج، کلم پیچ، کلم بروکسل و غیره است و به عنوان غذای جانبی یا به عنوان غذای اصلی با سوسیس سرو می شود. برای چشیدن طعم غذاهای سنتی در بلژیک، باید این غذا را امتحان کنید!

۳٫کروکت میگوی خاکستری

این غذای دریایی نیز یکی از غذاهای کلاسیک بلژیک است. این یک غذای لذیذ ترد است که معمولاً در اکثر رستوران های غذاهای دریایی از ابتدا تهیه می شود. از بیرون ترد است و از داخل مذاب است. این یک میان وعده عالی است و همچنین یکی از غذاهای معروف در بلژیک است.

۴٫بیسکوئیت Speculaas

شما می توانید با خیال راحت این ها را کوکی های ملی غیر رسمی فرهنگ غذایی بلژیک بدانید. این یک بیسکویت نازک، بسیار ترد و پر کارامل است که با تعدادی شکل روی آن پخته شده است. معمولاً با قهوه مصرف می شود، چاشنی آن است و حس متفاوتی به جوانه های چشایی می دهد. این یکی از معروف ترین لذت ها در میان انبوهی از غذاهای اشتها آور بلژیک است.

۵٫واترزویی

این خورش یا سوپی است که با مرغ یا ماهی، سبزیجات، خامه و تخم مرغ درست می شود. این غذا را می توان به عنوان غذای راحتی بلژیکی در تور غذایی بلژیک شما به حساب آورد. در هر روز سردی از این خورش لذت ببرید و حس کنید که سوپ در کمترین زمان حواس خود را گرم می کند!

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

۶٫ وافل بلژیکی

وافل ها جز غذاهای محلی بلژیک هستند. دو نوع وافل وجود دارد، انواع مستطیلی که به شیرینی انواع دیگر نیستند، اما روی آن را شکلات، خامه و میوه های رنده شده مختلف می پوشانند. نوع دیگر کوچک است و کریستال‌های شکر در آن جا افتاده است، بنابراین بیشتر در جنبه شیرین‌تر است. این تقریباً در همه جا یافت می شود و بسیاری از مکان ها طعم منحصر به فردی به آن دارند. فقط از تاپینگ های اضافی خودداری کنید تا طعم شیرین خالص وافل ها را بدست آورید.

۷٫ شکلات های بلژیکی

با صحبت در مورد شیرینی، شکلات بلژیکی را هرگز نمی توان نادیده گرفت. این غذا که از قرن نوزدهم تولید می شود، بخش عمده ای از اقتصاد و غذاهای بلژیکی است. از آن زمان، آشپزی به گونه‌ای تکامل یافته است که شکلات را در بسیاری از دسرهایش مانند پرالین‌ها قرار می‌دهد که با پوشش شکلاتی نرم هستند. ترافل ها دسرهایی به شکل توپ با ویفر یا پوسته خامه ای هستند. لذت بردن از این خوراکی های خامه ای و شکلاتی در کشور مبدأ خود، قطعا یکی از بهترین چیزهایی است که می توانید در بلژیک انجام دهید. همچنین، آنها در بسیاری از مکان ها در دسترس هستند.

۸٫شیرینی Sirop de Liege

شیرینی مربا یا ژله مانندی است که از آب میوه های تبخیر شده میوه هایی مانند خرما، گلابی، سیب و غیره درست می شود. شیرین و چسبناک است و بیشتر روی نان یا نان باگت سرو می شود یا حتی می توانید آن را با پنیر برای ناهار سرو کنید.

۹٫ Tomates aux Crevettes Grises

Tomaat met Grijze Garnalen نیز نامیده می شود، این یکی دیگر از غذاهای کلاسیک بلژیکی است که از میگوهای قهوه ای یا خاکستری با ترکیب سخاوتمندانه مایونز و پر شده در گوجه فرنگی سرد ساخته شده است. این یک پیش غذای محبوب است و مورد علاقه مردم محلی و بازدیدکنندگان است.

سوالات متداول در مورد غذای بلژیک

فرهنگ غذایی بلژیک چیست؟

فرهنگ غذایی بلژیک شامل گوشت، سیب زمینی، تره فرنگی، مارچوبه  است. سیب زمینی سرخ شده یک غذای کلاسیک است و در هر رستورانی یافت می شود. وافل و سیب زمینی سرخ شده از میان وعده های کلاسیک هستند.

غذاهای معروف بلژیک چیست؟

بلژیک به خاطر وافل، سیب زمینی سرخ کرده، شکلات معروف است. می توانید در هر زمانی از روز وافل بخورید. صبحانه، نهار شام از سیب زمینی سرخ شده بلژیکی لذت ببرید.

مردم بلژیک برای صبحانه چه می خورند؟

یکی از بزرگترین افسانه ها در مورد بلژیک این است که صبحانه اصلی آنها وافل است. اما حقیقت ماجرا این است که خوردنی ترین و معروف ترین غذای صبحانه بلژیک نان با پنیر، مربا، عسل، پنیر خامه ای یا نوتلا است. پنیر متنوعی که بلژیکی ها معمولا ترجیح می دهند از آن لذت ببرند گودا است.

غذاهای سنتی بلژیک چیست؟

غذاهای سنتی بلژیک چیست؟

برخی از غذاهایی که در زبان بلژیکی با دستور العمل های چند صد ساله درست می شوند عبارتند از:  کوفته، کروکت میگوی خاکستری، وافل .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.